- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi denizumudum
Play store kim arıyor programı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyor o hiçbişeyin farkında değil :)
118li hatları aradım gizlenmiş numara sahibi çıkmıyorHat ismi söylemek yasak mı bilmiyorum ama yasak değilse söyleyin bi hat var ücretsiz bi numaraya mesaj atınca hat kimin üstüne söylüyor. Netten bi araştırın onuda.
bilmiyor o hiçbişeyin farkında değil :)
evet bunu düşünüyorum ama kızı ben aradım nasıl yapcaz bilemedimBazi numaralar bu sorgulamalara kapali olabiliyor.
Bence direk sevgilinize sorun.
Mesela sonu 53le bitiyor.Beni sonu 53le biten bi numara aradi falan diyin.O anki tepkisine bakin.
yok bizim hatta yok ben kendimden girip baktım ilk denedim ondan sonra devam ettimYalniz dokumanlara girilince mesaj olarak gidiyor karsi tarafa. Bende sevgilimin dokumanlarina bakiyordum onceden, megersem ona bakildigina dair mesaj gidiyormus, sevgilim soylememisti hatta ben onun teline baktigimda gormustum..
Ben sinirlenince mesaj atıyorum. Senden mesaj gelince korkuyorum diyorHadi ya :) bu devirde SMS mi kaldi zaten ya ben eşime bile en son 25 temmuzda mesaj atmışim![]()
baktım heryerden nasıl gıcık bişey hiçbiyerde yokKeşke gerçek adını vermeseydin bir isim sallasaydın kızın numarasını direk Facebook'tan arat belki profil falan çıkar
evet bunu düşünüyorum ama kızı ben aradım nasıl yapcaz bilemedim
Çok teşekkür ederim yarın bunu bi deneyim :)Hayir oyle degil.sen sevgiline diyeceksin sonu 53 ile biten numara beni aradi diyeceksin sonra da banka numarasi galiba falan diyeceksin.Agiz arama operasyonu yani :)
ilginç bulabildiniz mi dünden beri farkli yöntemlebaktım heryerden nasıl gıcık bişey hiçbiyerde yok
Hayir oyle degil.sen sevgiline diyeceksin sonu 53 ile biten numara beni aradi diyeceksin sonra da banka numarasi galiba falan diyeceksin.Agiz arama operasyonu yani :)
Vayy be hiç aklıma gelmemiştiInternet bankacılığında telefon faturası ödemeye girin noyu yazınca ait olduğu kişinin adının ve soyadının ilk harfleri çıkar. Oradan kardeşi mi değil mi anlarsınız.
Internet bankacılığında telefon faturası ödemeye girin noyu yazınca ait olduğu kişinin adının ve soyadının ilk harfleri çıkar. Oradan kardeşi mi değil mi anlarsınız.
Hepsi tamam da bu takibin amaci nedir? Gecmiste bir vukuati mi var da aldigi nefese kadar merak ediyorsunuz ben onu anlamadim. İcinize sinmiyorsa biraksaniz adami kafaniz rahat eder bu eziyete gerek yokAjanlık yapıyorum resmen sevgilimin self servisi elimde gmailini de ben açtım rehbere kimi kaydetse bende de çıkıyor kullanım detaylarında bir numara 3 4 gündür mesajlaşıyorlar sevgilim tokat erbaa da neyse numarayı aradım bugün bir kız çıktı kusura bakmayın rehberime numaranız düşmüş kimsiniz dedim o beni sordu söyledim vs benimkinin 4 tane kız kardeşi var 3ü evli kızda erbaa da yaşıyorum ben hanımefendi dedi o zaman özür dilerim ankaradayım hiçbir bağım olamaz diyip kapattım şimdi kıza sorsam hadi kardeşiyse tüm aile adımı biliyor ama ben henüz yüz yüze tanışmadım tanıştığımda nasıl bakarım ben onların yüzüne ama kız kardeşi değilse biter gider sorun yok onunla var olmadım ama içimi kemirdi şuan önceki ayın dökümanları yok silinmiş hiçte bakmadım telefonuna bakıyodum genelde ama bugün bir kurt bir gir bak dedi nasıl bulunur bu numaranın sahibi gizlemiş birde.