• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani adam buzdolabını açıp yukarıya bakıyor. Kahvesini alıp yukarıya bakıyor konu sahibi bir kat yüksekte ise. Konu sahibinin misafirleri camına balkonuna yanaşıp aşağı bakıyor. Maşallah ne göz varmış miyop olarak üzüldüm, ya da tvler çok büyük ne izlediğinizi bilecek kadar 🧿
Yani dimi hikaye buraya kadar eşit kattalarmış gibiydi

Yukselen burc falan agir basiyor olabilir
Benim bi arkadasim mesela yemek yapmazdi ama evi vileda yapmadan gün gecirmezdi
Bana gore de tam tersi
Ev biraz pasakli durabilir ertesi gun yapilir ama yemek pismeden olmaz
birsey yedik ictik diyelim ben keyif yaparim cayimi icmeye devam ederim rahatsiz olmam masanin durusundan (aslanim😄)
Ama bu basak tanidiklarim yer icer hemen sofrayi toplarlar daginik durmasin diye
Gicik olurum 🥴 oglaklar da oyle bak
Tanidiklarim yani
Asiri tezcanli insanlar hemen hersey hallolsun isterler falan
Konuyu bozmamak adina soyle toparlayayim
Konu sahibi bu adamla sevgili ya da es olursa adamin ilerde garanti soylycegi söz " baska isin yok mu tüm gün etrafi kesiyorsun kalk biraz toz al evi b.k goturuyor zaten o zamandan anlamaliydim senin pasakli oldugunu" vs vs😄
Ben adamdan daha titizim hahaha, ben de yediğimi içtiğimi anında toplarım ve evime mutfağıma özellikle karışan insanları istemem, birisi eşyalarımı ellesin istemem. Dışardan gelince ve yemekten sonra el yıkamayan insan görünce tahammül edemem, arkasından iş yaparım

Şöyle ki adamın bukadar size söylediğiniz gibi kilitlenip bi adım atmaması tuhaf. Sizi izlemekten mi keyif alıyordu acaba? Yoksa bıraktığınız notta o komşu olduğunuzu belirttiğinizi düşünüyorum. Neden aramasın madem ilgisi vardı? Yani tuhaf biri olmasın ürktüm

Okuyunca call me maybe klibi aklıma geldi.

Erkekler öyle bakışmaları lisede ilk ilişkiden sonra bırakıyorlar genelde 😁 erkek dediğin gidip görüşmeli, mö gibi bakışmamalı.

Ben adamdan daha titizim hahaha, ben de yediğimi içtiğimi anında toplarım ve evime mutfağıma özellikle karışan insanları istemem, birisi eşyalarımı ellesin istemem. Dışardan gelince ve yemekten sonra el yıkamayan insan görünce tahammül edemem, arkasından iş yaparım
Bu adamla olursan ve başak etkisi aliyorsa her haltina karisir elestirir bol kavga etmekten camdan disari bakamazsin😄

Bu eşinizi titiz bir adam yapmıyor yalnız. Komşularınıza yazık.
Komsularin kafasina su tutmuyor ki neden yazik?
Yagmur saganak yagdigi esnada camlara su tutuyor hatta alt kattakinin camlara dogru bile tutuyor bizdeki camur vs varsa orda kalmasin diye
Saganak yagan bi yagmurda camlara su tutmak bana gore fazla abarti ama komsulara yazik yazmaniz ayri komedi

Bakışma olur başlarda ama yetişkin insanlar için sonrasında bir adım atılmalı.
Siz evlerinizin içini biliyorsunuz, tvdeki kanalın aynısı açılıyor falan ama ortada bir gülümseme, merhabalaşma dahi yok. Bu bir yerden sonra rahatsız edici bile olmalı diye düşünüyorum.
Adam da dönüş yapar, arardı bu saate kadar, meraklısı olsaydı.

Kız adam aradı mı ?
Yazsana ay :)
Arasaydı ballandıra ballandıra yazardı, merak etme 🤭
Aramamasına da binbir türlü bahane, kılıf uydurmaya hazır şimdiden; maç izlemiştir, gece geç yatmıştır, notu görmemiştir, cesaret edememiştir bla bla bla. Adamın anormal durumu bulma ve aramak istememe ihtimalini hiç düşünmüyor, şöyle bir özgüven 💅🏻

Bir üniversitenin akademik araştırmasını incelemişti. kadınlar ev işi yapan erkekleri çekici bulmuyor ve evliliklerde böyle erkekler zamanla erkeksi gelmemeye başlıyor. erkeğin eli vileda değil çekiç tutanı makbulmüş. yapılan araştırmalar bunu kanıtlamış. nasıl ki evde sürekli emir veren höt höt ve erkeksi kadınlar iticiyse, kadın gibi her işe karışan, sürekli ev işi yapan erkekler de itici. bir kere dediğim gibi bence de erkeksi değil. eşimin asla ev işi yapmasını istemem. asla ama asla. mutfağa da sadece yemek yemek için girebilir. işlerime burnunu sokamaz. mutfağıma karışamaz. ben de onun işlerine karışmam. musluk bozuldu mu pek ala ben tamir edebilirim ama asla elimi sürmem. o tamir edecek. bu onun görevi bence. ben geleneksel biriyim. böyle gelmiş böyle giderim zaten yaşlandık biz. gençler artık böyle düşünmüyor.
Yooo benim için eli çekiç tutanı makbul değil hiç erkeksi falan da gelmiyor öyle tipler. Yapılan araştırmalar hiçbir şeyi kanıtlamaz ve böyle konularda genel bir yargı oluşturamaz bunlar çok subjektif şeyler.
Ayrıca kimsenin temizliğini yapmak kadının bir görev tanımı olamaz bunlar sadece patriarkaya hizmet eder.
Kimse kusura bakmasın ben sırf erkek “erkeksi” görünsün diye her şeyi önüne de getiremem bütün evin sorumluluğunu da üzerime alamam.
Hem kadın işe gitsin para kazansın, hem eve gelsin evi tek başına çekip çevirsin, paşam da 40 yılda 1 evde bir şey bozulursa onu tamir etsin. Ne güzel dünya.

Böyle bir film izlemiştim adını hatırlamadım ama. Aynı sizin anlattığınız gibi işte falan meğer adam seri katilmiş. Öldüreceği kadınları bulup evlerine çok yakın taşınıyor gözlemliyor, ilgileniyor falan.
İyi cesaret sizinki.

Yoo insan kaçırıp saklamaya bayağı para harcıyordu. Ses geçirmeyen kırılmaz camdan kafesler, depolar falan.
Filmin adını hatırlarsanız yazın da izleyelim. 🤓

Bu kadar abartacak ne var, anlayamadım. Sitede oturuyorduk, adam perdelerini açıyor benim evim ondan 1 kat daha yüksekte olduğu için robot süpürgesini de gördüm yani. Zaten görmem için perdelerini açıyor. Ben evde yokken ya da çıkarken kapatıyor. Normal insan perdeleri site tarzı evlerde açık oturur mu? En azından tüllerini kapatır.
Bu kadar evin icinin gorulebildigi yerde perdelerini açmakta bayaği teshircilik bu arada.

Ayrica kat farkiniz var ise o kisi siz buzdolabinizi aciyorsunuz diye kendi buzdolabini nasil aciyor?

Bacimsu kabul et bayağı adami dikizliyorsun sen, kat esitligi ve bina yakınligi durumunda bu kadar herkesin birbirini gormesini bi nebze anlarim ama farklı katlarda yasayan insanlar bu kadar birbirini goremez, ust kattaki gorurde alt kattaki goremez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X