- Konu Sahibi derinerdem
-
canım ben sana numune isteyeceğin adresi verecektim ama özel mesajında kapalı, ziyaretçi mesajlarıda. burdanda adres yazmak yasak. özelini açarsan adresi vereyim.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Numune ürün gönderiminde kargo masrafları müşterilerimize aittir. 4–5 TL arasında ücreti değişmektedir. Bunun haricinde bir ücret talep edilmemektedir. Eğer düşünüyorsanız size ulaşabileceğimiz adres ve telefon bilgilerinizi vermenizi rica ederiz. Ürünlerimizden memnun kaldığınız takdirde online satış sistemimizden faydalanabilirsiniz
ixora dan bööle bi mail gelmiş?kargo parasını vermeye değicek kadar ii numune gönderiolarmı?
bende bir site buldum. bebişlerin resimerlini yüklüyorsunuz. puan veriyorlar. ilk 10'a bile girseniz 1 yıllık bebek bezi hediye ediyorlar. :dance:
Huggies Anne Kucagi Gibi Rahat
ben oy veremiyorum çünkü aktivasyon mailim gelmedi hala:uhm:yoksa verirdim oy tabiki:içelim:
canım sana öze l mesaj göndermek istediğimde özel mesaj almak istemediğin uyarısını veriyo, özel mesaj ayarlarını düzenlermisin tekraribolya hayatım özel mesajlarıma baktım ama boş:sm_confused::sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?