Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

geceninkralicesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.277
3.055
133
Selamlar, karşılıklı balkonlarımızın olduğu yerde biriyle bakışmaya başladık birkaç ay. Bana gelen arkadaşlarım sürekli bakıştığım kişinin buzdolabına bahaneyle giderek açıp kapattığını ve bana ilgisi olduğundan bunları yaptıklarını söylüyorlardı. İlgisini kesinlikle fark ediyordum ben de örneğin perdelerini açıp maç izlemesi, kışın bile balkona çıkması, perdeyi açıp kapatması, sabah kahveyle balkonda bana doğru bakması vs. Bu kişiden ben de etkilendim lakin ben de baksam kafamı çevirdim ve o bakarken bakmıyormuş gibi yaptım. Bu adam titiz, temiz, düzenli olup efendi, işinde gücünde olduğu için dikkatimi çekti. Hislerime de güveniyorum aslında. Bu kişi yaklaşık 2 ay kadar falan evde yoktu o sırada ben taşındım. Taşındıktan sonra uzaktan baktım, neredeyse dönmüş. Ben de kapısına bir bahaneyle yazı yazıp bıraktım. Ve numaramı da bıraktım. Sizce arar mı? Muhtemelen maç var diye eve geç gitti, geç oldu diye aramadı. Notu maç saatinde bıraktım. Yarın ararsa arar, yarın aramazsa hiç aramaz.

Son düzenleme:
Ay yalniz ben de sıkıldıkça buzdolabına giderim, perde acik tv izlerim, kışın balkona cikarim. Umarim mahallede ona yurudugumu dusunen yoktur
Birine odaklanmıyorsanız neden olsun ki? Durup duruken düşünecek halim yok. Bu düşünceyi evime gelen insanların bile fark edeceği bakışları yaparak kendisi oluşturdu dediğim gibi.

Ayy niye aklıma "You" dizisi geldi
Siz bu adamın düzenli efendi vs olduğunu sadece izleyerek mi anladınız?
Şöyle adamın kötü alışlanlıkları yok. Her yağmur yağdığında cam kenarlarını maşrapa ile yıkıyor. Sık sık çamaşır ve ayakkabılarını yıkıyor. Bitkisine bakıyor ve evinde robot süpürge var. İşten her eve geldiğinde robot süpürgesini açıyor. Evine geç gelmiyor ve erken uyuyor. Hissiyat olarak da kötü hissetmedim ama bence görünen kısmıyla yeterli düzeni için. Efendi kısmına gelince de evine kadın falan gelmedi, günümüzde tek yaşayan erkeklerin %90’ında her gün başka kadın oluyor ne yazık ki.

Umarım Sizce ne düşünmüştür hakkımda?
Yani o kadar bakışmışsınız birileriyle tanışmak insani bir şey. Notu koyduğunuz yerde önemli belki görmemiştir eve girerken. Benim eşim olsa hayatta görmez mesela öyle notları

Yani o kadar bakışmışsınız birileriyle tanışmak insani bir şey. Notu koyduğunuz yerde önemli belki görmemiştir eve girerken. Benim eşim olsa hayatta görmez mesela öyle notları
Kapıyla kapı eşiğinin arasındaki boşluğa bıraktım.

Sarhoş geldiyse o not görünmemiştir yoksa bir erkeğin kolay kolay gece mesaj atmayacağını sanmıyroum ya

Kusura bakmayın ama aşırı korkunç yaptığınız. Biri beni, evimde sürekli böyle gözetlese direk şikayetçi olurum. Minnoş bir flört hikayesi olarak bakamayacağım. Çok hastalıklı geldi bana bu durum.

Ben kötü düşünürdüm. Dikizlenmek kötü. Sapık gibi. İtici. Kadın kısmı bunu yapmamalı yaa. Erkek kadın rolleri çok girdi birbirine. Ne ayıp şeyler.
Kadın kadının düşmanı. Cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz. Tek taraflı değil, ikimiz de dikizledik Kadın “kısmı” derken? Ayıplık falan durum yok, siz geri kafalı birisiniz herhalde. Yorum yapmayın daha fazla.

Siz bakmayın o zaman. Hanımefendi? Sürekli bakıyordu diyorum? Okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Karşılıklı etkileşim.

Siz bakmayın o zaman. Hanımefendi? Sürekli bakıyordu diyorum? Okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Karşılıklı etkileşim.
Balkona çıkınca denk gelip bakışmak başka. Evinde yikadigi çamaşıri, çalıştırdığı süpürgeyi, uyuduğu saati bilecek kadar dikizlemek başka. O da aynı şekilde evinizin içini dikizliyorsa karşılıklı normal değilsinizdir evet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…