Numuneler gelmeye başladı!

bende dün üye olmuştum az önce cepten aradılar numune talebiyle ilgili gönderecekler herhalde

canım hero baby e sadece üyemi oldun daha sonra sana mesaj falan attılar mı yoksa üye olduğun için direkmi gönderdiler bende üye oldum ama daha tık yok haa ne zaman üye oldun çok mu oldu

banada geldi herobaby den hemde güzel şeyler var çok güzel hazırlamışlar paketi çok hoşuma gitti ben üye olmuştum herobaby e ...

perşembe günü niveadan aradılar cilt ve saç tipimi sordular cumarteside gelmiş kargo evde yoktum gidip alacam bakalım neler var

herobaby e üye olmak yeterlimi numune gönderilmesi için tabi üye olurken numune gönderilmesini isterim butonunuda tıklayınca????????????

milupa ve bebelactan baya bişiler geldi ayrıca bioxcınde geldi ..nıvedanda 1 ay içinde göndericez dıye maıl geldi..valla insan .çok sevınıyor yaa ne güzel bişii..bu arada benım emzirdiğimi yazdığım halde gönderdiler sonuçta onlarda satmaya uğraşiyor zaten çoğunda zorunlu olmadıça 4. aydan itibaren başlayın dıyor kitapçıklarında..ayerbacım çok teşekkürler canımm

bebelac ve herobabye gecen hafta uye olmustum...ürünleri geldi...sadece mail attım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…