Numara vermeyen erkek

Evlidir.
Sevgilisi vardır.
Nisanlidir.
Wpdan sizin fotoya bakmıştır beğenmemiştir.
Kendisi çok çirkindir utaniyodur.
Numaranızı sitelere yaymak için almıştır.
Tek amacı fingirdesmektir.
Yaşı, memleketi,mesleği,hayatı yalandır.
Daha sayardım ama neyse

Adam demek ki bir ilişki düşünmüyor sizinle, numarasını bile vermeyen birini neden taktınız ki kafaya? Dahası bir de kendi numaranızı neden verdiniz hiç anlamadım. Ayrıca daha 28 yaşında evli değildir demişsiniz ama benim eşim de 28 yaşında ve 3 yıldır evliyiz

Evli değilim yalnız yaşıyorum dedi ama bekar gibi
Heee böyle dediyse okey canım. Evli olsaydı evliyim seni de metres yapmaya çalışıyorum derdi sonuçta. Numarasını vermiyor çünkü seninle instagramdan biraz daha bütünleşip sonra whatsappın tadına varmak istiyor. Çünkü aşık…

Yazmaya ordan devam ettiği için yoksa umrumda bile değil,sohbeti karşılıklı beğendik ve devamı gelsin diye verdim.Allah mutlu mesut etsin

siz ne yaptınız? nişanlısına ulaşma şansınız olmadımı?

Başıma gelmişti
2 kez evlenmiş, ayrılmak üzereymiş
Beni 3. Almaya çalışıyordu hxhdhd
Anında kaç.
Benim de vaktiyle 3 kez evlenip bosanmis gorustugum olmustu. Tabi bilmiyorum ben evlendigini vs soylemedi. 3.bulusmada itiraf etmisti. 2.bulusmada seni ailem goruyorum evlenelim deyince iskillenmistim hizina. Meger evliligi oyuncak etmis oynuyor.

Burda size istisnasız herkes "evli ya da ciddi ilişkisi var" diyor, siz babanızın oğlundan bahsediyormuş gibi emin bir şekilde "28 yaşında, bekar olduğunu düşünüyorum, tek yaşıyor, sohbet güzel" seklinde garip yanıtlar veriyorsunuz. Görünen köy klavuz istemez. Bir işler karıştırmayan hiçkimse hele de hiçbir erkek hoşlandığı bir kadına numarasını vermemezlik yapmaz.
İki ihtimal var
İlki ve bence en güçlüsü; adam evli ya da ciddi bir ilişki içinde ama sizinle takılmak vakit geçirmek istiyor. Bu yüzden numarasını verse kendini kurtaramayacağı için sadece sosyal medyadan konuşuyor çünkü işine gelmediğinde engeller geçer.
İkinci ihtimal de, adam sizden asla hoşlanmıyor, siz sürekli yazınca zordan cevap veriyor ve sizle daha fazla yüz göz olmamak için numarasını vermek istemiyor, siz kendi kendinize hoş sohbet ettiğinizi sanıyorsunuz.
Kararı siz verin, olayın içinde olan kişi sizsiniz.

Benim de vaktiyle 3 kez evlenip bosanmis gorustugum olmustu. Tabi bilmiyorum ben evlendigini vs soylemedi. 3.bulusmada itiraf etmisti. 2.bulusmada seni ailem goruyorum evlenelim deyince iskillenmistim hizina. Meger evliligi oyuncak etmis oynuyor.
Evlilik bağımlısı olmuş bunlar evlenmeden yaşayamıyorlar. Ama benimki çok ilginç bir kişiydi gerçekten boşanmadan evlilik için kapora vermek istemişti

2.si mümkün değil ben ona yazmıyorum konuştuğumuzda da karşılıklı konuştuk benim için iletişim karşılıklı ve en çok erkek başlatmalı daha yeni konuşmalarda erkeğin isteği benim için önemli ve bana numarasını bile vermeyen erkeğe vakit ayıramam bu sebeple 1.olasılık daha yüksek.Teşekkürler uzun uzun yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…