• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insanın etkilendigi birini dikizlemesi bana normal geldi. Yazdığınız nota hemen donmeyişi de normal bence. Karşılıklı bi elektriklenme olduğu belli. Neyse yakında anlaşılır.

Yani bazen ne kadar kasıyorsunuz laf sokucam ters konuşucam diye 🤦🏻‍♀️

Beni düşüren şu oldu bi baş hareketiyle selam gülümseme hiç olmamış ilgisi olan erkek yapardı bunu, balkona çıkıp kendini göstermekle kalmazdı. Neyse bir adım atmışsınız çıkar ortaya, umarım kesin göreceği bir yere koymuşsunuzdur bir de görmedi mi Acabayı düşünmeyin 😂

Gecenin duygussallığı ile dramtize mi ettin ne yaptın Sitcom evi gibi hayalinde mi yaşıyorsun. Anladığım kadarıyla tek yaşıyorsun ailen aynı şehir demi ? Söyedikleriniz bana hiç güvenli gelmedi. Birde nasıl bir ev orası Cam fanus mu her şeyi gözetlemişsiniz görebilmişsiniz.

Ben de başak burcuyum ama ölsem su falan tutmam öyle pencere kenarına panjura falan 😆
Normal düzeyde temiz olsalar yetecek aslında koca milleti. İlla vur deyince öldürecekler
Yukselen burc falan agir basiyor olabilir
Benim bi arkadasim mesela yemek yapmazdi ama evi vileda yapmadan gün gecirmezdi
Bana gore de tam tersi
Ev biraz pasakli durabilir ertesi gun yapilir ama yemek pismeden olmaz
birsey yedik ictik diyelim ben keyif yaparim cayimi icmeye devam ederim rahatsiz olmam masanin durusundan (aslanim😄)
Ama bu basak tanidiklarim yer icer hemen sofrayi toplarlar daginik durmasin diye
Gicik olurum 🥴 oglaklar da oyle bak
Tanidiklarim yani
Asiri tezcanli insanlar hemen hersey hallolsun isterler falan
Konuyu bozmamak adina soyle toparlayayim
Konu sahibi bu adamla sevgili ya da es olursa adamin ilerde garanti soylycegi söz " baska isin yok mu tüm gün etrafi kesiyorsun kalk biraz toz al evi b.k goturuyor zaten o zamandan anlamaliydim senin pasakli oldugunu" vs vs😄

Eklentiler

• Ekran Resmi 2025-05-15 10.38.38.webp
    Ekran Resmi 2025-05-15 10.38.38.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran Resmi 2025-05-15 10.40.09.webp
    Ekran Resmi 2025-05-15 10.40.09.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 35
Kadir ezildi gibi bir tip canlandi gözümde.o da sürekli camda balkonda temizlik yapıyor ya ondan heralde.bu arada inşallah duygularınız karşılıklıdir ve mesaj atar bugün

Yukselen burc falan agir basiyor olabilir
Benim bi arkadasim mesela yemek yapmazdi ama evi vileda yapmadan gün gecirmezdi
Bana gore de tam tersi
Ev biraz pasakli durabilir ertesi gun yapilir ama yemek pismeden olmaz
birsey yedik ictik diyelim ben keyif yaparim cayimi icmeye devam ederim rahatsiz olmam masanin durusundan (aslanim😄)
Ama bu basak tanidiklarim yer icer hemen sofrayi toplarlar daginik durmasin diye
Gicik olurum 🥴 oglaklar da oyle bak
Tanidiklarim yani
Asiri tezcanli insanlar hemen hersey hallolsun isterler falan
Konuyu bozmamak adina soyle toparlayayim
Konu sahibi bu adamla sevgili ya da es olursa adamin ilerde garanti soylycegi söz " baska isin yok mu tüm gün etrafi kesiyorsun kalk biraz toz al evi b.k goturuyor zaten o zamandan anlamaliydim senin pasakli oldugunu" vs vs😄
Sen bensin yeminle, benim de yükselenim aslan bana şuvan beni anlatıyosun

Selamlar, karşılıklı balkonlarımızın olduğu yerde biriyle bakışmaya başladık birkaç ay. Bana gelen arkadaşlarım sürekli bakıştığım kişinin buzdolabına bahaneyle giderek açıp kapattığını ve bana ilgisi olduğundan bunları yaptıklarını söylüyorlardı. İlgisini kesinlikle fark ediyordum ben de örneğin perdelerini açıp maç izlemesi, kışın bile balkona çıkması, perdeyi açıp kapatması, sabah kahveyle balkonda bana doğru bakması vs. Bu kişiden ben de etkilendim lakin ben de baksam kafamı çevirdim ve o bakarken bakmıyormuş gibi yaptım. Bu adam titiz, temiz, düzenli olup efendi, işinde gücünde olduğu için dikkatimi çekti. Hislerime de güveniyorum aslında. Bu kişi yaklaşık 2 ay kadar falan evde yoktu o sırada ben taşındım. Taşındıktan sonra uzaktan baktım, neredeyse dönmüş. Ben de kapısına bir bahaneyle yazı yazıp bıraktım. Ve numaramı da bıraktım. Sizce arar mı? Muhtemelen maç var diye eve geç gitti, geç oldu diye aramadı. Notu maç saatinde bıraktım. Yarın ararsa arar, yarın aramazsa hiç aramaz.
nıye bu adam tanışmak istese tanışamaz mıydı? sizinle bence siz günlük rutin yaptıklarını kendınıze çekmişsiniz üstünüze alımışsınız insanlar balkonu varsa çıkar perde açar kapatır ne alaka yani

konusu açılmışken konu sahibi sende koç-ikizler-terazi etkisi var mı acaba? 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X