Merhaba yine bir derdim var,
Saçma sapan bir sebeple hem de.
Büyük bir sitede çocuklarımın İkiz bebek arabasını satılık diye koydum,beni dün biri aradı,fiyatta pazarlık var mı falan deyip sonra tamam dedi kapattı,kapattığı gibi tekrar Aradi,açtım konuşmadı,sonra kapattım,bu defa Çağrı attı,ben de doğal olarak sinirlendim ve aradım “derdiniz nedir” dedim,o da direkt “hadsiz” diye lafa başladı,ben de normal olarak “edepsiz arsız gerizekalı derdin ne,niye arayıp susuyorsun,sonra çaldırıp kapatıyorsun” dedim suratına kapadım engelledim..
Neyse bu akşam hatta bikaç dakika önce biri bana wpdan mesaj attı,ekran fotoğrafı ile beraber..
“Neden iş ilanınızı sayfamızda yayınlayıp bizi engelleyip çıkıyorsunuz” diye.
Şok oldum ne sayfası ne Numarası diye detaylı fotoğraf attı,sohbeti attı..
(İş arıyorum deyip ilana benim numaramı eklemiş)
(Hesap da instegram hesabı)
Hesabın adı “Zeyneb” dün arayan kişi de “Ben Zeyneb Şu sitedeki ilanınız için aramıştım” diye lafa girmişti.
Hemen eşime durumu anlattım ve o olabilir dedim.
Eşim de kendi instegram hesabından o sahte hesaba direkt eşimin numarasını dağıttığınız için sizi savcılığa falan vericem dedi,karşıdaki itiraz etmeden hakaretlere karşılık verdi,yani o olduğuna eminiz..
Şimdi canım zaten çok sıkıldı ama savcılığa verirsem bi sonuç alır mıyım ne kadar sürer onlara şikayetçi olduğumuzla ilgili bilgiNin gitmesi?
Çünkü bu süreçte dağıtmaya devam edebilir

öğretmenim memurluğumu yakacak bişeyi bile yapar bu seviyedeki insanlar