Numuneler gelmeye başladı!

kızlar sadece bebek ürünleri değil, deterjan, weet ağda, parfüm, kozmetik buna benzer bir çok numuneler gönderiyormuş firmalar. ama buraya adres yazamıyoruz işte. aslında sitenin başka bölümlerde adres yazılı çok konu var ama onlar silinmemiş :1no2: ayerbanın açtığı konu silinmiş. :çok üzgünüm:

bende hepsine üye oldum ayy ne zevkli oluyomuş çok teşekkürler kızlar.bakalım benimkiler ne zaman gelecek

bana bebelacdan, babystardan ve bioxinden geldi, molfixten tık yok, yakında ülkerden de bekliyorum göndereceklerini söylediler :)

babystardan ne geldi cnm bana gelmedi daha ondan birde hangi kargoyla geliyor...

babystardan ne geldi cnm bana gelmedi daha ondan birde hangi kargoyla geliyor...

valla hangi kargoydu unuttum da 2 tane bebek bezi yolladılar, şahsen ben ürünlerini de beğendim, almayı bile düşündüm, marketteki hatunlar benim kocişi kandırmışlar, gitti başka marka aldı geldi :roflol: hiçbirinde kargo ücreti ödemedim, sadece bebelac mng ile göndermişti onu hatırlıyorum

nestleye üye oldumda mail atmadım...mail atmak gerekirmi, kendileri yolluyorlarmı

kızlar valla bende yenı ögrendım kayıt yaptım bılmıyorum artık gelırmı gelmezmı ve bu arada sızden urunlerın adreslerını ıstıyorum ozel nasıl yazılıyo bende bılmıyorum ama bana gonderırsen adreslerı sevınırım

ürünlerin isimlerini arama motorlarını kullanarak bulabilirsin. bazıları üyelik istiyor, bazılarına ise iletişim bölümlerinde yazan adreslerden ulaşabilirsin. bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…