Numara vermeyen erkek

Evli değilim yalnız yaşıyorum dedi ama bekar gibi
bu gibiler kendini iyi kamufle ederler. yeni tanışılan erkeklere özellikle böyle sosyal medyadan tanışıldıysa her zaman şüpheyle bakma taraftarıyım

M maalesef ama ben yazmam çizmem konuşmam kendi yazar çizer çocuk değiliz böyle iletişimmi olur yani ki ararsa açmayacağım o düşünsün ben niye düşüneyim
Üstteki yoruma bakınca ben de öyle düşündüm şimdi. Sosyal medyadan çıkış yapar ama telefon verse bir anda arasınız diye vermedi belki de.

hastayım şu kk kadınlarına ya yemin ederim asla gözlerinden bişey kaçmıyor
bence de evlidir veya sevgilisi vardır boşta değildir yani. kimseden çekincesi olmayan insan verir numarasını neden saklasın ki? zaten sen vermişsin balıklama atlar bir erkek böyle durumlarda.
ama hangi erkek atlar, boşta olan, başı bağlı olmayan bir erkek.

Bende öyle düşündüm o yüzden ama öyle uzaktan uzağa kalsın dedim üstüne düşmüyorum ki benim sohbetim herkesle iyi benim sayemde birşeyler güzel oldu düşündüm yoksa erkek erkek ne beklersin hahaha
Evli değilse mutlaka hayatında biri var ve ya sizden gizlemeye çalıştığı birşeyler var demektir.

Sallamadı bile mesaja girdi kaç saat sonra sordum arayınca beni kırıyorsun dedi haha ben dedim ki aşağılanmış hissettim öyle al numaram der gibi dedim bahanesi ya işteydim yorgundum gözüm gidiyordu wifi işyerinin di insan yaratıcı olur dedim bahaneyi dinlerken haha kafaları basmıyor yemedim uzak durdum sonra

boşver salla gitsin ya kimsenin seni saf yerine koymasına izin verme, kimse zekanla dalga geçemez yani. bende de vardı oyalayıp duran, salak yerine koyan, cepte gören biri aylarca sonra bir tekmeyi bastım ki şu an öldü mü kaldı mı haberim yok, çok da rahatladı kafam hayatımdan silince. ilk başlarda biraz üzülsem de gerçekten ferahladım sonra. hiç uzatmaya gerek yok böylelerini ah benim akılsız kafam ben yaptım o hatayı. hep iyi niyetli düşündüm üzülen ben oldum. yapıp yapıp kendi hayatlarını yaşıyor keyiflerine bakıyorlar ş...sizler.

Ben iyiki numarayı attım bile diyorum sonra çektim geri zaten kaydetse yazar arardı ya küçük kafalarında bekarız ya erkek diye yanıyoruz sanıyorlar benim yaşımda var yemem yani kendi kaybeder herkesi rabbim Kadir kıymet bilen vicdanlı iyi insanlarla muhattap etsin.Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…