kızlar mrb bi sorum olcak sizlere
ev telefonundan tek bir numarayı engellemek mümkün mü?
bide cep telefonundan tek bi numara engelleme nasıl oluyo turkcell için
telefonunuz android işletim sistemine sahipse blacklist diye bir program varmış google play store' da. isterseniz bir araştırın. işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama belirlediğiniz numaralar için telefonunuzu sürekli meşgul gibi gösteriyormuş. dediğim gibi bilmiyorum düzgünce çalışıp çalışmadığını ama belki işinize yarar
Malesef tek bir numara engelleme uygulaması yok . Ben de çok uğraştım , müşteri hizmetlerini aradım öyle bir uygulama olmadığını söylediler . Sadece gelen tüm aramaları , giden tüm aramaları ve yurtdışı aramaları engelleme uygulaması var .
Malesef tek bir numara engelleme uygulaması yok . Ben de çok uğraştım , müşteri hizmetlerini aradım öyle bir uygulama olmadığını söylediler . Sadece gelen tüm aramaları , giden tüm aramaları ve yurtdışı aramaları engelleme uygulaması var .
Kesinlikle katılıyorum . Seçeneklere baksana ; gelen aramalar engelleme , giden aramaları engelleme , yurtdışı aramaları engelleme .Gelen/giden aramaları engelleyeceksem niye telefon kullanıyorum o zaman ben
Ev telefonlarını bilemem ama cep telefonunda engelleniyor.
Karşı tarafa meşgul gibi çalıyor ve hemen kapanıyor. Telefon sahibine de cevapsız çağrı olarak ya da engellendi diye gözüküyor.