Arkadaşım niye engellesin adam seni?Eklemezse şu anki numaramida silebilir beni whatsaptan engeller üstüne beni o kadar arayip ust üste konusmaz.Millet iki üç senelik sevgilisini pat diye numarasini silip bir de engelliyor
Eklemezse şu anki numaramida silebilir beni whatsaptan engeller üstüne beni o kadar arayip ust üste konusmaz.Millet iki üç senelik sevgilisini pat diye numarasini silip bir de engelliyor
Deveye sormuşlar neden boynun eğri ; numaramı değiştirdim . ondandır demişDeveye hendek atlatmaya çalıştığımı hissediyorum şu an.
Deveye sormuşlar neden boynun eğri ; numaramı değiştirdim . ondandır demiş
...
Canım bak , bence böyle yaparak komik duruma düşmeni istemediğimiz için sana telkinlerde bulunuyoruz ( çoğul konuştum ama .affola )Hoslanmiyorsan mesajlarima bakmayabilirsin ruh pastası es geçersin olur biter
Yok sadece yarın gerçekten numaramı değiştirip beni rehberine ekleyip eklemeycegi beni onemsiyirsa ekler onu gormek istiyorum.
Bir kere tüm kişilere açıklama yapılacak, ulaşamadıkların olacak, teknolojiden anlamayan büyükler 3-5 yıl daha "kızım seni arıyorum arıyorum numaran cevap vermiyor" diyecek ohoo. Değmez. Kesin bilgi yayalım.
Eklemezse şu anki numaramida silebilir beni whatsaptan engeller üstüne beni o kadar arayip ust üste konusmaz.Millet iki üç senelik sevgilisini pat diye numarasini silip bir de engelliyor
Yapma bence sen bunun için degisiyosun adam kafasında kurar bu kız ne halt yedide numara değişti diyeYok sadece yarın gerçekten numaramı değiştirip beni rehberine ekleyip eklemeycegi beni onemsiyirsa ekler onu gormek istiyorum.
benim numaram yarın degisecek artık bu numaradan bana ulasamazsiniz
Şu cümleler ne kadar da doğru hepsini yaşadım
Konu sahibi nasılsın diyemiyor ama numara değişikliğini dahi bildirebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?