Numara degistirme tepkisini olcme

• Konu Sahibi Konu Sahibi Monfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende biliyorum numara degisince yeni numaram bu denir haklisiniz acaba numaramı çağrı merkezinden beş dakikada degistiririm degistirdikten sonra atsam beni rehberine kayıt eder mi yöntemi degistirsem olabilir

Niye degisiyor diye dusunurde. Ilerde sevgili okdugunuzda bunu sorarda aklina kotu seylerde gelebilir

Bende biliyorum numara degisince yeni numaram bu denir haklisiniz acaba numaramı çağrı merkezinden beş dakikada degistiririm degistirdikten sonra atsam beni rehberine kayıt eder mi yöntemi degistirsem olabilir
Olur olur yap sen en azindan daha mantikli

Haklısınız kızlar o zaman yarın gerçekten numaramı degistircem ve yeni numaram bu diye mesaj atıcam. Orda belli olur zaten bakalım rehberine kayıt edecek mi numaramı bu daha mantikli sanirim

Haklısınız kızlar o zaman yarın gerçekten numaramı degistircem ve yeni numaram bu diye mesaj atıcam. Orda belli olur zaten bakalım rehberine kayıt edecek mi numaramı bu daha mantikli sanirim

evladım niye bir mesaj atmıyorsun mrb nasılsın uzundur konuşamadık merak ettim vs gibi..
antin kuntin işler peşinde koşuyorsun böyle..

Kardeş bu kadar zahmete gireceğine naber yazıver ya. Valla içim şişti, böyle alengirli şeylere ne gerek var.

Konu sahibi karşındaki kişi senin zor zamanlarında ilgilenmişse senin normal zamanda ona nasılsın diyecek olman neden bu kadar zor geliyor sana?

Amacın ne yani acaba rahatsız eden varda numarasını değiştiriyor diyerek kıskanacak mı değiştirme nedenini soracak mı bunu anlamak mı?

Nasılsın diyerek diğer yapacağın şeylerden daha az kötü duruma düşersin emin ol.

Yok sadece yarın gerçekten numaramı değiştirip beni rehberine ekleyip eklemeycegi beni onemsiyirsa ekler onu gormek istiyorum.

Yok sadece yarın gerçekten numaramı değiştirip beni rehberine ekleyip eklemeycegi beni onemsiyirsa ekler onu gormek istiyorum.

Ya eklemezse? Ben mi üşengecim bilmiyorum valla, o kadar gözümde büyüyor ki şu numara değiştirme olayı. Bir kere tüm kişilere açıklama yapılacak, ulaşamadıkların olacak, teknolojiden anlamayan büyükler 3-5 yıl daha "kızım seni arıyorum arıyorum numaran cevap vermiyor" diyecek ohoo. Değmez. Kesin bilgi yayalım.

Eklemezse şu anki numaramida silebilir beni whatsaptan engeller üstüne beni o kadar arayip ust üste konusmaz.Millet iki üç senelik sevgilisini pat diye numarasini silip bir de engelliyor

Eklemezse şu anki numaramida silebilir beni whatsaptan engeller üstüne beni o kadar arayip ust üste konusmaz.Millet iki üç senelik sevgilisini pat diye numarasini silip bir de engelliyor

İşte biz de sana diyoruz ki adam sana nötr değil, bu kadar zahmete gireceğine şimdiki numaranla naber yaz. Ya atıyorum bi iş görüşmesine gideceğini yaz. Yalan mı yok... Hiç uğraşma yeni hat vs.

Deveye hendek atlatmaya çalıştığımı hissediyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…