- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 903
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Okur okumaz evli oldugunu dusundum. Instagramda sizinle konusuyor, offline olunca karisiyla. Telefonunu verip sizi basina “bela” etmek istemiyor.
burda açılan onca konuya rağmen nasıl hala ne yapmalıyım diye soruyorsunuz ben aşşşşırı hayret ediyorum ya.
Ne mi olacak? Numaranızı malum sitelere yazabilir mesela. Sizden randevu almak için arayanlar sıraya dizilir.
bu gibiler kendini iyi kamufle ederler. yeni tanışılan erkeklere özellikle böyle sosyal medyadan tanışıldıysa her zaman şüpheyle bakma taraftarıyımEvli değilim yalnız yaşıyorum dedi ama bekar gibi
sonuç olarak psikolojik açıdan yıpranabilirsin numaranı dikkatli vermeni tavsiye ederim şahsenHat değiştiririm canım savcılığa şikayet ederim
Üstteki yoruma bakınca ben de öyle düşündüm şimdi. Sosyal medyadan çıkış yapar ama telefon verse bir anda arasınız diye vermedi belki de.
Flörtünüzün adı T ile mi başlıyorbenim eski flörtü anlatıyorsunuz çünkü. Kendisine telefon numaramı verdim çünkü istedi, dedi ki instagrama bir şey olursa senden haber alabileyim sanki umrundaydı. E dedim ben de seninkini alayım vermedi. O şekilde 5 ay falan devam etti. Sonra benim şehrime geleceği zaman al hadi kıyağı olsun diyerek lütfetti numarasını. Ben o zaman şöyle düşünmüştüm herhalde yerli yersiz rahatsız etmemden korktu.
Ailesiyle beraber yaşayan sevgili işlerini ailesi öğrenecek diye korkan bir tipti.
Tabi whatsappta sürekli konuştuğu biri olduğu için de numarasını vermek istememiş olabilirdi bana. Açıkçası artık hiç umrumda değil. Velhasıl biz hiçbir zaman sevgili olmadık bu kişiyle. Sizin de sonunuz çok parlak değil.
Erkekler yalan söylemeyi severlerEvli değilim yalnız yaşıyorum dedi ama bekar gibi
bu gibiler kendini iyi kamufle ederler. yeni tanışılan erkeklere özellikle böyle sosyal medyadan tanışıldıysa her zaman şüpheyle bakma taraftarıyım
Erkekler yalan söylemeyi severler.
sonuç olarak psikolojik açıdan yıpranabilirsin numaranı dikkatli vermeni tavsiye ederim şahsen
Evli değilse mutlaka hayatında biri var ve ya sizden gizlemeye çalıştığı birşeyler var demektir.Olabilir ama bekar olduğuna kanaat getirdim daha 28 yaşında
Evli değilse mutlaka hayatında biri var ve ya sizden gizlemeye çalıştığı birşeyler var demektir.
hastayım şu kk kadınlarına ya yemin ederim asla gözlerinden bişey kaçmıyor
bence de evlidir veya sevgilisi vardır boşta değildir yani. kimseden çekincesi olmayan insan verir numarasını neden saklasın ki? zaten sen vermişsin balıklama atlar bir erkek böyle durumlarda.
ama hangi erkek atlar, boşta olan, başı bağlı olmayan bir erkek.
Fazla üstüne düşmeyin,illa altında birşey vardır.Bende öyle düşündüm o yüzden ama öyle uzaktan uzağa kalsın dedim üstüne düşmüyorum ki benim sohbetim herkesle iyi benim sayemde birşeyler güzel oldu düşündüm yoksa erkek erkek ne beklersin hahaha
boşver salla gitsin ya kimsenin seni saf yerine koymasına izin verme, kimse zekanla dalga geçemez yani. bende de vardı oyalayıp duran, salak yerine koyan, cepte gören biri aylarca sonra bir tekmeyi bastım ki şu an öldü mü kaldı mı haberim yok, çok da rahatladı kafam hayatımdan silince. ilk başlarda biraz üzülsem de gerçekten ferahladım sonra. hiç uzatmaya gerek yok böylelerini ah benim akılsız kafam ben yaptım o hatayı. hep iyi niyetli düşündüm üzülen ben oldum. yapıp yapıp kendi hayatlarını yaşıyor keyiflerine bakıyorlar ş...sizler.Sallamadı bile mesaja girdi kaç saat sonra sordum arayınca beni kırıyorsun dedi haha ben dedim ki aşağılanmış hissettim öyle al numaram der gibi dedim bahanesi ya işteydim yorgundum gözüm gidiyordu wifi işyerinin di insan yaratıcı olur dedim bahaneyi dinlerken haha kafaları basmıyor yemedim uzak durdum sonra
Fazla üstüne düşmeyin,illa altında birşey vardır.
Evli değilim yalnız yaşıyorum dedi ama bekar gibi
boşver salla gitsin ya kimsenin seni saf yerine koymasına izin verme, kimse zekanla dalga geçemez yani. bende de vardı oyalayıp duran, salak yerine koyan, cepte gören biri aylarca sonra bir tekmeyi bastım ki şu an öldü mü kaldı mı haberim yok, çok da rahatladı kafam hayatımdan silince. ilk başlarda biraz üzülsem de gerçekten ferahladım sonra. hiç uzatmaya gerek yok böylelerini ah benim akılsız kafam ben yaptım o hatayı. hep iyi niyetli düşündüm üzülen ben oldum. yapıp yapıp kendi hayatlarını yaşıyor keyiflerine bakıyorlar ş...sizler.
Baska ne desin? Evliyim dese topuklayacaginizi biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?