not : bu yazı depresyon içerir.

nişanlımla herşeyi paylaşıyorum evdekı durumlarımdan haberdar biran once işe gırmesı gerektıgının farkında babamı onun araması konusuna gelınce asla aramaz ondan nefret edıyor :S bayramda bıle aramayacakmıs babamı gelmeyı zaten dusunmuyor arada kalıyorum. kayınvalıdemlede mesafe en ıyısı fazla samımıyet tez ayrılık durumu oldu bızde :) çok ıyıydık ama oyle devam etmedı görevlerımı yapıp arayacagım yıne ....
teşekkur edermmm

Canım çok üzüldüm adına öncelikle ALLAH yar ve yardımcın olsun diyorum. Böyle bir durumda ben olsam ne yapardım bilemiyorum ama umarım bulunduğun durumdan biran evvel kurtulursun. Üvey annene gelince senden kurtulmak istemesi normal çünkü annelik nedir öğrenememiş bu kadar vicdan yoksunu bir insan olamaz. Kayınvalidenle Kayın pederinide gelirsek bırak ne yapmak istiyolarsa onu yapsınlar az aşım ağrısız başım diyin geçin senle nişanlın yan yana olduktan sonra kim ne demiş kim ne der düşünmeyin. Hayırlısıyla ALLAH bir kapı açar iş bulunur yuva kurulur bunları sıkıntı haline getirme yüreğini ferah tut ALLAH yuva kuranın yardımcısı olur. Sende nişanlını anlayışlı karşılamaya devam et sıkma, üzme, üzülmede umarım herşey gönlünce olur canım uzaktan davulun sesi hoş gelir biz ne desekte senin yüreğindeki o sıkıntı yok olmaz biliyorum ama sürekli dua et ramazan ayındayız mübarek ayda ALLAH duaları kabul eder

Kusura bakma ama,babandan nefret etmesi nedemek.Bayramda aramayacağım ne demek.Sen kendi aileni ona mı kötülüyorsun da bu kadar fütursuzca sana banadan nefret ettiğini söyleyebiliyor.Sonuçta herkesin düşünce yapısı farklıdır.Sen daha modern düşünürsün daha ılımlısındır,baban daha eski düşünür,nişanlı kızı bekletmeyi ayıp olarak algılar ona göre davranır.Hatalı da davransa sonuçta senin baban.Heee kızını al,ama adamı ipleme.Kimin kapısından gelin çıkartacakmış seni.Arayıp sormadığı,bayramda bile aramaya tenezzül etmediği adamın kızını nasıl gelip gelin alacak.Bak şu ana kadar yazdıkların farklı bir konu,bu farklı.Bir insan iş bulamıyor olabilir ama sana ve senin ailene karşı mahcubiyeti olması lazım.Asla aramaz diyorsun.Aramasın.Sen ezil,sen insanlara laf anlat.Aileni sevmek zorunda değil,ama saygı gösterecek ve vazifelerini yerine getirecek.Sen ona de bakalım,annenden nefret ediyorum.Kabul eder mi?Eğer bçyle bir durum varsa,gelip ailene izah etmiyorsa,ailen yerden göğe kadar haklıdır.Bana gelmeyecek,bayramda bırak aramayı gidip elini öpmesi lazım,yapmayacak ve sen bu durumu kabulleniyorsun.Senin hatrın için senin sevdiklerine saygı östermesi lazım.Sen de arama o zaman annesini.

nişanlım çok fazla aileci değil ben ona misilleme yapsam desem bende aramıyorum ortalık karısır ama normal bır zamanda desem annenle konusmak ıstemıyorum onu aramayacagım sen bılırsın der asla taraf tutmaz ... benım babam bızı cok zor durumlara düşürdü ama başlarda babamı cok sevıyordu yere göğe koyamıyordu tam hayalımde kı baba karakterı dıyordu bıraz otorıter dısıplınlı rahat degıl benı yıllardan berı sıkar arkadas cevremı kısıtlar gidiceğim yerleri kısıtlar otoriteyle geri kafalılık arasnda sıkışmış biraz nişanlımda bu devirde relax kız istemıyorum kafasından olduğu için babamı cok severdı ama işlerin ucu bize dokununca düşüncesi değişti görüştürmüyor bizi nişanlım ailesiyle gelecek illakı neymiş yarın birgün ayrılırsak falancanın kızı gezdi gezdi nişan attı demesınlermıiş bu haksızlık degılmı arkadaslarımda nişanlı nişanlıları kayınpederlerıyle arkadaş gibiler evlerınden çıkmıyor özeniyorum. ıkı defa nısanlımın aılesı yemege davet ettı aıledekı bayanları babam gondermedı erkeklerın ısı vardır buraya yormayalım dıye dusunup sadece bayanları davet ettı kayın valıdem nasıl mahcup oldum anlatamam ayrıca babam nişanlımı hiç iplemıyor bırdefa karsısına alıp gel oğlum sende konusalm demedı yuzune bıle bakmıyor gecen bızdeydıler aılecek otobus saatlerine bakıcaktı babam nişanlımdan ıstedı bıletı yuzune bakmıyor verırkende bakarmısın dıyor ::/ babam ailesyle tlfnda konusuyor herkesı soruyor buyuk babaneye kadar nısanlımı sormuyor nişanlımada acıyorum babamın yanında nasıl kasılıyor ezik gibi :/ yazık ...kayınpederm ve kayınvalıdemınde dıkkatını cekmıs baban nden boyle soguk oğlumuza anlamıyoruz dıyorlar saygısızlık yapmıstr belkı dıceksın ımkansız baska nısanlm cok içtendi geçtiğimiz kandilde en aznından bir msj at dedım yalvardı buyuk tartıstık ondan berı uzak duruyorum bu konudan ne yapayım ? babamda da suç var sivriliyor göze batan hareketler yapıyor ama durum böyle canım

amin canım benim umut dolu mesajın ıcın cok tesekkur ederım...bir işe girse nişanlım diyor ben 2 ay içinde annemleri getirtiirim hazırlıklara başlanır onlar okolay orasını bana bırak dıyor tek sıkıntımız iş bulması oda inşallah sizlerin anlıkta olsa kalbınızden geçirdiğinız dualarla kabul olacaktır allahın ıznıyle eksık olmayın....

Canım bak,dediklerini hepsi üzücü şeyler.Ama sen bu saatten sonra babanı değiştiremezsin.Biraz mutaasıp sanırım.Kendince damadıyla yüz göz olmuyor.E bi de ortada iş problemi var.Haliyle damada öfkeli.Bak nişanlın babanın yaptıklarını baştan normal karşılıyor ve hayalimdeki baba diyor.Kendine gelince iş değişiyor.Bu arada o beğendiği otorite ve baskıcı tutumu evlenince sana da uygulayabilir bunu gözardı etme ne olur.Bir de bak ne olursa olsun,nişanlının,bak nişanlın diyorum kocan demiyorum,nişanlının bayramda babanı ezip geçmesine sebep değil.Yani senin nişanlın ortalığı yatıştıracağına kızıştırıyor.Ben yine aynı soruyu soruyorum.Bayramlaşmaya gitmediği kapıdan gelin nasıl çıkartacak.Çok yanlış,ne olursa olsun .ok yanlış.Onlar senin ailen.İyi de olsa kötü de olsa sen o babanın evladısın.Baban size karşıvazifelerini yerine getirmemiş,aksi davranmış olabilir.Sen yine de Allah için vazifelerini yerine getir.İş konusunda anlıyorum,hak veriyorum destek ol diyorum ama tek taraflı olmaz.İnşallah bugünler geçer,inşallah mutlu olursun.ama bazı sınırları koruman gerek canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…