Numuneler gelmeye başladı!

bana nestleden bişey gelmedi, bende üye olmadım zaten, yanlız nestlenin mamaları dünyada toplatılıyomuş, böyle bişiy duydum ne kadar doğru bilmiyorum, bi araştırın da öyle verin bebeinize

kızlar merhaba,;
bende sizlerden öğrendim bugün tek tek gönderim dedim.
babystar ' a üye olma gerekiyormu. iletişim bilgilerini gönderdim.
denemek amaçlı numune gönderilmesini....

kızlar bana dün babystar 2 tane bez göndermiş.denedim ve gerçekten beğendim.ayrıca bioxcinde 2 kere göndermiş.

bende beğenmiştim babystarı, marketteki hatunlar eşimi kandırmasa babystar aldırtçaktım ama çok bilmişler adamın aklına girmişler kaydirigubbakcemile3 bioxinden bana da 2 defa gelmişhihoyyyt ama ürünleri süte geçebiliyomuş emzirme döneminde kullanılması sakıncalı olabilirmiş o yüzden şimdilik kullanmıyorum:ecrin_bebek:

kızlar ben lapıtaka msj attıktan sonra bide aromele uye olduktan sonra msj geldı ama hangınden bılemedım

eczacıbaşı beıbf024401 ft nolu kargonuz yola çıkmıştır varıs sube teslım suresı 2 iş gunudur demış bıde mucbır sebepler harıç demış bu nedemek

elde olmayan nedenler demek istemiş (mesela doğal afet gibi)

sebamede ne zaman mail atmıştın bi de sana geri cevap yazdılar mı???bana cevap falan yazmadılar da merak ettim.bi de ne yolladılar yawww??ne meraklıyım ben de:sm_cool:

geçen hafta yazdım
geri cevap yazmadılar
bebek banyo köpüğü, pişik kremi, bebek kremi, şampuan gönderdiler..

geçen hafta yazdım
geri cevap yazmadılar

aaa öylemi bn de bi mail atim o zaman, hihoyyytkaydirigubbakcemile2

ya linki özelden mesaj atabilirmisin, googlede arattırıyorum ama bulamadım, bulduğum site de ingilizceydi, zahmet olmassa linki bi yollasan özelden

ya kızlar yazmayı unuttum, bu topic açılınca bende cuma gecesi pc nin başına geçip hepsine yazdım.sabah telefonla uyandım nivea dan arıyorlarmış.mesajınızı aldık ürünlerimiz hakkında neyi merak etmiştiniz diye soruyo hatun bende daha uyku sersemiyim "valla ben kozmetik ürünlerinizden hiç memnun kalmamıştım ama bebek ürünleriniz hakkında bi fikrim yok o amaçla mesaj yazmıştım" dedim bi güzel on saat bebek ürünlerinden bahsetti. konuştu konuştu benim daha afyonum patlamamış kadın anlatıyo işte şöyle de böyle de diye en son var mı sormak istediğiniz bişey dedi orda ayılmışım "yok.saol aradığınız için" dedim kapattım:roflol: buyur burdan yak

geçen hafta yazdım
geri cevap yazmadılar

ben bebeğim için zaten sebamed kullanıyorum ama beleştende bişeler gönderirlerse diye geçen hafta bi mail attım. hem sebamede hemde ithalatçı firmaya yollamıştım. ama hala bişey yok. size gönderim nerden yapıldı. istanbuldanmı yoksa yurtdışından falanmı yolladılar aceba CADIARZU

ben de öyle, kullanıcısıyım zaten, gönderim yurtdışı değil, istanbuldan bi medikalden yapıldı. cevap vermediler, direk gönderdiler. bence bekle sana da gelebilir.

:roflol::roflol: aynısı benim de başıma gelmişti, işyerindeyken aramışlardı, zaten işim başımdan aşkım kıvrım kıvrım kıvranıyorum işleri yetiştireyim diye, kadın konuştukça konuşuyo, sonra arayabilirmisiniz demişim ben de, kadın merak ettiğiniz olursa siz arayın bidaha aramaycaz dedi, eyi aramayın o zaman size iyi günler deyip kapatmıştım, o gün bugün niveadan uzak duruyom sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…