sanirim amac numara degistirmek degil degistiriyorum diye numaradan mesaj atip,aman ya yeni numarayi vermezse diye hemen aramasini saglamak..yada arayacak diye cok beklemek!!ayy cok karisik ben bu kadar anlayip anlatabildim:)Bi kaç kez geldi bana öyle mesaj cidden değiştirmişlerdi.Hiçbirine dönmedim çünkü neden döneyim.Ayrıca o mesaj artık bu numarayı kullanmayacağım şu numaradan bana ulaşabilirsiniz diyerek atılır.Cidden numara değiştirmeyecekseniz komik duruma düşersiniz.
Duyduğum en saçma bahane.Rüyamda gördüm deyin oldu olacak.Numara degisince üç saat sonra aktif olup kullanilir diye duymuştum ama olmadi numaramı degistirmekten vazgeçtim derim
sanirim amac numara degistirmek degil degistiriyorum diye numaradan mesaj atip,aman ya yeni numarayi vermezse diye hemen aramasini saglamak..yada arayacak diye cok beklemek!!ayy cok karisik ben bu kadar anlayip anlatabildim:)
Yok numara da degistirmeyecek.Öyle mesaj atınca adam şaşıracakmış neden numara değiştiriyor diye geri arayacakmış.Plan busırf adamla geri konuşabilmek için numara mı değiştireceksiniz? gereksiz.
kendiniz mesaj atın nasılsınız vs gibisinden, bahaneler belli oluyor bence karşı taraf anlıyor, en azından saygı duyar.
Yok numara da degistirmeyecek.Öyle mesaj atınca adam şaşıracakmış neden numara değiştiriyor diye geri arayacakmış.Plan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?