• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numara kime ait bir bulamadım

Numara deyince arkadssinin kocasi arayan bir arkadss vardi.oznur ve kocasi :) adam sapiklik yapiyordu ne oldu o arkadas acaba en son kocasina anlatacakti:KK45:

cia yukleyın orada baskasının rehberındeki isimle kaytılı oldugu haliyle numara cıkıyor..Denemenizde fayda var..

Sevgiliniz de olsa resmen özel hayata müdahale ediyorsunuz.Hiç hoş değil bu yaptıgınız.Güvenmiyorsanız ayrılın bu kadar.

Hepsi tamam da bu takibin amaci nedir? Gecmiste bir vukuati mi var da aldigi nefese kadar merak ediyorsunuz ben onu anlamadim. İcinize sinmiyorsa biraksaniz adami kafaniz rahat eder bu eziyete gerek yok
Ben güvensizim sadece ona değil arkadaşlarıma çevreme psikolojik destekle bukadar atabildim yaşanılan acıların etkilerini şüpheciyim yok hiçbir vukaatı olmadı şükürler olsun

Bana nedense ablasi gibi geldi. Keske kendini baska bi isimle tanitsaydin
Keşke ama geçti artık 15 yaşında bir kızmış annesigille aynı mahallede oturan kız kardeşinin arkadaşıymış (16 yaşında kız kardeşinin biri de) kızla da tanıştırdı çözdük sorunu self servis değil ama gmail patladı biliyo dayanamadım sordum bu km dye artık :))

Sevgiliniz de olsa resmen özel hayata müdahale ediyorsunuz.Hiç hoş değil bu yaptıgınız.Güvenmiyorsanız ayrılın bu kadar.
Normalde her gün kontrol etmiyorum o şehir dışında ve gelmiyo 18 gün falan oldu birde 2 gündür kavga ediyoduk sizin hiç aklınıza gelmez mi noluyor niye böyle diye biliyo şüpheci olduğumu sorun da etmiyo çözdük sorunu anlatmamış bana ama kardeşi hastaymış buyüzden gelmiyormuş aslında şunu söylese hiç böyle şeylere gerek kalmıycaktı

Internet bankacılığında telefon faturası ödemeye girin noyu yazınca ait olduğu kişinin adının ve soyadının ilk harfleri çıkar. Oradan kardeşi mi değil mi anlarsınız.
Tebrik ederim her yolu denedim ama aklımda bulunsun buldum bu arada kim olduğunu daha doğrusu sordm artık dayanamadım

Herşey bir şekilde oluruna varır kardeşiyse de değilse de
lakin ajanlık niye...
Çok aldatılan bi bayanım ben geçmişimden kaynaklı şüphecilik işte tedavide gördüm ama een az raddesi bu sürekli değil kontrol etmem durmadan arada böyle kafamı kemirmeye başlarsa

Kimmis ya ben de merak ettim öğrenince yaz lütfen :) bir de erkek arkadasin mesajlastigi numaralarin sana gittigini bilmiyor mu?
Öğrendim en son aradım sordum bak dedim rehberde kayıtlı catlak diye bu kim merak ettim dedim oda hepsini anlattı alıştı şüpheci hallerime adam napsın :) ssleri falan attı içim rahtladı:KK36:

Internet bankacılığında telefon faturası ödemeye girin noyu yazınca ait olduğu kişinin adının ve soyadının ilk harfleri çıkar. Oradan kardeşi mi değil mi anlarsınız.

Neler neler var. Aklimizda kalsin. Simdi bakindimda, sadece turkiye banka subelerinden " telefon faturasi ode" var yanlis degilsem. Ben Turkiyede kalmiyorum. Ama lazim oldugunda arkdaslardan yardim isteyebilirim. Yurtdisindaki numaralarin bilgilerini cikarmaz sanirim ama dimi?

Bn size hesap vernek soyle dursun, agzima geleni sayar birdaha gorusmezdin.
Gidin tedavi olun ya adamin tlfununa sizmissiniz mosad ajani gibi.
Ya gercekten cok sinir bozucu.
Sakinilan goze de cop batar bu arada.
Bu kadar supheyle yasanir mi, karsinizdakini bogarsiniz boyle.

Back
X