Canim kisinin sac rengine ve sac teli kalinligina göre degisiyor tabi. Kiminin turuncumsu acarken kiminin küllü tonlarda aciyor. Senin sacinin alt tonu ne? Yani saclarinin yansimasi ne renk? Kizil mi küllü mü? Günesin altinda bak saclarina eger kizil parliyorsa kizildir ve turuncumsu acilir, sari parliyorsa küllüdür küllü tonlarda acilir. Alip sacinin ufak bir kisminda dene diyecegim ama ürünün fiyati alip deneyecek kadar uygun degil. Sonuc hosuna gitmezse paran bosa gider. Istersen dogal yöntemleri dene papatya suyu, ihlamur suyu, limon gibi... Onlar ise yararsa almazsin. Bu arada söylemeden edemiycem avatarina bayildim.
benim arkadaşım kullandı saçları kahverengiydi açıkda değil öyle. kız bunu süre süre bildiğiniz sarı yaptı saçlarını. söylemesine göre saçlarını çok çabuk uzatıyomuş.
ben perhidrolle açtım saçlarımı . zaten bunun içindede perhidrol yani hidrojen peroksit var. cart curt amann doğal diyoalr ama fazlada inanmayın derim ben. perhidrol diyince pörtleyen gözler extrait dora diyince yumuşuyo ne iş anlmadım .
ya kızlar buna 30 lira vereceğinize 75 kuruşa oksidan alıp sürün saçınıza çünkü içeriği aynı sadece papatya mapatya süslemişler
yoksa hidrojen peroksitten başka bir şey değil. Kolestonun oksidanı güzel hem de 75 kuruş falan fiyatı
Kızlar ben bugün aldm eczaneden 28 liraya ama saçlarıma onceden aralarına çok az boya sürmüştüm hafif gölge yapıcak sekilde kullansam çok mü kötü olur sizce rengi?
kızlar bugun kullandm ılk kez gelişmeleri yazıcam yalnız sacı kurutuo ,dusta sacınıza nemlendırıcı krem surup oyle uygulayın
Papatya Ekstreli Renk Açıcı Sprey;
Papatya ekstresi ile zenginleştirilmiş EXTRAIT DORA saçın rengini hafifçe ve doğal olarak açarak yazın güneşten açılmış görünümü verir.doğal sarı veya açık kahverengi saçlara uygulanabilir. Boyalı saçlara uygulamayınız.koruyucu içeriği vardır.saçlar yumuşak ve kolay şekil alır hale gelir.KULLANMA TALİMATI:Tercihen yıkanmış ve havluyla kurulanmış saça uygulayın. Tüm saça veya bir tutam saça uygulayın. Saçı, ürünün dağılması için tarayın. Fön ile kurutun veya güneşe çıkın. İstediğiniz renge gelene kadar işlemi tekrarlayın. Her uygulama arası 2-3 gün bekleyin.UYARI: Hidrojen peroksid içerir. Gözlerle temastan kaçının. Göze gelirse bol su ile yıkayın. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Isı kaynağına doğru püskürtmeyin. Tahriş olmuş saç derisine uygulamayın
Kizlar aranizda bunu kullanan var mi? Fönle de uygulanabiliyormus. Iceriginde hidrojen peroksid var diyor, saclari yipratir mi acaba? :44:
Ben extra blond kullanmıştım 2 ay önce ama bitti, şimdi extrait dora aldım da nasıl uyguladığını falan anlatır mısın zahmet olmazsa :) Ve saçının fotoğrafını çekip koyarsan çok güzel olur aslında:107:kızlar benım sac rengım gercekten cok koyuydu suan sarıya donuk karemel hatta bazı yerler bal rengı,tavsıye ederm rengıde cok hos oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?