• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numara kime ait bir bulamadım

denizumudum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
517
263
53
34
Ajanlık yapıyorum resmen sevgilimin self servisi elimde gmailini de ben açtım rehbere kimi kaydetse bende de çıkıyor kullanım detaylarında bir numara 3 4 gündür mesajlaşıyorlar sevgilim tokat erbaa da neyse numarayı aradım bugün bir kız çıktı kusura bakmayın rehberime numaranız düşmüş kimsiniz dedim o beni sordu söyledim vs benimkinin 4 tane kız kardeşi var 3ü evli kızda erbaa da yaşıyorum ben hanımefendi dedi o zaman özür dilerim ankaradayım hiçbir bağım olamaz diyip kapattım şimdi kıza sorsam hadi kardeşiyse tüm aile adımı biliyor ama ben henüz yüz yüze tanışmadım tanıştığımda nasıl bakarım ben onların yüzüne ama kız kardeşi değilse biter gider sorun yok onunla var olmadım ama içimi kemirdi şuan önceki ayın dökümanları yok silinmiş hiçte bakmadım telefonuna bakıyodum genelde ama bugün bir kurt bir gir bak dedi nasıl bulunur bu numaranın sahibi gizlemiş birde.

Wp tan fotosuna baktınız mı? Kız kardeşiyse tanırsınız heralde.

Bi de adı neymis söylemedi mi?

Ajanlık yapıyorum resmen sevgilimin self servisi elimde gmailini de ben açtım rehbere kimi kaydetse bende de çıkıyor kullanım detaylarında bir numara 3 4 gündür mesajlaşıyorlar sevgilim tokat erbaa da neyse numarayı aradım bugün bir kız çıktı kusura bakmayın rehberime numaranız düşmüş kimsiniz dedim o beni sordu söyledim vs benimkinin 4 tane kız kardeşi var 3ü evli kızda erbaa da yaşıyorum ben hanımefendi dedi o zaman özür dilerim ankaradayım hiçbir bağım olamaz diyip kapattım şimdi kıza sorsam hadi kardeşiyse tüm aile adımı biliyor ama ben henüz yüz yüze tanışmadım tanıştığımda nasıl bakarım ben onların yüzüne ama kız kardeşi değilse biter gider sorun yok onunla var olmadım ama içimi kemirdi şuan önceki ayın dökümanları yok silinmiş hiçte bakmadım telefonuna bakıyodum genelde ama bugün bir kurt bir gir bak dedi nasıl bulunur bu numaranın sahibi gizlemiş birde.
Sevgilinizin adıyla msj atın

Wp tan fotosuna baktınız mı? Kız kardeşiyse tanırsınız heralde.

Bi de adı neymis söylemedi mi?
Söylemedi yok kayıtlı kişilere açık sanırım numara resimlerini biliyorum kız kardeşlerinin hepsi erbaa da yaşıyor işte korkuyorum bide onlardan çıkarsa rezil olurum yani nasıl yapcaksam

Whatsapp fotosuna bak.bilinmeyen nolara sor kim adina kayitli diye.cia diye bir program var oraya yaz ama senin tele kaydetmeden yaz adi cikar.

internetten numarayı sorgulattın mı? kiminbunumara.com da ücretsiz olarak bakılıyor ad soyad çıkıyor. Ben tanımadığım numaralara oradan bakıyorum.

Hat ismi söylemek yasak mı bilmiyorum ama yasak değilse söyleyin bi hat var ücretsiz bi numaraya mesaj atınca hat kimin üstüne söylüyor. Netten bi araştırın onuda.

güzel fikir ama sevgilime mesaj atarsa bide kardeşiyse düşünsene rezilliği :KK43:
Hiç bişey olmaz , başka bir nodan msj atın mesela ayşe hanımla mı görüşüyorum kiralık ev için aramıstım felan diye de arayın ismini öğrenmeye çalışın, bir de sevgiliniz duysa ne olur ben olsam direk sorardım

Kimmis ya ben de merak ettim öğrenince yaz lütfen :) bir de erkek arkadasin mesajlastigi numaralarin sana gittigini bilmiyor mu?

Back
X