• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numara kime ait bir bulamadım

Bazi numaralar bu sorgulamalara kapali olabiliyor.
Bence direk sevgilinize sorun.
Mesela sonu 53le bitiyor.Beni sonu 53le biten bi numara aradi falan diyin.O anki tepkisine bakin.

Keşke gerçek adını vermeseydin bir isim sallasaydın kızın numarasını direk Facebook'tan arat belki profil falan çıkar

bilmiyor o hiçbişeyin farkında değil :)

Yalniz dokumanlara girilince mesaj olarak gidiyor karsi tarafa. Bende sevgilimin dokumanlarina bakiyordum onceden, megersem ona bakildigina dair mesaj gidiyormus, sevgilim soylememisti hatta ben onun teline baktigimda gormustum..

Yalniz dokumanlara girilince mesaj olarak gidiyor karsi tarafa. Bende sevgilimin dokumanlarina bakiyordum onceden, megersem ona bakildigina dair mesaj gidiyormus, sevgilim soylememisti hatta ben onun teline baktigimda gormustum..
yok bizim hatta yok ben kendimden girip baktım ilk denedim ondan sonra devam ettim

Bana nedense ablasi gibi geldi. Keske kendini baska bi isimle tanitsaydin

Ajanlık yapıyorum resmen sevgilimin self servisi elimde gmailini de ben açtım rehbere kimi kaydetse bende de çıkıyor kullanım detaylarında bir numara 3 4 gündür mesajlaşıyorlar sevgilim tokat erbaa da neyse numarayı aradım bugün bir kız çıktı kusura bakmayın rehberime numaranız düşmüş kimsiniz dedim o beni sordu söyledim vs benimkinin 4 tane kız kardeşi var 3ü evli kızda erbaa da yaşıyorum ben hanımefendi dedi o zaman özür dilerim ankaradayım hiçbir bağım olamaz diyip kapattım şimdi kıza sorsam hadi kardeşiyse tüm aile adımı biliyor ama ben henüz yüz yüze tanışmadım tanıştığımda nasıl bakarım ben onların yüzüne ama kız kardeşi değilse biter gider sorun yok onunla var olmadım ama içimi kemirdi şuan önceki ayın dökümanları yok silinmiş hiçte bakmadım telefonuna bakıyodum genelde ama bugün bir kurt bir gir bak dedi nasıl bulunur bu numaranın sahibi gizlemiş birde.
Hepsi tamam da bu takibin amaci nedir? Gecmiste bir vukuati mi var da aldigi nefese kadar merak ediyorsunuz ben onu anlamadim. İcinize sinmiyorsa biraksaniz adami kafaniz rahat eder bu eziyete gerek yok

Back
X