- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
bu ifsa olaylari bence daha dusuk profilli cevrelerde gerceklesiyor, yani yaptiklarinin yanlis oldugunu dusunup sacma sapan triplere giriyorlar. kardesiniz ve sevgilisi cocuk oldugu icin yaptiklari yanlis ama eger yetiskin iki insan olsalardi ortada sorun gormuyorum.
herkes kendini cok onemsiyor, telefondan silinen fotograflar bile cikar vs cok fazla dusunuyorlar yani gerek yok twitterda binlerce sayfa var kadinlar kendini cekip atiyor, normal bir insanin gayet normal olan memelerini gormek icin kimse hackerlik pesine dusmez herhalde. tabi cok olayli bir hayatiniz varsa dusmanlariniz vs cikiyorsa bilmiyorum. aksi durumda teknolojiden tirsmaya gerek yok o kadar da kolay degil.
bu ifsa olaylari bence daha dusuk profilli cevrelerde gerceklesiyor, yani yaptiklarinin yanlis oldugunu dusunup sacma sapan triplere giriyorlar. kardesiniz ve sevgilisi cocuk oldugu icin yaptiklari yanlis ama eger yetiskin iki insan olsalardi ortada sorun gormuyorum.
herkes kendini cok onemsiyor, telefondan silinen fotograflar bile cikar vs cok fazla dusunuyorlar yani gerek yok twitterda binlerce sayfa var kadinlar kendini cekip atiyor, normal bir insanin gayet normal olan memelerini gormek icin kimse hackerlik pesine dusmez herhalde. tabi cok olayli bir hayatiniz varsa dusmanlariniz vs cikiyorsa bilmiyorum. aksi durumda teknolojiden tirsmaya gerek yok o kadar da kolay degil.
Geçmişte yaşadığınız bir travma mı var?
Benim var, bu yüzden aşırı korumacı anne rolüne giriyorum çoğunlukla. Psikoloğum bunun yanlış olduğunu söyledi, herkes kendi rollerinde kalmalıymış, ablaya abla anneyse anne.
Kardeşinizi uyarabilirsiniz ben saçını boyarken bile bol bol muhabbet ediyorum onunla, bu nasihat verme havasında değil de sohbet havasında geçiyor. Kendim de böyle şeyleri doğru bulmadığım için onun fikrini alıyorum, ileride yapar mı yapmaz mı fikir yürütebiliyorum. Yapacak gibi durmuyor, kendisi de doğru bulmuyor. Bence sizde böyle yapın, takıntı haline getirdiyseniz mutlaka destek alın tabii.
benim sevgilim haftada bir falan boyle uzun uzun kuvet keyfi yapar. telefonla bilgisayarini da goturur banyoya. baktim kameraya sticker yapistiriyor, ne yapiyorsun sen falan dedim dalga gectim, ileride dunyanin en unlu muhendisi olunca kuvetteki goruntulerim mi ciksin falan dediayy geçen bir yakınımız telefonların kamerasına sticker yapıştırdığını söyledi
kendisininki yetmemiş eşininkine de yapıştırmış
sonra kaymış, adam telefon açılmıyor diye tamirciye gitmiş
yapıştırdığı sticker parmak izi sensörünü kapattığı için çalışmıyormuş
bu kadar korkuyorsan kullanma şu mereti
ya da çok merak ettim ne yapıyorlar da insanlar onları kameralardan izleyecek diye düşünüyorlar
50 yaşında insanlar nelerini çekip de ifşa edeceklerse
bir de bu aşıda çip hikayesi var, girdikleri yeri kontrol edeceklermiş
herkes elinde telefonla dolaşıyor, zaten attığın tüm adımlar, hepsi kayıtlı
hadi onu geçtim sürekli paylaşıp yapıp konum paylaşıp üstüne de bizi izleyecekler diyor
bu kadar korku bu topluma zarar
e tabi dunyada vardir boyle ornekler ama iste o adamdan kaynakli. yani direkt fotografi atan adam ifsalamis. benim takildigim nokta biri telefonuma girer, beni ifsalar diye endiselenenlerdi. yoksa tabi yetiskinlerde de pislik insan cok.Avukat arkadaşımı bankacı sevgilisi ifşaladı. Yaşlar +30.
Gerizekalı adam ayrılınca sindiremedi Twitter, instagram falan fotosunu numarasını ismi ve soy ismi ile yaydı her yere. Gerizekalı bir de azgın x diye paylaştı her yerde.
Sildirmek de kar etmiyor, hala ara ara başka yerden yayınlanıyor.
benim sevgilim haftada bir falan boyle uzun uzun kuvet keyfi yapar. telefonla bilgisayarini da goturur banyoya. baktim kameraya sticker yapistiriyor, ne yapiyorsun sen falan dedim dalga gectim, ileride dunyanin en unlu muhendisi olunca kuvetteki goruntulerim mi ciksin falan dedi
cok guldum ya sen deli misin milletin isi gucu bu mu falan dedim. bir de bunu yapan adam benden kat kat iyi muhendisarkadaslari yapiyor diye gaza gelmis o da kapatiyordu jdskjskssjkshs
cok olayli bir hayatin olur, bir suru dusmanin vardir, ne bileyim mesela sedat peker falansindireyvallah gerekirse akilli telefon bile kullanma. ama senin yuzunu/memeni gormek icin kim o kadar isi yapacak ya dunyada cok az gerceklesiyordur herhalde.
ya bir de hadi seninki genç, ileride bir şeyler olma hayali var
ben mesela oğluma twitter da sakın kötü paylaşım yapma hatta hiç yapma bak masterchef Uğur gibi diskalifiye olursun diyorum
ama 50 yaş üzerinde emekli insanların neyi ifşa olacak
hadi oldu diyelim senin çevrenden kaç kişi görüp de tanıyacak
hadi tanıdı diyelim en fazla 3 gün konuşulur
bu kişilerin çoluğu çocuğu da yok, hani onlar rezil oldu desek
zaten toplumca balık hafızalıyız, ülkede en önemli gündemi dahi iki gün sonra unutuyoruz
aslında bu da bir nevi toplum baskısı, çalan değil de gizlemeyen sorunlu gibi hissediyor, "o da öyle şeyler giymeseymiş" kültürünün uzantıları
Hahahahaj ay o ne yaBilmem mi askom bi ara beni kandirdiydilar, fake hesap kamerayi bi actim 5 tane kıro nah cekio ekrana ahahahahaahaba biz de tas devrindeniz 40 olmasak da
Lisede boyanıyor. Ben bir tutamını açıp mavi yaptım, tamamen kendi tercihi. 14 yaşında şuan, 2 ay sonra 15 olacak.saçı boyanma çağındaki bir kız bunun getirisini götürüsünü değerlendirme çağında değil midir
yani bundan 20 yıl önce saçımı boyattığımda bakire değildim
o aşamada çevredeki çoğu kişi yanlış bulabilirdi bunu ama benim doğrumdu 20 yıldır da bir gün dahi pişmanlık duymadım
o tarz uyarılar orta okul lisede vs olmuyor mu saçlar o yaşta mı boyanıyor artık kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?