Sen de mi saclarinin rengini acmak istiyorsun?aaa ilk defa gördüm işe yarar mı acaba merak ettim:84::84:
güzel bi ürüne benziyor.. ama doğal saçlar içinmiş(
ben yazın kullandım bu ürünü cok memnun kaldım hatta tekra alıp kullanmyı düsünyorum
benim kız kardeşim liseye gidiyo saçları kumral ama biraz daha acık ton olsun istiyo bende boyatma ünide boyatırsın diorum.. ıhlamır suyu ve papatya yı duymustum buda güzele benziyo nerde bulabilirim acaba
benim arkadaşım kullandı saçları kahverengiydi açıkda değildi öyle koyuydu . kız bunu süre süre bildiğiniz sarı yaptı saçlarını. söylemesine göre saçlarını çok çabuk uzatıyomuş.
ben perhidrolle açtım saçlarımı . zaten bunun içindede perhidrol yani hidrojen peroksit var. cart curt amann doğal diyolar ama fazlada inanmayın derim ben. perhidrol diyince pörtleyen gözler extrait dora diyince yumuşuyo ne iş anlmadım .
kızlar saçlarım cok acık kumral hatta sarıya dönük ve boya yoktu 2. kere kullandım extrait dorayı ve fön makinasıyla kuruttum ama işe yaramdı bnde. kulanmaya devam edicem ama hayal kırıklığı yaşadım doğrusu :/
Boyada kesinlikle etki etmiyor diye duymuştum ben .Watsonslarda satılıyr ama benim merk ettiğim birşey var kullananların yorumlarını okudum ben her yerden kimisi saçım koyu kahveydi çok güzel açtı kumral oldu uzun süre kullandm sarı oldu diyr .kimisi saçlarım açık kahveydi önce turuncu yaptı sonra sarardı güneşten diyr kullanmaya korkuyorum bu yüzden saçlarımn dipleri koyu uçları diplerine göre 3 4 ton açık kahverengi tamamen doğal ama turuncumsu olursa diye korkuyorm saç rengi benim gibi olup kullanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?