- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Birine odaklanmıyorsanız neden olsun ki? Durup duruken düşünecek halim yok. Bu düşünceyi evime gelen insanların bile fark edeceği bakışları yaparak kendisi oluşturdu dediğim gibi.Ay yalniz ben de sıkıldıkça buzdolabına giderim, perde acik tv izlerim, kışın balkona cikarim. Umarim mahallede ona yurudugumu dusunen yoktur
Özelden yazıyım mı net olarak?Ne yazdiniz bahane olarak?
Kalplerimiz karşılıklı, düzenlediğim son kısmı okur musunuz?Şimdiye kadar arardı ya arayacağı varsa en azından mesaj atardı
Bekleyin bakalım yarını umarım hayal kırıklığına uğramazsınızKalplerimiz karşılıklı, düzenlediğim son kısmı okur musunuz?
Şöyle adamın kötü alışlanlıkları yok. Her yağmur yağdığında cam kenarlarını maşrapa ile yıkıyor. Sık sık çamaşır ve ayakkabılarını yıkıyor. Bitkisine bakıyor ve evinde robot süpürge var. İşten her eve geldiğinde robot süpürgesini açıyor. Evine geç gelmiyor ve erken uyuyor. Hissiyat olarak da kötü hissetmedim ama bence görünen kısmıyla yeterli düzeni için. Efendi kısmına gelince de evine kadın falan gelmedi, günümüzde tek yaşayan erkeklerin %90’ında her gün başka kadın oluyor ne yazık ki.Ayy niye aklıma "You" dizisi geldi
Siz bu adamın düzenli efendi vs olduğunu sadece izleyerek mi anladınız?
UmarımBekleyin bakalım yarını umarım hayal kırıklığına uğramazsınız
Yani o kadar bakışmışsınız birileriyle tanışmak insani bir şey. Notu koyduğunuz yerde önemli belki görmemiştir eve girerken. Benim eşim olsa hayatta görmez mesela öyle notlarıUmarımSizce ne düşünmüştür hakkımda?
Kapıyla kapı eşiğinin arasındaki boşluğa bıraktım.Yani o kadar bakışmışsınız birileriyle tanışmak insani bir şey. Notu koyduğunuz yerde önemli belki görmemiştir eve girerken. Benim eşim olsa hayatta görmez mesela öyle notları
Kusura bakmayın ama aşırı korkunç yaptığınız. Biri beni, evimde sürekli böyle gözetlese direk şikayetçi olurum. Minnoş bir flört hikayesi olarak bakamayacağım. Çok hastalıklı geldi bana bu durum.Şöyle adamın kötü alışlanlıkları yok. Her yağmur yağdığında cam kenarlarını maşrapa ile yıkıyor. Sık sık çamaşır ve ayakkabılarını yıkıyor. Bitkisine bakıyor ve evinde robot süpürge var. İşten her eve geldiğinde robot süpürgesini açıyor. Evine geç gelmiyor ve erken uyuyor. Hissiyat olarak da kötü hissetmedim ama bence görünen kısmıyla yeterli düzeni için. Efendi kısmına gelince de evine kadın falan gelmedi, günümüzde tek yaşayan erkeklerin %90’ında her gün başka kadın oluyor ne yazık ki.
Kadın kadının düşmanı. Cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz. Tek taraflı değil, ikimiz de dikizledikBen kötü düşünürdüm. Dikizlenmek kötü. Sapık gibi. İtici. Kadın kısmı bunu yapmamalı yaa. Erkek kadın rolleri çok girdi birbirine. Ne ayıp şeyler.
Hiç sarhoşluğunu görmedim ve sarhoş olacak bir tip değil.Sarhoş geldiyse o not görünmemiştir yoksa bir erkeğin kolay kolay gece mesaj atmayacağını sanmıyroum ya
Siz bakmayın o zaman. Hanımefendi? Sürekli bakıyordu diyorum? Okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Karşılıklı etkileşim.Kusura bakmayın ama aşırı korkunç yaptığınız. Biri beni, evimde sürekli böyle gözetlese direk şikayetçi olurum. Minnoş bir flört hikayesi olarak bakamayacağım. Çok hastalıklı geldi bana bu durum.
Balkona çıkınca denk gelip bakışmak başka. Evinde yikadigi çamaşıri, çalıştırdığı süpürgeyi, uyuduğu saati bilecek kadar dikizlemek başka. O da aynı şekilde evinizin içini dikizliyorsa karşılıklı normal değilsinizdir evet.Siz bakmayın o zaman. Hanımefendi? Sürekli bakıyordu diyorum? Okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Karşılıklı etkileşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?