Numarasini sil diyen erkek & kadin..

dilaralinka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
42
12
3
34
Kizlar bir sey danisacagim. Asiri kiskanc bir erkek dusunun. Diyelim bir erkek arkadasiniz sizden buyuk ve size kariyer anlaminda bir konuda yardimci olacak. Yeni tanıştığıniz birisi ve Sevgiliniz yada nisanliniz size " tamam isini gor ama sil numarasini sonra" diyor ne dusunursunuz ? Yada tam tersini kadin yapsa ne düşünürsunuz ? Boyle bir insanla gelecek evlilik dusunebilir misiniz? Sosyal medyadan ekle ama numara ekleme diyorsa ? Ve bu kişi uzaktaysa yani gorustugunuz sevgiliniz. Arada guven sorunu varsa..

Son düzenleme:
Bunun yakınlık veya uzaklıkla alakası yok.
Bu sevgili, babasına bile güvenmiyordur evlilik düşünülmez..
Sosyal medyadanda msj atabilir atacak olan, tlf numarası olmayınca mı aldatılmamayı garantiye almış oluyor..?

Düşünmem zihniyeti belli çünkü... hicbir erkek ile iletişime geçmemen gerekiyor ona gore ... ayrıca isini görsün sonra sil numarasını ne ya ? Iyilige karşılık vefasızlığıda manidar kıskançlıktan ziyade...:KK20:

Bence kabul edilemez ancak her ilişkinin kalıbı , sınırları farklıdır.

Evlilik üzerine dusuneceksek ;

Her hareketi kısıtlama üzerineyse durup bir düşünmeli ama sadece bu söz için evlilik adamı değil denilemez, belki bir sebebi vardır.

Bence kabul edilemez ancak her ilişkinin kalıbı , sınırları farklıdır.

Evlilik üzerine dusuneceksek ;

Her hareketi kısıtlama üzerineyse durup bir düşünmeli ama sadece bu söz için evlilik adamı değil denilemez, belki bir sebebi vardır.
Arada guven sorunu var diyelim

bence sıkıntı yok .

İlk başlarda bizde böyledık eşimle .
Ben onu her anlamda kısıtlarım oda benı . (Allahtan WC serbestti ) :D
3 yıl sevgilik + 6 yıllık evlilik sonucu .
Saldık çayıra mevlam kayıra :D :D

Ben karışmam ve karıştırmam. 28 yıllık evliyim hala durum aynı. Eşim bana böyle bir şeyi değil teklif etmem cümlesini bile kuramaz.
Ayrıca işin bitikten sonra sil demesi bile benim midemi bulandırır. Çıkarı için her şeyi yapan insan profili.

arada güven sorunu varsa devam etmenin manası yok. noluyo yani numarasını kaydettiğiniz her erkeğin üstüne mi atlıyosunuz?

Arada guven sorunu varsa..
Şu kısmı okuyana kadar elbette bu davranış saçmaydı ama guven sorunu işin içine girince adam neden boyle davraniyor sorusunu sormak lazim. Burada bircok kadin konu açıyor ve esimin sevgilimin gozunun ustunde kaşı var sizce beni aldatiyormu diye, bizde diyoruz abla bu nasil bir paranoyaklik??? Ama kadin gecmiste yasadiklarini anlatinca o guven sorununun kaynagini ogreniyor ve onun icin uzuluyor, ve sen neden oyle bir insanla hala birliktesin diyoruz. Yani sizinde guven sorunu neden var, adam neden boyle davraniyor once bunu bir bilmemiz lazim yorum yapmak için.

Back
X