Numara degistirme tepkisini olcme

• Konu Sahibi Konu Sahibi Monfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar. Benim gorustugum biri vardı bu adamla ara ara konusmaya devam ettik issiz kaldım annem rahatsızlandı o dönemde çok sordu üstüme düştü ben de sasirdim is durumumla çok ilgilendi is bulunca ise girdigimi haber verdim ertesi gün beni aradı bir saat konuştu bu arada annem kuçuk bir operasyon geçirdi öyle büyük bir ameliyat falan değildi.Bu adamla bir ilişkiye başlamadık eski nişanlısı tarafından aldatildigi için sevgililk konusu açıldığında haz etmiyordu.Şimdi ben yarin sms yoluyla benim numaram yarın degisecek artık bu numaradan bana ulasamazsiniz diye mesaj atsam sanki herkese atıyormus gibi sizce geri dönüş yapar mı ne düşünüyorsunuz kizlar. Bu arada adamla kus değiliz ama hani ben acaba değiştiğini yazınca tepki verir mi yani geri dönüş yapar mi

Sizce geri dönüş yapma ihtimali var mı superisi

Yani numaram degisirse bana ulasamaz birden sasirir mi niye numarasini degistiriyor ki bu kız simdi diye

Bi kaç kez geldi bana öyle mesaj cidden değiştirmişlerdi.Hiçbirine dönmedim çünkü neden döneyim.Ayrıca o mesaj artık bu numarayı kullanmayacağım şu numaradan bana ulaşabilirsiniz diyerek atılır.Cidden numara değiştirmeyecekseniz komik duruma düşersiniz.

Aramasını mı istiyorsunuz aramamasını mı ? hiçbir anlam veremedim şeker kardeşim

Numara degisince üç saat sonra aktif olup kullanilir diye duymuştum ama olmadi numaramı degistirmekten vazgeçtim derim

Dryaszr aramasını canım yem atıyorum bakalım ne olacak.Sence arar mi ya da sasirir mi en azından

sanirim amac numara degistirmek degil degistiriyorum diye numaradan mesaj atip,aman ya yeni numarayi vermezse diye hemen aramasini saglamak..yada arayacak diye cok beklemek!!ayy cok karisik ben bu kadar anlayip anlatabildim:)

Numara degisince üç saat sonra aktif olup kullanilir diye duymuştum ama olmadi numaramı degistirmekten vazgeçtim derim
Duyduğum en saçma bahane.Rüyamda gördüm deyin oldu olacak.

Ayrıca ya mesaj atmazsa.Numarada değişmiş olacak bi daha hiç mesaj atmayacak zaten değişti diye.

Sizi istemeyen birinin peşinde koşmayın.Basit numaralarla özellikle

Aynen tam da yapmak istediğim bu cayiminsekeri sence şaşırma ve arama ihtimali var mı az da olsa

sanirim amac numara degistirmek degil degistiriyorum diye numaradan mesaj atip,aman ya yeni numarayi vermezse diye hemen aramasini saglamak..yada arayacak diye cok beklemek!!ayy cok karisik ben bu kadar anlayip anlatabildim:)

Yok anladım niyeti de saçma yani.Zaten aramayacak bence konu sahibi boşuna uğraşıyor

sırf adamla geri konuşabilmek için numara mı değiştireceksiniz? gereksiz.

kendiniz mesaj atın nasılsınız vs gibisinden, bahaneler belli oluyor bence karşı taraf anlıyor, en azından saygı duyar.

sırf adamla geri konuşabilmek için numara mı değiştireceksiniz? gereksiz.

kendiniz mesaj atın nasılsınız vs gibisinden, bahaneler belli oluyor bence karşı taraf anlıyor, en azından saygı duyar.
Yok numara da degistirmeyecek.Öyle mesaj atınca adam şaşıracakmış neden numara değiştiriyor diye geri arayacakmış.Plan bu

Istent niye çıktın is bulmadan niye isten cikiyosun üzülme kafana takma tatil gibi degerlendir bulacaksın is annem bile bu kadar tasalanmadi is konusunda iplemeyen adam ıplemez bir dakkasini harcamaz sana .Bir saat konuştu benimle o aramisti yarın is var kapatıyim dedim yok uykum yok deyip konuşup durdu.Sizce böyle bir adam tepki vermez mi.Aramızda hiç iletisim olmazsa zerre umrunda olmaz belki.

Yok numara da degistirmeyecek.Öyle mesaj atınca adam şaşıracakmış neden numara değiştiriyor diye geri arayacakmış.Plan bu

hiç öyle bi uygulama duymadım.

konuşmak istiyorsa konuşmak istediğini belli etmeden konuşma taktiği kötü oluyor bence daha çok burnu kalkıyor. çünkü benle konuşmak için ne kadar uğraşıyor diye düşünüyor karşı taraf.

halbuki naber aklıma geldin vs diye muhabbet açmak daha samimi ve daha az burun kaldırıcı bi tavır bence.

kv demin meşur lafi "ben bilmem"diyorum ve ayriliyorum..zira boyle alengirli seylere kafam hic calismaz.merak ediyorsan ararsin ararsa konusursun.aramazsada kimse arasin diye bu kadar kafami yoramam.kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…