• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Balkona çıkınca denk gelip bakışmak başka. Evinde yikadigi çamaşıri, çalıştırdığı süpürgeyi, uyuduğu saati bilecek kadar dikizlemek başka. O da aynı şekilde evinizin içini dikizliyorsa karşılıklı normal değilsinizdir evet.
Denk gelmiyorduk zaten. Kendisi ya da ben balkonda çıkınca diğerimiz de çıkıyordu. Örneğin ben televizyonumda bir şey açtığımda youtube videosu müzik harici ne izliyorum diye baktığını kaç kere yakaladım. İki insan bekarsa neden tanışma olmasın sizce?

Balkona çıkınca denk gelip bakışmak başka. Evinde yikadigi çamaşıri, çalıştırdığı süpürgeyi, uyuduğu saati bilecek kadar dikizlemek başka. O da aynı şekilde evinizin içini dikizliyorsa karşılıklı normal değilsinizdir evet.
Bu arada yanlış anlaşılmıyım ikimiz de balkona çamaşır değil evdeki odanın cam kenarına çamaşırları asıyorduk, perde de açık olduğu için gözüküyordu. Yoksa çamaşırlarına bakmıyordum, o tarafa bakınca görüyordum yani. Uzun yıllar hayatımda biri yok, böyle duyguları tekrar yaşamak belki beni mutlu etti ve kötü niyetle bakmadım. Böyle duygular derken hani birinden hoşlantı aşaması olur ya o kısım.

Denk gelmiyorduk zaten. Kendisi ya da ben balkonda çıkınca diğerimiz de çıkıyordu. Örneğin ben televizyonumda bir şey açtığımda youtube videosu müzik harici ne izliyorum diye baktığını kaç kere yakaladım. İki insan bekarsa neden tanışma olmasın sizce?
Tanısma olmasına ya da not bırakmanıza tek bir şey söylemedim farkındaysanız. Niye not bıraktınız demedim. Niye tanışmak istediniz demedim. Adamın evine hic kadin gelmedigine emin olacak kadar 7/24 evini takip etmeniz normal gelmedi,gelmeyecek.

Kadın kadının düşmanı. Cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz. Tek taraflı değil, ikimiz de dikizledik 👍🏻 Kadın “kısmı” derken? Ayıplık falan durum yok, siz geri kafalı birisiniz herhalde. Yorum yapmayın daha fazla.
Röntgenci birinden de bu cevap beklenirdi. Kendini daha ne kadar düşürebilirsin bilmiyorum ama ben senin iyiliğin için yazdım. Erkekler kovalamayı sever. Senin gibi kovalayan kadınların 5 kuruşluk kıymeti olmaz. Bil istedim. Röntgenci bacım dikkat et de başın belaya girmesin. Hayat Netflix dizileri gibi ilerlemez..

Tanısma olmasına ya da not bırakmanıza tek bir şey söylemedim farkındaysanız. Niye not bıraktınız demedim. Niye tanışmak istediniz demedim. Adamın evine hic kadin gelmedigine emin olacak kadar 7/24 evini takip etmeniz normal gelmedi,gelmeyecek.
Perdeleri açık bırakıyordu evde olduğu zamanlar. Bakışmalar arttıkça umudum da arttı aslında ve merak ediyordum. Bir hikayeye başlamak isterdim onunla. Sonuçsuz kalması üzdü. Peki not bırakma kısmına ne diyorsunuz? Sonuçta fikir almak için yazdım.

Röntgenci birinden de bu cevap beklenirdi. Kendini daha ne kadar düşürebilirsin bilmiyorum ama ben senin iyiliğin için yazdım. Erkekler kovalamayı sever. Senin gibi kovalayan kadınların 5 kuruşluk kıymeti olmaz. Bil istedim. Röntgenci bacım dikkat et de başın belaya girmesin. Hayat Netflix dizileri gibi ilerlemez..
Bacım o da baktı ben de baktım, hatta onun bakışlarını fark ettikten sonra ben bakmaya başladım. Bu mu röntgencilik? Adam normal ben normal eşofmanlarımız tv’mizi izlerken, balkonda otururken “diğer herkesin gördüğü gibi” şekilde gördük. Abartma ablacım röntgencilik falan. Abla ben zaten orada oturmuyorum artık. Aklımda kalsın istemedim. Şansımı denedim, kovalamak falan bu tür oyunlar oynamam. Ortada ilişki yok zaten kaç kovala olacak. Umarım senin 5 kuruşluk kıymetin vardır, büyük konuşmak kadar kötü bir şey yoktur ablacım bil istedim. Ben kovalamadım bunda bir şey yok, o oyunları siz biliyorsunuz demek ki :) Başımız belaya giredebilir, burası dünya. Sadece bu konu için değil. İyi ki söylediniz, yoksa ben 5 sezon netflix çekmeyi planlıyordum…

Şöyle adamın kötü alışlanlıkları yok. Her yağmur yağdığında cam kenarlarını maşrapa ile yıkıyor. Sık sık çamaşır ve ayakkabılarını yıkıyor. Bitkisine bakıyor ve evinde robot süpürge var. İşten her eve geldiğinde robot süpürgesini açıyor. Evine geç gelmiyor ve erken uyuyor.
Adam Cem Özkök mü yoksa :KK53:

Perdeleri açık bırakıyordu evde olduğu zamanlar. Bakışmalar arttıkça umudum da arttı aslında ve merak ediyordum. Bir hikayeye başlamak isterdim onunla. Sonuçsuz kalması üzdü. Peki not bırakma kısmına ne diyorsunuz? Sonuçta fikir almak için yazdım.
Yani karşınızdaki kişi, dediginiz gibi sizin kadar etkilenmiş olsa şimdiye kadar harekete geçmez miydi? Bir günaydın, bir baş selami, bir gülümseme.
Yani bilemiyorum. Dedigim gibi ayrıntılar bana fazla takıntılı geldi. Ben not bırakmazdım açıkçası. Madem bir adım attınız sabaha durum belli olacaktır. Cevap yazarsa dikkatli ve temkinli olun derim.Bunu karşı tarafa da demek isterdim😃
Cevap yazmazsa da bu takip işini bırakın ve tamamen aklınızdan çıkarın.

Belki kızım yaşındasın. Düşmanın değilim. Pembe hayaller güzel ama erkek aklı öyle çalışmıyor... bu hikayenin sonunda haklı çıkmayız inş. Büyük aşklar böyle başlamaz.
Annem yaşındaysanız evladınız olarak ne yapmalıydım peki? Bana düzgün biri gibi geldi ve duygularım oluştu diye içimde kalsın istemedim.

Yani karşınızdaki kişi, dediginiz gibi sizin kadar etkilenmiş olsa şimdiye kadar harekete geçmez miydi? Bir günaydın, bir baş selami, bir gülümseme.
Yani bilemiyorum. Dedigim gibi ayrıntılar bana fazla takıntılı geldi. Ben not bırakmazdım açıkçası. Madem bir adım attınız sabaha durum belli olacaktır. Cevap yazarsa dikkatli ve temkinli olun derim.Bunu karşı tarafa da demek isterdim😃
Cevap yazmazsa da bu takip işini bırakın ve tamamen aklınızdan çıkarın.
Evet, haklısınız. 2 ay bi yere gitti ve gelmeden bir süre önce yani o yokken ben taşındım. İçimde de kalsın istemedim. Ararsa yarın arar, aramazsa yarından sonra zaten hiç aramaz. Takıntılı da değilim aslında bu konuda zaten anca fırsat bulup gittim. Aynı yerde de oturmuyoruz artık, arama gelmezse ben yanılmışım ya da niyeti başkaymış der geçerim. Bu akşam geç oldu diye aramamıştır çünkü maç bittiğinde saat erken değildi, ben gittiğimde de evde yoktu ışıkları yanmıyordu yani eve geldiyse notumu görmüştür ama saatten dolayı aramadı diye düşünüyorum.

Muhtemelen ayrintili bakislar dikkatini çekti
Herhangi bir ilgi hoslanma yasasa adim atardi
Erkekler boyledir bos bos bakip gecmez
Hem nerden biliyosunuz belki evli tayinden dolayi tek yasiyor yaptiginiz cok korkunc ben olsam sikayet ederim
Bu sekilde ciddi bir iliski beklemek feci hayal dunyasi
Ayrica Mac gec saatte bitmedi

Muhtemelen ayrintili bakislar dikkatini çekti
Herhangi bir ilgi hoslanma yasasa adim atardi
Erkekler boyledir bos bos bakip gecmez
Hem nerden biliyosunuz belki evli tayinden dolayi tek yasiyor yaptiginiz cok korkunc ben olsam sikayet ederim
Bu sekilde ciddi bir iliski beklemek feci hayal dunyasi
Ayrica Mac gec saatte bitmedi
Tamam teyze
Baya tecrüben var herhalde erkeklerle
Bilmiyorum zaten, kendisi bana baktığı için dikkatimi çekti ben de bakmaya başladım tek taraflı bakıyormuşum gibi niye algı yaratıyorsunuz
İşiniz gücünüz fitne
Yoo size göre erken saat olabilir ayrıca

Tamam teyze
Baya tecrüben var herhalde erkeklerle
Bilmiyorum zaten, kendisi bana baktığı için dikkatimi çekti ben de bakmaya başladım tek taraflı bakıyormuşum gibi niye algı yaratıyorsunuz
İşiniz gücünüz fitne
Yoo size göre erken saat olabilir ayrıca

Valla sana laf anlatilmaz nasil biliyosan oyle yap

Haklı değilsin teyze, önce bunu kabullen

Bak benim birsey kabullenmem su an yaptigin isin komikligini degistirmeyecek
Gercek hayat boyle degil, adam istese adim atardi buradan masum peri masali cikmaz
Ayrica istersen anneanne nene de benim icin zerre onemin yok sinirlenip hirslanmanin da önemi yok kendi sinirini atmanin baska yollarini bulmalisin

Bak benim birsey kabullenmem su an yaptigin isin komikligini degistirmeyecek
Gercek hayat boyle degil, adam istese adim atardi buradan masum peri masali cikmaz
Ayrica istersen anneanne nene de benim icin zerre onemin yok sinirlenip hirslanmanin da önemi yok kendi sinirini atmanin baska yollarini bulmalisin
Komik olan sizsiniz, öncelikle bunu belirteyim.
Hayat böyle değil demek ayrı bu sözünüze eyvallah, adamı sanki sadece ben gözetliyormuşum gibi lanse edip beni sapık yapmanız ayrı?!
Hayat böyle değil falan hayatı yorumlamıyoruz, bir durum olmuş onun hakkında konuşuyoruz.
Güzel yorumlar olmasa da kadının kadına yapabileceği destekleyici yorumlar beklerdim olumlu olmak zorunda değil tabii ki.
Ben sinirli ya da hırslı sizin için olmam teyzecim, saygıdan diyorum çok büyüklük taslamışsınız ya.
Biraz iletişiminizi geliştirmenizi tavsiye ediyorum nacizane. Ayrıca insanları hemen fişlemeyin. Düzgün yazdım, düzgün okusaydınız tek taraflı sapık gibi bakmadığımı anlardınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X