Notuss'un Diyet Günlüğü

Dün iki litre su içebildim sadece artırmalıyım!!!
Bu sabah ki menüm
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
7-8 zeytin
1 avuç kuru üzüm
4 ceviz
yarım portakal

Dün akşam ki menüm
Akşamları biraz daha dikkatli olmalıyım,çünkü akşam diyeti bozmak daha kolay kesinlikle
-mercimek çorbası (1,5 porsiyon varmıştır)
Pırasa
1 dilim ekmek
tahin helva 1 dilim
Akşam bol bitki çayı içtim ve saat yediden sonra bişey yemedim ama ne yazık ki yürüyüşe gidemedim.Kar ve fırtına vardı dışarda.
Sabah kahvaltım
2 yumurta
1 dilim peynir
4 ceviz
8-10 kuru üzüm
6 zeytin

Dün öğle yemeğim
6 köfte
3 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt
yarım elma
Akşam yemeğim
Brokoli salatası
kuru fasülye 1 tabak
turşu
1 bardak ayran
Akşam sekizden sonra bişey yemedim Sıvı sadece 2 litre alabildim dün.Bugün daha fazla olması için çabalayacağım

Bundan sonra yediklerimi bir gün sonra yazayım ki,günlük menümü net olarak göreyim ve nerde hata yaptığımı bulayım istedim.Dün yediklerim
1.öğün:saat 07:00 2 haşlanmış yumurta
Közlenmiş kırmızı biber
badem 1 avuç
kuru üzüm 7-8 adet
zeytin 6-7 adet
2.öğün 12:30
kuru fasulye
yoğurt
közlenmiş kırmızı biber
3.öğün 17:00
1 avuç badem
4.öğün:
2 kase tarhana çorbası
2-3 kaşık yoğurt
Sıvı:2 litre su,bol çay
Spor:Malesef yapamadım.Hava çok soğuk:((

Merhaba;
Kolay gelsin diyorummmmm, istediğin kiloya en güzel şekilde inebilmen dileğiyle :54:

merhaba cnm ,kolay gelsin, başarabilirsin buna inan ,benim tavsiyelerim:
bi arkadaş kafanı başka şeylerle meşkul et demiş,ben de kesinlikle katılıyorum,başka şeyler düşün ki yemek aklına gelmesin,kesinlikle canın bişeyi çok isterse bi çatalcık olsun ye,yoksa uzun süre diete dayanamıyor insan,ama sadece nefsini körelticek kadar,bitki çaylarını bol iç özellikle yeşil çay mutlaka günde 2 fincan iç,kesinlikle zayıflamaya yardımcı bence,bunun yanında kesinlikle spor yapmalısın kesinlikle dietle vereceğin kiloyu iki ye katlıyor,ayrıca sağlıklı kilo verebilmek için de çok önemli,imkanın varsa eve koşu bandı al süper oluyo,ben doumdan sonra 17 kilo verdim ve koşu bandı süper işe yarıyor(doumdan sonra dediysem aklında doum kiloları gitti diye gelmesin kızım 2 yaşındaydı ) ,kısa hedefler koy başardığında küçük ödüller koy kendine.. şimdilik aklıma gelenler bunlar,hepimize kolay gelsin cnm ..:16:

merhaba cnm ,kolay gelsin, başarabilirsin buna inan ,benim tavsiyelerim:
bi arkadaş kafanı başka şeylerle meşkul et demiş,ben de kesinlikle katılıyorum,başka şeyler düşün ki yemek aklına gelmesin,kesinlikle canın bişeyi çok isterse bi çatalcık olsun ye,yoksa uzun süre diete dayanamıyor insan,ama sadece nefsini körelticek kadar,bitki çaylarını bol iç özellikle yeşil çay mutlaka günde 2 fincan iç,kesinlikle zayıflamaya yardımcı bence,bunun yanında kesinlikle spor yapmalısın kesinlikle dietle vereceğin kiloyu iki ye katlıyor,ayrıca sağlıklı kilo verebilmek için de çok önemli,imkanın varsa eve koşu bandı al süper oluyo,ben doumdan sonra 17 kilo verdim ve koşu bandı süper işe yarıyor(doumdan sonra dediysem aklında doum kiloları gitti diye gelmesin kızım 2 yaşındaydı ) ,kısa hedefler koy başardığında küçük ödüller koy kendine.. şimdilik aklıma gelenler bunlar,hepimize kolay gelsin cnm ..:16:

Teşekkürler desteğin ve önerilerin için.İnanmak önemli geröekten de.Hiçbir zaman inanarak başlamadığımı farkettim bütün diyetlere.E beynini yönlendiremiyorsan olmuyor gerçekten..İNANMALIYIM:)))

Sabah 07 :00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 domates
6 zeytin
1 avuç badem
12:00
kutu ton balığı
havuç,turp salatası

19:00
sekizde 1 büyüklüğünde yufka
kavrulmuş et
1 portakal
Sıvı:2 litre su bol çay
Spor:yarım saat yürüyüş

saat 08:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
1 avuç badem
12:30
10-15 antep fıstığı
13:00
iskender döner(ekmeksiz)
18:00
1 elma
1 muz ,kabuklu badem 1 su bardağı varmıştır
21:00
naneli çikolata 1 parça
22:30
1 muz
Kendimi kaybettim bu gece yani:))neyse diyete devam elbette..

sabah saat 09:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 domates
8 zeytin
3-4 dilim sucuk
2.öğün saat 14.30
ızgara sucuk 8-10 dilim
2-3 kaşık ıspanak yemeği
1 portakal
5 erik
20:20
7-8 ızgara balık
salata
1 dilim tahin helva
Buraya kadar herşey harikaydı ama gece uyuyamadım.saat 3 civarı bir portakal yedim hangi akla hizmet yaptımsa bunu:((

Bu arada sporumu yazmadım.Pazar günü bir saat tempolu yürüyüş yaptım ama yeterince sıvı alamadım ne yazık ki..Toplam 2 litre ancak olmuştur.

07:30
2 haşlanmış yumurta
1 domates
5 zeytin
1 dilim peynir
12:00
6 köfte
1 kase yoğurt
16:45
1 avuç kuru üzüm
1 avuç ceviz
17:30
iki dilim börek:((
2 dilim baklava:((
1 lokum(ne alakaysa)
20:30
1 kase çorba
21:30
1 dilim baklava
Delirdim yine bugün:((
Spor:7 km yürüyüş
Sıvı:2 litre su

2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4-5 zeytin
1 domates
yeşil biber 1 adet
1 portakal
1 avuç badem
Izgara köfte 6-7 adet
domates biber
1 kase yoğurt
yarım elma
17:15
1 portakal
1 avuç badem
19:20
1 kase mercimek çorba
Buharda pişmiş karnabahar
yoğurt 3-4 kaşık
Bugün kendimle gurur duydum.gece midem kazındı resmen ama yememeyi başardım.
Sıvı:3 litre su,bol çay
Spor:4 km tempolu yürüyüş.Artık bu yürüyüşlerime ağırlık egzersizlerimi de ekleyeceğim.

2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
2 domates
yarım greyfurt
1 avuç badem
1 kase mercimek çorba
salata
cacık
1 elma
17:15
1 portakal
1 avuç badem
18:20
1 tabak barbunya
brokoli salatası
Spor:yarım saat yürüyüş
Sıvı:3 litre su,bol çay

2 yumurtadan peynirli maydonozlu omlet
2 domates
1 yeşil biber
yarım greyfurt
1 avuç badem
12:20
1 tabak barbunya
1 kase cacık
salata
yarım portakal
18:40
1 kase tarhana çaorbası
2 kabak dolma
1 biber dolma
3-4 yaprak sarma
yoğurt
7-8 badem
Spor:malesef dün spor yapamadım
Sıvı:3 litreyi geçmiştir içtiğim su,bol bitki çayı.
Bugün tartıldım hala 113 kiloyum,Nil Gün ün kitabında okumuştum,ayda bir tartılmak en idealidir diye..8 nisan da tartılacağım tekrar inşallah yani:))

ben topiğini yeni okudum :) biraz karamsarlıklar yaşamışsın benim gibi ama bunu halledebilirsin :) ben şuan ne diyet ne spor yapabiliyorum dizim kırılmıştı iyileşmeyi bekliyorum.s.s keşke iyileşsemde bi kaç kilo daha fazla vermeye uğraşsam.s hiç moralini bozma diyet+spor+ilaç tedavisi ile yani diaformin gibi insülin direncini kıracak ilaçlarla bu kilodan kurtulabilirsin. buna bile gerek kalmaz belki. diyet+spor yeterli. sen kaçamak yapmadıkça ve gün geçtikçe sporunu artırdıkça bunun üstesinden gelebilirsin. uzun zamandır günlüğüne bakmamışsın bunu okursun umarım.. :D Havalar soğuk olunca spor yapamamışsın gördüğüm kadarıyla hiç sorun etme. herşeyin bir çaresi var boşuna dememişler :) ben daha denemedim ama iyileşince hemen başlayacağım LESLİE. :D Belki buraları takip ederken rastlamışsındır. leslie ile dışarda yürüyüş yapıyor gibi ter atıp kalori harcayabiliyormuşsun. durduğun yerde yürüyerek :) çok sevdiğin bir diziyi izlerken bile yapabilirsin. bu yazımı okursan bi bak internetten. hemen başla. bir kaç ayda kurtulursun bu lanet kilolardan. ama inş şu zamana kadar zayıflamış bile olabilirsin belki :D leslie yi de verdiğin kiloları korumak için yaparsın artıkk :)

Back
X