not : bu yazı depresyon içerir.

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
bu topiğin kapatılmasını istiyorum mumkunse... nedeni ise gizlilik konusunda endişelerim var....herkese cok tesekkur ederım derdımı paylasan bana destek olan allah sızden razı olsun

Son düzenleme:
İş bulunur...
Gün gelir yaşanılan da unutulur
Yürek acısı kalır
Acele etmeyin.
Herseyde bir hayır vardır
Bu çektiklerini de unutacaksin.
Nişanlın seni seviyor
Sen onu seviyorsun
Daha ne olsun?

İş bulunur...
Gün gelir yaşanılan da unutulur
Yürek acısı kalır
Acele etmeyin.
Herseyde bir hayır vardır
Bu çektiklerini de unutacaksin.
Nişanlın seni seviyor
Sen onu seviyorsun
Daha ne olsun?

tesekkurler yorumun için
8 ay gibi uzun bir süre olduğu için sanki hiç işe giremiyecek gibi geliyor.bi erkek düşünün 8 aydır evde oturan sürekli telefon elinde benimle konuşan inanın telefonla konusmaktan elime tlfon almaktan bıktım evet sevıyorum sevıyor önemlisi bu ama insan sabır edemiyor

çok ciddi bir sorun yok aslında
sorun yapan sizin aileniz
takmayın kafanıza
iş bulur inşallah nişanlınız
dua edin mübarek günlerde
Allah bir kapı açar

siz çalışmıyor musunuz?

çok ciddi bir sorun yok aslında
sorun yapan sizin aileniz
takmayın kafanıza
iş bulur inşallah nişanlınız
dua edin mübarek günlerde
Allah bir kapı açar

siz çalışmıyor musunuz?

nişanlımla ilişkimizden önce çalışıyordum fakat onun isteğiyle bıraktım pek hoşlanmıyor muhtemelen evlendıkten sonrada çalışmayacağım.evet tamda bahsettiğiniz gibi ortamı geren benim ailem nice çiftler var 2 sene nişanlı kalabiliyor ama benim ailem için geçerli değil. amin iyi dileklerin için teşekkürler...

Allah yardımcın olsun canım.Ama kendini çok yıpratma.

Uzulme hersey hallolur uzuldugunle kalirsin.. Insallah hakkinda hayirlisi neyse o olur..

Bir arkadaşım vardı.
Kocası yıllardır iş bulamamisti
Evliydiler ama mutluydular.
Arkadaşım temizliğe giderdi.
Bir gün kocası bir iş buldu
Sigortali gece bekciligi..
Tam sekiz sene sonra görüştük
Hâlâ o işte. .

Sabret...
İşi olsa tlf neyine
Bu günlerin kıymetini bil
Yoğun olduğunda arayamayacak seni. .
Çok üzülme

Böyle sorunlar herkeste oluyor canım çözülmeyecek bir şey yok burda.
ailen nişanlın iş bulmadan seni vermeyecek o zaman onun ailesi de yazlığa gider normal yani.
Nişanlın da iş bulamayınca evde oturdukça sana sarmış işler de sarpa sarmış
Nişanlın bir iş bulursa her şey düzene girecek eminimkii.
O da bugün yarın bulacak belki nerden bilebilirsin. Gün doğmadan neler doğar.
Kavga edip birbirinizi yıpratmayın boş yere.

Vakit harcayacak bir şeyler bul kendine oyala sen de kendini.

Son düzenleme:

haklısın :) doğru buda değişik bir bakış açısı yogunsun bana zaman ayıramıyorsunlar başlıcak insanız sorunlar hiç bitmiyor::)
sabredicem çokkk tesekkur ederim her bir yorum bana farklı bir ışık tutuyor :) burası cok guzel bir platform yüzlerini görmediğimiz ama yanında olduğunu hissettiğimiz onca kalp var teşekkürler ♥

babam zaten hiç istemedi:S kaç kişinin baskısıyla ikna oldu evet tamda tarif ettiğin gibi herşey birbirine girdi kısır bi dönemdeyim inş düzelecek ama sabır göstermem gerekiyor ben çok şey yaşadığımdan yıpranığım nişanlımıda çekip çeviremiyorum sakınlesıremıyorum bendede suç var sanırım teşekkur ederm fıkırlerın ıcın :)

yakın zamanda düzelecek ben öyle hissediyorum
hep biz bunları çekip çevirmek zorundayızz

nişanlının annesiyle konş bnce üzgün oldugunu söyle o seni anlayacaktır bnce ayrıca bir de sabır , zaman kesinlikle herşeyin ilacıdır derler ya çok dogru :) fazlada üzme bu tatlı canını

sıkma o güzel canını. buda geçer.

nişanlın iş bulur geçici işlerde çalışsa hem iş arasa mesala garsonluk falan en azından eline para geçer.

yada bir süreliğine sen çalışsan izin vermezmi ona.

ailelerde cok karışıyor sizin ilişkinize bırak siz yaşıyorsunuz o ilişkiyi kimseyi mudahele hakkı verme pasif olma onlara karşı dişini göster kimse birşey söyleyemez sana. sabır de mubarek günlerde dua et bol bol.

Bence sen önce sakinleş.Sakin kafayla süzgeçten geçir herşeyi.Sen sadece evleneyim düğünüm olsun kavuşayım diyorsun ama,daha yerli yerine oturmamış parçalar var.Aranızdaki saygıyı yitirmemelisiniz.Onun ailesi de olsa,kendi ailen de olsa herşeyi herkesle paylaşma.Ailesi kavganıza şahit olmuş,nihayetinde anne,çocuğunun üzülmesine üzülmüştür,seni de hatalı görmüştür kırgındır.İşsiz olmak büyük bir bunalım.Sorumlulukarı var,yerine gelmemiş sözler var,yuva kurulacak...bu zamanda alttan alan sen olmalısın.Bir de o bu düğünü soruyorsa sorsun.İnsanları çok fazla takma.Çocuğun ailesi başka yere gidebilir.Aile içi ilişkilerini bilsende detayı bilemezsin.Onlar da kendilerince bunalmışlardır.Oturup nişanlını bekleyemezler ki,sonuçta işe gitmiyor.Yarın öbür gün evlendiğinde,sen de ramazan da yanında olmayabilirsin gerekli durumlarda.Bir de nişanlın iş mi beğenmiyor,yoksa çok gayret göstermiyor mu iş bulmak için.Çok sıkma kendini düzelir elbet.Bir bakarsın aniden işi olur,herşey yoluna girer.Yeter ki sağduyulu ve sabırlı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…