Nude atma konusu hakkıda düşünceleriniz neler?

bu ifsa olaylari bence daha dusuk profilli cevrelerde gerceklesiyor, yani yaptiklarinin yanlis oldugunu dusunup sacma sapan triplere giriyorlar. kardesiniz ve sevgilisi cocuk oldugu icin yaptiklari yanlis ama eger yetiskin iki insan olsalardi ortada sorun gormuyorum.

herkes kendini cok onemsiyor, telefondan silinen fotograflar bile cikar vs cok fazla dusunuyorlar yani gerek yok twitterda binlerce sayfa var kadinlar kendini cekip atiyor, normal bir insanin gayet normal olan memelerini gormek icin kimse hackerlik pesine dusmez herhalde. tabi cok olayli bir hayatiniz varsa dusmanlariniz vs cikiyorsa bilmiyorum. aksi durumda teknolojiden tirsmaya gerek yok o kadar da kolay degil.

Bu devirde çok riskli artık ya.
İlla atacak olan varsa yüz göstermesin, arka fonu de düz tutsun ki açığa çıkarsa da bu ben değilim diyebilsin.

17 yaşındaki kardeşe bu kadarı da serbest olmasın tabi. Aramızda yetişkin olup nude atmak isteyene öneri verdim.

ayy geçen bir yakınımız telefonların kamerasına sticker yapıştırdığını söyledi

kendisininki yetmemiş eşininkine de yapıştırmış

sonra kaymış, adam telefon açılmıyor diye tamirciye gitmiş

yapıştırdığı sticker parmak izi sensörünü kapattığı için çalışmıyormuş

bu kadar korkuyorsan kullanma şu mereti

ya da çok merak ettim ne yapıyorlar da insanlar onları kameralardan izleyecek diye düşünüyorlar

50 yaşında insanlar nelerini çekip de ifşa edeceklerse

bir de bu aşıda çip hikayesi var, girdikleri yeri kontrol edeceklermiş

herkes elinde telefonla dolaşıyor, zaten attığın tüm adımlar, hepsi kayıtlı

hadi onu geçtim sürekli paylaşıp yapıp konum paylaşıp üstüne de bizi izleyecekler diyor

bu kadar korku bu topluma zarar

Avukat arkadaşımı bankacı sevgilisi ifşaladı. Yaşlar +30.
Gerizekalı adam ayrılınca sindiremedi Twitter, instagram falan fotosunu numarasını ismi ve soy ismi ile yaydı her yere. Gerizekalı bir de azgın x diye paylaştı her yerde.
Sildirmek de kar etmiyor, hala ara ara başka yerden yayınlanıyor.

saçı boyanma çağındaki bir kız bunun getirisini götürüsünü değerlendirme çağında değil midir

yani bundan 20 yıl önce saçımı boyattığımda bakire değildim

o aşamada çevredeki çoğu kişi yanlış bulabilirdi bunu ama benim doğrumdu 20 yıldır da bir gün dahi pişmanlık duymadım

o tarz uyarılar orta okul lisede vs olmuyor mu saçlar o yaşta mı boyanıyor artık kafam karıştı

Eşime bile atmam telefon bozulur, virüs girer ya bir başkası görürse diye korkarım. Bence kardeşini uyarmalısın böyle böyle kızlara ne tehditler edildiğini hepimiz biliyoruz. Kardeşin niye bir taraflarını gösterme niyetinde onu da anlamadım bana saçma geliyor

benim sevgilim haftada bir falan boyle uzun uzun kuvet keyfi yapar. telefonla bilgisayarini da goturur banyoya. baktim kameraya sticker yapistiriyor, ne yapiyorsun sen falan dedim dalga gectim, ileride dunyanin en unlu muhendisi olunca kuvetteki goruntulerim mi ciksin falan dedi

cok guldum ya sen deli misin milletin isi gucu bu mu falan dedim. bir de bunu yapan adam benden kat kat iyi muhendis arkadaslari yapiyor diye gaza gelmis o da kapatiyordu jdskjskssjkshs

cok olayli bir hayatin olur, bir suru dusmanin vardir, ne bileyim mesela sedat peker falansindir eyvallah gerekirse akilli telefon bile kullanma. ama senin yuzunu/memeni gormek icin kim o kadar isi yapacak ya dunyada cok az gerceklesiyordur herhalde.

e tabi dunyada vardir boyle ornekler ama iste o adamdan kaynakli. yani direkt fotografi atan adam ifsalamis. benim takildigim nokta biri telefonuma girer, beni ifsalar diye endiselenenlerdi. yoksa tabi yetiskinlerde de pislik insan cok.

ya bir de hadi seninki genç, ileride bir şeyler olma hayali var

ben mesela oğluma twitter da sakın kötü paylaşım yapma hatta hiç yapma bak masterchef Uğur gibi diskalifiye olursun diyorum

ama 50 yaş üzerinde emekli insanların neyi ifşa olacak

hadi oldu diyelim senin çevrenden kaç kişi görüp de tanıyacak

hadi tanıdı diyelim en fazla 3 gün konuşulur

bu kişilerin çoluğu çocuğu da yok, hani onlar rezil oldu desek

zaten toplumca balık hafızalıyız, ülkede en önemli gündemi dahi iki gün sonra unutuyoruz

aslında bu da bir nevi toplum baskısı, çalan değil de gizlemeyen sorunlu gibi hissediyor, "o da öyle şeyler giymeseymiş" kültürünün uzantıları

Olaydan haberiniz yokmuş gibi bir şekilde konuyu açmalı, kişilerin kendine ne büyük zararlar verdiğinden bahsetmelisiniz.

Ayy annemde Facebookta yapardı . Sonra gizli gizli kullandığım twitterimi bulup kontrol ederdi. Yanlış bir cümle yazma kimin ne anlayacağı belli olmaz diye :) bu yaşıma gelince anladım ki bende aynı uyarıyı yaparım sanırım çocuğuma.

İnternete yüklenen herşey orada kalır valla sonra o fotolar nerelere gider bilinmez. Erkek arkadaşı yayacak diye demiyorum. Ama lisedeyken kızın biri bir erkeğe öyle şeyler yollamışti. Erkeginde arkadaşları telefonu kurcalarken videoyu görmüşler birbirlerine atmışlar. Sonuçta video tüm okula yayıldı. Ortalık karıştı

Uyarin bence bir yolunu bulup.
Yada arkadaşınız sevgilisine atmış ,ayrılınca çocuk internete koymuş vb bir olay uydurup başına gelebileceklere uyandırabilirsiniz bilmiyormuş gibi.
Salaklık yani bu kimse kusura bakmasın. Ne yaşayacaksan yaşa da ispat gibi bunu belgelemek ne manasız. Sonra ayrılamıyorlar kızlar,annene gösteririm,arkadaşlarına gösteririm,internete yüklerim vs diye tehdit edilip.

arkadaşının başına gelen bi olay varmış gibi anlat korkar belki

Tövbee burası olmasa çok cahil kalacakmısım cidden herseyı bdv den ögrenıyorum
Abla olarak uyar tabi böyle bir foto kendi telefonun için bile cekilmez kardeşin baskasına atıyor büyük ihtimalle uyardıgında seni umursamaz gerci

Lisede boyanıyor. Ben bir tutamını açıp mavi yaptım, tamamen kendi tercihi. 14 yaşında şuan, 2 ay sonra 15 olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…