Numara vermeyen erkek

Numara veren bile evli çıkıyor, değil ki vermeyen.

Bir arkadaşım, bir adamla konuşuyordu sosyal medya üzerinden, adam annemle yaşıyorum, akşamları konuşamam diyordu sürekli. Kız da inat edip, akşamları arıyordu ama hep kapalıydı telefon.

Sizin ki daha da korkakmis. :)

Ne demek. Yeter ki kurtarın kendinizi böyle garip birinden. İyi günler.

siz ne yaptınız? nişanlısına ulaşma şansınız olmadımı?
Hiç denemedim bile. Ulaşsam bile inanmazdı bence. Nihayetinde usta bir yalancı var yanında. Kıskançlığından çatlayan, ara bozmaya çalışan zavallı bir kız durumuna düşürürlerdi. O zaman zor toparlardim kendimi. Bu yuzden tavsiyem; gizemli, kederli, sürekli ailevi sorunları olduğunu ileri süren, kendi kabuğuna çekilen sinsi, silik erkeklerden uzak dursun kadınlarımız.

Beni akşam aradı bende sağlıkçı eşi de sağlıkçıysa nöbete gitmiştir dedim hahaha ben asla yalan konuşmam dedi bunlar hep güven aşılama şeyleri

Beni akşam aradı bende sağlıkçı eşi de sağlıkçıysa nöbete gitmiştir dedim hahaha ben asla yalan konuşmam dedi bunlar hep güven aşılama şeyleri
Esi nöbet dışında, annesine ya da başka yerlere kalmaya gitmiş de olabilir. Yalnız kalınca aramış konuşmuş. Sosyal medyadan aradi yine değil mi?

Konu üzerine süre ver. Eger eklemezse bir şeyler vardır. Herkesin farklı farklı huyu var. Belki karşıdaki kişiyi tam olarak tanımak istiyordur. Konuşmaya başlayalı ne kadar oldu ?

İletişime geçmiyorum kendi yazarsa da normal sıradan bir vatandaş nasılsa öyle yazarım ki çocuk değilim şu aşamada öyle biri yok gibi davranmak en güzeli.Mutlu günler

Ben hala niye yazacaginizi anlayamadim? Normal bir vatandasa yazar gibi yazmak neden? Adam size numarasini bile vermiyor, yüzde 99,9 degil yüzde yüz evli ama siz hala normal vatandas gibi yazmaktan bahsediyorsunuz?

İletişime geçmiyorum kendi yazarsa da normal sıradan bir vatandaş nasılsa öyle yazarım ki çocuk değilim şu aşamada öyle biri yok gibi davranmak en güzeli.Mutlu günler
Bu olmadı işte.

O sizin için sıradan vatandaş değil ki, öyleymiş gibi yazasınız. Sanırım hala inanmadiniz sizi ayakta uyuttuguna. : )

Yazar mısınız? Sizin tercihiniz ama evli olma ihtimali yüksek olduğu aşikar birine hala yazarsanız vebal sizin de boynunuza artık.

Karşılıklı iletişim güzeldi devam etmesini iki tarafta isterse niye verilmesin ki
İyi de konusu açılmadan pat diye vermen ne kadar doğru? Hani sorarak açabilirsin konuyu vermiyorsa sizde vermezsiniz. Elin oğlu allah bilir nedir necidir rahat bi insan olmama rağmen cok sey gelebilir aklıma noyu dağıtma ona buna verme kullanma vs.
Bence siz uzak durun bu heriften.

Yani şu aşamada benden bi hareket göremez yoğun bir işte çalışıyor ama bende sürekli yazan arayan bir insan değilim kendimde sevmem öyle şeyleri
Konu üzerine süre ver. Eger eklemezse bir şeyler vardır. Herkesin farklı farklı huyu var. Belki karşıdaki kişiyi tam olarak tanımak istiyordur. Konuşmaya başlayalı ne kadar oldu ?

Konusu açıldı sohbet güzeldi sürekli ordan yazışmak keyifli olmayacağı için telefonlaşalım istersen dedim hem de bakalım kabul ediyor mu diye vermedi ama yazıyor sesli arıyor ee görmeden sesli aramakta yanlış ben güven veren bi taraftayım kendi güvenilmez tarafta

Bassın gitsin deli velet erkeğin yüz karası güvenine tükürdüğüm ya. Takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…