sevgilinin kimliğinde evli yazıyor da, ben boşandım mı diyor ne diyor?..
ilahi canım ya çok güldüm evet sanki biraz öyle bir sorun gibi:)eğer öyleyse adam ya kimliğini değiştirmedi ya da gerçekten evli
bosandıysa kımlığını değiştirmeli bosanmamıs senı kandırıyo olabılır dıkkatlı ol aman derım
Canım benim benim hem bu konularda bilgim var hem de kuzenim boşanmıştı nufus cüzdanını değiştirmek zorundasın hem de artık nufus cüzdanında boşanınca dul değil bekar yazıyor değişti yani çok çok eminim nufus kayıt örneğinde ise evlenipte boşandığın kişinin adı soyadı ve ne zaman evlenip boşandığın yazıyor
ozaman acil nüfus kayıt örneği lazım internetten hiç bi şekilde bakamıyoruz çünkü en sağlamı o belgelerle kanıtlasın çünkü nüfus cüzdanında hala evli yazıyorr
yani sevgilin mi bu kişi?
boşandıysa, boşanma ilamı elinde olmalı, hemen nüfus kayıtlarına geçmediyse bile..onu iste..
yok be canım benm sevgilim falan deil kardeşim diyebildiğim birinin başına geliyor bu olay çok seviyor kandırılmasını istemiyorum beraber baktık yok bişey çıkmadı netten size sormak istedik boşanma ilamı nedirki ayrıca bu kişi 2004te boşandığını sölemiş
2004 ten bu yana nüfus cüzdanını değiştirmemiş mi ?he bi kaç ay olur anlarım..kurcalayın
boşanma ilamı, mahkeme sonrası boşanan kişilere verilen, boşandıklarına dair hukuki belge..
eski kimliğimi kullanıyorum ne gerek var yeniletmeye falan diyorsa bu kişi
o zaman kimliğini yeniletmesini istesin arkadaşın..ısrarla hemde,ya da nüfus müdürlüğünden onaylı nüfus kütük bilglerini..
madem ortada bir şaibe var,inandırmalı kendini,çamura yatıyorsa, bilin ki evli..
2004 ten bu yana nüfus cüzdanını değiştirmemiş mi ?he bi kaç ay olur anlarım..kurcalayın
boşanma ilamı, mahkeme sonrası boşanan kişilere verilen, boşandıklarına dair hukuki belge..
eski kimliğimi kullanıyorum ne gerek var yeniletmeye falan diyorsa bu kişi
o zaman kimliğini yeniletmesini istesin arkadaşın..ısrarla hemde,ya da nüfus müdürlüğünden onaylı nüfus kütük bilglerini..
madem ortada bir şaibe var,inandırmalı kendini,çamura yatıyorsa, bilin ki evli..
Arkadaslar konuyla alakalı bı durum hakkında benımde bı sorum var size...
Şimdi adını soyadını bıldiğimiz herhangi birinin kadın ya da erkek daha önce evlilik yapıp yapmadığını nüfus müdürlüğünden gidip öğrenebilir miyiz?
Yani sistemden bakıp nüfus kayıt örneğini görme şansımız var mı yoksa nüfus kayıt örneğini sadece kişinin kendisi mi alabılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?