Geçenlerde bizim de komşunun oğlunun sevgilisi yaşamış bu durumuBi tanidik. Eski sevgilisi beraber olan fotolari kizin fotolarını nisanlisina atmıştı ve iliski rezalet bir sekilde bitti. Bu devirde kendi telefonunda bile foto barindiramazken boyle seyler cok tehlileki..
Çok küçük. 17 yaşımı hatırlıyorum da çok hatalar yaptım bende bence uyarmalısın. Kendi hayatı diyeceğin bir yaşta değilHerkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Nude olmasa da ben çok bulutuutla foto attım aldım aşkolsun sen de yapmışsındırUlen tas devrinden mi geliyom40 yaşindayım daha ühüüû
İlişkiyi gec nete dusse fena isteGeçenlerde bizim de komşunun oğlunun sevgilisi yaşamış bu durumu
Eski erkek arkadaşı bu çocuğa fotoğrafları atmış.kiz şikayetçi oldu eski sevgili bı kaç hafta tutuklandı sonra serbest kalmış falan ama suanki ilişkileri bitti.
E ne soruyon o zamanBende öyle düşünüyorum. Sanırım ergenliğin getirdiği birtakım hatalara düştü. Ama sanırım uyaramayacağım. Telefonunu karıştırdığımı söyleyemem.
resim dersi alırken biz nü diyorduk ta usta kusura bakmayasın cahillik işteŞekerim nu fransizca olaraktan, nu yazilir nü okunur, nude ingilazcadi bilakis, genel kültürmumu de sey ettireyim
Ay ben seni hatırladım geçen kardeş konusun
Ay ben seni hatırladım geçen kardeş konusundan....Atacağını atmış yani geri nasıl alacaksın
dan....Atacağını atmış yani geri nasıl alacaksı
Soru bayağı bir iz bırakmışAy ben seni hatırladım geçen kardeş konusundan....Atacağını atmış yani geri nasıl alacaksın
Msn vardı vah vah siz bilmezsiniz tabiNude olmasa da ben çok bulutuutla foto attım aldım aşkolsun sen de yapmışsındır
Iste fransizca sanat dili olaraktan siz onu seyetmisiniz şekerim, sivri var odada şerefsiz gibi isirdi kolumuresim dersi alırken biz nü diyorduk ta usta kusura bakmayasın cahillik işte
Evet böyle yapayım mantıklı. Bu şekilde uyarayım en iyisi.Kesinlikle uyar. Ama sen yapma diye değil bi arkadaşının başına gelmiş gibi filan anlat bi hikâye uydur bence. De ki 5 yıllık sevgilisiydi güvenmişti başına bu geldi filanm.
Haklısın ama nasıl denir ki böyle bir şey. Ben senin telefonunu karıştırdım fotoğraf gördüm vs de denmez ki. Bu arada tamamen çıplak değil iç çamaşırlı ve suratının gözükmediği fotoğraflar atmış. Yani benim görebildiklerim bunlar dahası var mı bilmiyorum.Çok küçük. 17 yaşımı hatırlıyorum da çok hatalar yaptım bende bence uyarmalısın. Kendi hayatı diyeceğin bir yaşta değil
Açtım tabiMsn vardı vah vah siz bilmezsiniz tabicam açtın mı cam
terapiye gidecektinizHaklısın ama nasıl denir ki böyle bir şey. Ben senin telefonunu karıştırdım fotoğraf gördüm vs de denmez ki. Bu arada tamamen çıplak değil iç çamaşırlı ve suratının gözükmediği fotoğraflar atmış. Yani benim görebildiklerim bunlar dahası var mı bilmiyorum.
Kiz sen ne diyon, icq vardi breh breh, bi gözüm topraga bakiyo galiba benim, sinirim kalktiMsn vardı vah vah siz bilmezsiniz tabicam açtın mı cam
Hayırrrrr. Gerçekten değil. O konuyu tamamen salmış haldeyim. Telefonunu da yeni kaıştırmadım geçen seferki olay. Bu kpnuda uyarsam mı en azından diye kararsız kaldım.Sen bence gecen konudan dolayı kardeşine mudahele etmek icin konu uyduruyorsun
Benim 23 ümden sonrasina denk geldi tabiAçtım tabiöylesine açıyoduk işte biz liseliydik küçüktük.
yaşım bayağı eski ama o icq u heç duymadımKiz sen ne diyon, icq vardi breh breh, bi gözüm topraga bakiyo galiba benim, sinirim kalkti
Hahaahahah yaaa o kadar mı kötü izlenim bıraktım yahu. Terapiye gideceğim. Tek merak ettiğim bu konuda güzel bir dille uyarayım mıterapiye gidecektiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?