- 25 Nisan 2022
- 2.118
- 2.678
- 83
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Bende merak ettim ne yazdınız? Buradan yazın merakımız geçsin hem ona göre yorumlarızÖzelden yazıyım mı net olarak?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ettim ne yazdınız? Buradan yazın merakımız geçsin hem ona göre yorumlarızÖzelden yazıyım mı net olarak?
Adam emekli dedeme benziyoŞöyle adamın kötü alışlanlıkları yok. Her yağmur yağdığında cam kenarlarını maşrapa ile yıkıyor. Sık sık çamaşır ve ayakkabılarını yıkıyor. Bitkisine bakıyor ve evinde robot süpürge var. İşten her eve geldiğinde robot süpürgesini açıyor. Evine geç gelmiyor ve erken uyuyor. Hissiyat olarak da kötü hissetmedim ama bence görünen kısmıyla yeterli düzeni için. Efendi kısmına gelince de evine kadın falan gelmedi, günümüzde tek yaşayan erkeklerin %90’ında her gün başka kadın oluyor ne yazık ki.
Ayyy bende çok merak ettim bir de sabah yazdı mı onu da merak ettimBende merak ettim ne yazdınız? Buradan yazın merakımız geçsin hem ona göre yorumlarız![]()
Bakıyorum bende meraklandım.Ayyy bende çok merak ettim bir de sabah yazdı mı onu da merak ettim
Benimde mutfak perdem hep açık,bende sürekli balkonda mutfakta dolanıyorum lambalar açık oturuyorum ve bazen arabalar fln park ediyor boş alana sevgilileriyle geliyorlar diye düşünüyorum inşallah alınan olmamıştır,arkadaşlarınız nasıl farketmiş olabilir,sağa sola bakarken sizede gözü kaymış olabilir,şahsen bende balkondayken salondayken bir başkası bakarsa bende bakarım noluyoki diye yada yine baktımı diye,bu anlattığınız şey bana çok çok çok ütopik geldi kusura bakmayın,ha belki bakıyordur bir etkileşim olmuştur ama ben acaba alınıyormuyum diye düşünürdüm,geri dönüşü farklı olabilir mahçup olabilirim,cesaretinizi sevdim ama sonuç düşündürücü.Selamlar, karşılıklı balkonlarımızın olduğu yerde biriyle bakışmaya başladık birkaç ay. Bana gelen arkadaşlarım sürekli bakıştığım kişinin buzdolabına bahaneyle giderek açıp kapattığını ve bana ilgisi olduğundan bunları yaptıklarını söylüyorlardı. İlgisini kesinlikle fark ediyordum ben de örneğin perdelerini açıp maç izlemesi, kışın bile balkona çıkması, perdeyi açıp kapatması, sabah kahveyle balkonda bana doğru bakması vs. Bu kişiden ben de etkilendim lakin ben de baksam kafamı çevirdim ve o bakarken bakmıyormuş gibi yaptım. Bu adam titiz, temiz, düzenli olup efendi, işinde gücünde olduğu için dikkatimi çekti. Hislerime de güveniyorum aslında. Bu kişi yaklaşık 2 ay kadar falan evde yoktu o sırada ben taşındım. Taşındıktan sonra uzaktan baktım, neredeyse dönmüş. Ben de kapısına bir bahaneyle yazı yazıp bıraktım. Ve numaramı da bıraktım. Sizce arar mı? Muhtemelen maç var diye eve geç gitti, geç oldu diye aramadı. Notu maç saatinde bıraktım. Yarın ararsa arar, yarın aramazsa hiç aramaz.
Ne yazdın merak ettimEvet, haklısınız. 2 ay bi yere gitti ve gelmeden bir süre önce yani o yokken ben taşındım. İçimde de kalsın istemedim. Ararsa yarın arar, aramazsa yarından sonra zaten hiç aramaz. Takıntılı da değilim aslında bu konuda zaten anca fırsat bulup gittim. Aynı yerde de oturmuyoruz artık, arama gelmezse ben yanılmışım ya da niyeti başkaymış der geçerim. Bu akşam geç oldu diye aramamıştır çünkü maç bittiğinde saat erken değildi, ben gittiğimde de evde yoktu ışıkları yanmıyordu yani eve geldiyse notumu görmüştür ama saatten dolayı aramadı diye düşünüyorum.
Kenetlenseniz ölür müsünüz iki dakkaya ben bu kadın kadına destek olsun muhabbetinin her yerde kullanılmasına anlam veremiyorum, bu böyle bir şey değil?? sırf aynı cinsiyettenim diye dünyanın yarısıyla kenetlenmek zorunda değilim?
kadın sana "siz" diye hitap ediyor, sen de aklınca aşağılamak için ona teyze diyorsun, sana cevap olarak tek cümle yazıyor, sen hınçla destan yazıyorsun, ne desteği bekliyorsun allah aşkına? destek illa sana arka çıkmak mı, dürüstçe fikrini yazıyor herkes, bu da destek.
herkese saldırmışsın - ayrıca haklılar ilgileniyorsa o adım atsaydı, ilgilense bu kadar beklemezdi de zaten çoğu insan aynı yerde oturduğu biriyle flörtleşme riskine de girmez. taşınmasan sen de girmeyecektin.
bu arada ben çok rahatsız olurdum biri bana bunu yapsa. düşün ki adamın teki sana bunu yaptı, senin hoşuna mı gidecekti? bakışıyorsunuz madem biriniz selam verseydi sohbet açsaydı. mesela oturduğum mekanda sürekli bakan bir adam olmuştu bir gün, ikimiz de tek başımıza oturuyorduk ve o sürekli baktığı için ister istemez göz göze geliyorduk, hiçbir şey demeden olumsuz anlamında kafa sallamıştım, adam da gülümseyip bakmayı kesmişti. oha ne kadar medeni oldu lan demiştim kendi kendime. onu aklıma getirdin.![]()
Afedersin ök.... gibi bakmak yerine o iletişime geçseydi sizinle.Bence kadın atmamalı asla ilk adımı,aranızda bir şey başlasa evlenseniz hayat boyu siz itelersiniz adamı,sonra söylenirsiniz niye diye.Siz bakmayın o zaman. Hanımefendi? Sürekli bakıyordu diyorum? Okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Karşılıklı etkileşim.
Seri katil olsa hergün robot süpürge açıp maşrapayla balkon yıkar mı Hatçe teyze gibiBöyle bir film izlemiştim adını hatırlamadım ama. Aynı sizin anlattığınız gibi işte falan meğer adam seri katilmiş. Öldüreceği kadınları bulup evlerine çok yakın taşınıyor gözlemliyor, ilgileniyor falan.
İyi cesaret sizinki.
Seri latil olsa hergün robot süpürge açıp maşrapayla balkon yıkar mı Hatçe teyze gibi![]()
İşte o adam da öyleydi, izleri kaybetmek için sürekli evini temizliyordu.Seri latil olsa hergün robot süpürge açıp maşrapayla balkon yıkar mı Hatçe teyze gibi![]()
İşte o adam da öyleydi, izleri kaybetmek için sürekli evini temizliyordu.![]()
Bana ne oluyorsa ben bile heyecanlandım.inşallah hayal kırıklığına uğramazsınızSelamlar, karşılıklı balkonlarımızın olduğu yerde biriyle bakışmaya başladık birkaç ay. Bana gelen arkadaşlarım sürekli bakıştığım kişinin buzdolabına bahaneyle giderek açıp kapattığını ve bana ilgisi olduğundan bunları yaptıklarını söylüyorlardı. İlgisini kesinlikle fark ediyordum ben de örneğin perdelerini açıp maç izlemesi, kışın bile balkona çıkması, perdeyi açıp kapatması, sabah kahveyle balkonda bana doğru bakması vs. Bu kişiden ben de etkilendim lakin ben de baksam kafamı çevirdim ve o bakarken bakmıyormuş gibi yaptım. Bu adam titiz, temiz, düzenli olup efendi, işinde gücünde olduğu için dikkatimi çekti. Hislerime de güveniyorum aslında. Bu kişi yaklaşık 2 ay kadar falan evde yoktu o sırada ben taşındım. Taşındıktan sonra uzaktan baktım, neredeyse dönmüş. Ben de kapısına bir bahaneyle yazı yazıp bıraktım. Ve numaramı da bıraktım. Sizce arar mı? Muhtemelen maç var diye eve geç gitti, geç oldu diye aramadı. Notu maç saatinde bıraktım. Yarın ararsa arar, yarın aramazsa hiç aramaz.
Buzdolabina bahaneyle giderek acip kapatmak, nasil flortoz bi davranis oluyor ben neyi kacirdim?Selamlar, karşılıklı balkonlarımızın olduğu yerde biriyle bakışmaya başladık birkaç ay. Bana gelen arkadaşlarım sürekli bakıştığım kişinin buzdolabına bahaneyle giderek açıp kapattığını ve bana ilgisi olduğundan bunları yaptıklarını söylüyorlardı. İlgisini kesinlikle fark ediyordum ben de örneğin perdelerini açıp maç izlemesi, kışın bile balkona çıkması, perdeyi açıp kapatması, sabah kahveyle balkonda bana doğru bakması vs. Bu kişiden ben de etkilendim lakin ben de baksam kafamı çevirdim ve o bakarken bakmıyormuş gibi yaptım. Bu adam titiz, temiz, düzenli olup efendi, işinde gücünde olduğu için dikkatimi çekti. Hislerime de güveniyorum aslında. Bu kişi yaklaşık 2 ay kadar falan evde yoktu o sırada ben taşındım. Taşındıktan sonra uzaktan baktım, neredeyse dönmüş. Ben de kapısına bir bahaneyle yazı yazıp bıraktım. Ve numaramı da bıraktım. Sizce arar mı? Muhtemelen maç var diye eve geç gitti, geç oldu diye aramadı. Notu maç saatinde bıraktım. Yarın ararsa arar, yarın aramazsa hiç aramaz.
Belki buzdolabı ile flört ediyordurBuzdolabina bahaneyle giderek acip kapatmak, nasil flortoz bi davranis oluyor ben neyi kacirdim?
Buzdolabimla olan askima kimse karisamaz, hih!Belki buzdolabı ile flört ediyordur![]()
Adam gay olmasin?Şöyle adamın kötü alışlanlıkları yok. Her yağmur yağdığında cam kenarlarını maşrapa ile yıkıyor. Sık sık çamaşır ve ayakkabılarını yıkıyor. Bitkisine bakıyor ve evinde robot süpürge var. İşten her eve geldiğinde robot süpürgesini açıyor. Evine geç gelmiyor ve erken uyuyor. Hissiyat olarak da kötü hissetmedim ama bence görünen kısmıyla yeterli düzeni için. Efendi kısmına gelince de evine kadın falan gelmedi, günümüzde tek yaşayan erkeklerin %90’ında her gün başka kadın oluyor ne yazık ki.