Numuneler gelmeye başladı!

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Numune ürün gönderiminde kargo masrafları müşterilerimize aittir. 4–5 TL arasında ücreti değişmektedir. Bunun haricinde bir ücret talep edilmemektedir. Eğer düşünüyorsanız size ulaşabileceğimiz adres ve telefon bilgilerinizi vermenizi rica ederiz. Ürünlerimizden memnun kaldığınız takdirde online satış sistemimizden faydalanabilirsiniz
ixora dan bööle bi mail gelmiş?kargo parasını vermeye değicek kadar ii numune gönderiolarmı?

arkadaşım benim yazmış olduğum cevabı oku istersen. orda neler geldiğini resim olarak gösterdim. ben beğendim yolladıklarını 4tl de kargo ücreti verdim.

arkadaşlar ben de isteyim dedim şu numunelerden ama 4 -5 site numune gönderimini durdurduk diye mail atmış.üzüldüm valla.şans iştebenneyaptımki

ne numunesi yaaa anlamadım lütfen bizide bilgilendirin neye yaradıklarını söyleyin bide nasıl ulaşabiliriz
şimdiden teşekkür

arkadaşlar bir arkadaş numune istiyor burada yazıyor sonra toplu halde numune istiyoruz sanırım onun için yollamıyorlar bence birde nisanda deneyelim bakalım ne olacak

slm kızlar bende bazı ürünler için mail attım bekliyorum şimdi cevapları

evet ondan bahsediyorum. bende katıldım. kızımın ismi DERVA. valla ilk 10'a bile girsem yeter. bebeğimin bir yıllık bezini karşılamış olurum... yardım edecek varmı..... yada başka katılan aramızda.... kaydirigubbakcemile5

canım önamsiz postaya bak. yada tekrar bilgilerini girip üye olmaya çalış belki mail adresini yanlış yazmış olabilirsin.. yerimseniben

kızlar hangi firmalara mail attınız siz?
numune için nivea ya attım nestle ye attım ama numune kalmadı cevabı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…