İnsallah allahım gönlüne göre versin hemen hemen aynı doneme dogumumuz ogrenırız yakındaAllah gonlumuze gore versin...benim de 2 kizim var..3.ye hamileyim.insallah benimde oglum olur..hepimizim ki saglikla sihhatle hayirli evlatlar olsun insallah
Ultrasonla karindan bakildiysa kiz vajinal bakildiysa erkek..oyle diyorlar ama ben bu teoriye inanmiyorum..kese durumuna gore olan..Benim 6 haftalik usg sonucum..bi tahmin yapabilir msnz ? Kese durumuna gore falan yada gelisime gore
ErkekSizce kizlar cinsiyet nedir
Doktor kiza benzeti bide doktorum biraz uyuzluk yapti o kordon dedi falan
Doktor kiza benzeti bide doktorum biraz uyuzluk yapti o kordon dedi falan
Baariz ortada erkek yaaNisanin 8 inde belli olacak meraktan catliycam fal bktiriyorum hep erkek bebek diyo doktor bisey demiyo cevremdekiler kiz diyo bn sadece merak dusun dusun yok :)))
Sence cok asagda degilmi pipiye daha cok benziyokordonmuymus o ben pipi ye benzettim..
Kaç haftalık Bebek bu :)Doktor kiza benzeti bide doktorum biraz uyuzluk yapti o kordon dedi falan
Evet hem asagida birde kordon uzun olur bu kucuk biseySence cok asagda degilmi pipiye daha cok benziyo
16+5 haftalikKaç haftalık Bebek bu :)
Bide doktorla kucuk bi tartisma yasadik muaneden once biraz giciklik yapiyo gibi geldiEvet hem asagida birde kordon uzun olur bu kucuk bisey
Baska doktor a gitsen bir de..ya da tamamen degistirBide doktorla kucuk bi tartisma yasadik muaneden once biraz giciklik yapiyo gibi geldi
Oyle yapacam zaten kordon mu degil mi anlamadimBaska doktor a gitsen bir de..ya da tamamen degistir
Sen ne hissediyorsunOyle yapacam zaten kordon mu degil mi anlamadim
Ben erkek hissediyorumSen ne hissediyorsun
Allah gonlune gore versin canim.Ben erkek hissediyorum
Sagol cnmAllah gonlune gore versin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?