- 18 Mart 2021
- 11.869
- 62.051
- 548
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
ablacım yaş kaç
yeteri kadar anlatabilmişizdir umarım30 ama anladım kadınların tecrübesi ile fikir istedim
Heee böyle dediyse okey canım. Evli olsaydı evliyim seni de metres yapmaya çalışıyorum derdi sonuçta. Numarasını vermiyor çünkü seninle instagramdan biraz daha bütünleşip sonra whatsappın tadına varmak istiyor. Çünkü aşık…Evli değilim yalnız yaşıyorum dedi ama bekar gibi
Adam demek ki bir ilişki düşünmüyor sizinle, numarasını bile vermeyen birini neden taktınız ki kafaya? Dahası bir de kendi numaranızı neden verdiniz hiç anlamadım. Ayrıca daha 28 yaşında evli değildir demişsiniz ama benim eşim de 28 yaşında ve 3 yıldır evliyiz
siz ne yaptınız? nişanlısına ulaşma şansınız olmadımı?Evlidir, nişanlıdır ya da hayatında biri vardır. Başka bir ihtimal aramayın boşa. O size öyle olmadığını söylerse bile inanmayın sakın. Başıma geldi aynısı. Pek yaralı, hüzünlü sandığım ve beni sürekli özel numaradan arayan kişi kına gecesi arayıp bir de dalga geçti. Meğer nişanlıymış. Çok gençtim o zamanlar. Kötü düsünmek istememiştim ama aptallık etmişim.
Başıma gelmişti
2 kez evlenmiş, ayrılmak üzereymiş
Beni 3. Almaya çalışıyordu hxhdhd
Anında kaç.
Benim de vaktiyle 3 kez evlenip bosanmis gorustugum olmustu. Tabi bilmiyorum ben evlendigini vs soylemedi. 3.bulusmada itiraf etmisti. 2.bulusmada seni ailem goruyorum evlenelim deyince iskillenmistim hizina. Meger evliligi oyuncak etmis oynuyor.Başıma gelmişti
2 kez evlenmiş, ayrılmak üzereymiş
Beni 3. Almaya çalışıyordu hxhdhd
Anında kaç.
Evlilik bağımlısı olmuş bunlarBenim de vaktiyle 3 kez evlenip bosanmis gorustugum olmustu. Tabi bilmiyorum ben evlendigini vs soylemedi. 3.bulusmada itiraf etmisti. 2.bulusmada seni ailem goruyorum evlenelim deyince iskillenmistim hizina. Meger evliligi oyuncak etmis oynuyor.
Benim de vaktiyle 3 kez evlenip bosanmis gorustugum olmustu. Tabi bilmiyorum ben evlendigini vs soylemedi. 3.bulusmada itiraf etmisti. 2.bulusmada seni ailem goruyorum evlenelim deyince iskillenmistim hizina. Meger evliligi oyuncak etmis oynuyor.
Evlilik bağımlısı olmuş bunlarevlenmeden yaşayamıyorlar. Ama benimki çok ilginç bir kişiydi gerçekten boşanmadan evlilik için kapora vermek istemişti
Burda size istisnasız herkes "evli ya da ciddi ilişkisi var" diyor, siz babanızın oğlundan bahsediyormuş gibi emin bir şekilde "28 yaşında, bekar olduğunu düşünüyorum, tek yaşıyor, sohbet güzel" seklinde garip yanıtlar veriyorsunuz. Görünen köy klavuz istemez. Bir işler karıştırmayan hiçkimse hele de hiçbir erkek hoşlandığı bir kadına numarasını vermemezlik yapmaz.
İki ihtimal var
İlki ve bence en güçlüsü; adam evli ya da ciddi bir ilişki içinde ama sizinle takılmak vakit geçirmek istiyor. Bu yüzden numarasını verse kendini kurtaramayacağı için sadece sosyal medyadan konuşuyor çünkü işine gelmediğinde engeller geçer.
İkinci ihtimal de, adam sizden asla hoşlanmıyor, siz sürekli yazınca zordan cevap veriyor ve sizle daha fazla yüz göz olmamak için numarasını vermek istemiyor, siz kendi kendinize hoş sohbet ettiğinizi sanıyorsunuz.
Kararı siz verin, olayın içinde olan kişi sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?