- Konu Sahibi bjcaksontr
-
Geçen kış hemen dibinizdeki büyük bir site inşaatı hiç Aralık vermeden çalışmıştı ben çok şaşırmıştımBütün yasakalrda fabrika calısanlarına catır catır izinler alınıyor
Valilikler resmen izin kagıdını Türkü barda pecete dagıtır gibi dagıtıyor.
Yasak evde oturan emekliye falan var
Binlerce kisi ise giderken nasıl önlenecek o virüs
Keyfi dediğiniz nedir mesela keyif yapmak kafa dağıtmak için yapılan şeyler mi içki içmek gibi genelde o tarz şeylere bi yasak var nedenseİş mecburi bir durum ama gece 10 dan sonra çıkan keyfi için çıkıyor amaç bunu engellemek sabahları her iş grubunun çalışması gerek ayakta kalabilmemiz için
Millet ölmeden evvel güzel giyinsin, para ile virüs kapsınlar diye .Avm ler açıkmı gerçekten? Sebep?
Sebep? 15 gun toplu kapamayi kaldiramayacak kadar butcemiz yok mu? Iban falan atildi. E pandeminin basindan beri bir ton ceza yazildi.İş mecburi bir durum ama gece 10 dan sonra çıkan keyfi için çıkıyor amaç bunu engellemek sabahları her iş grubunun çalışması gerek ayakta kalabilmemiz için
Dimi birde böyle bir sıkıntı var . Kahvelerde lokantalarda insanlar aylarca ağız ağızda gezdi durdu ama konserler eğlence merkezleri açılmadıKeyfi dediğiniz nedir mesela keyif yapmak kafa dağıtmak için yapılan şeyler mi içki içmek gibi genelde o tarz şeylere bi yasak var nedense10 dan önce virüs yok çünkü
Bugun onemli bir ultrason icin bir uni. Hastanesine gittim, cift maske taktim, hastane ana baba gunuydu, arac trafigi adim adim, icerisi keza öyle. Kayit icin genel ultrason bolumune basvurdum, gorevli adam koh koh oksuruyor, bir kadinla da muhabbet ediyor, korona gecirnis, bitmistir herhlade karantinasi dedim ama bayagi ciddi oksuruyordu yaniÜni hastanesi
sağlıkçılar hasta olunca bir hafta kadar karantinaya alınıyor sonra pozitif çıksalar bile çalışmaları bekleniyor.benim bir arkadaşımın babası fenalaştı ve şuan durumu kritik.sağlıkçılar istesede karantinada kalamıyor galiba.İş arkadaşımın eşi pozitif çıktı. Adam akşama kadar bizimle çalıştı tam 3 kişiye bulaştırmış. Bulaşan arkadaş evde eşine çocuğuna bulsştırdırdı. Kızı kronik hasta. Neymiş biz sağlıkçıyız karantinaya giremeyiz
Burda racon boyle miSen daha zıt ol o zaman.
Sen daha baskin ol.
Sustukca , geri durdukca tepene binerler.
Ben burasi icin demedim genel soyledim.Burda racon boyle micidden cogu yorum cok acimasiz, hemen bir kavga tersleme, bizim apartman grubundaki baaağyan komsular gibi
Kendisi pozitifden sonra zaten bir hafta gitti. Ondan önce eşi pozitif çıkmış. Karantinaya almadılar. Belli yani oda çıkacak. 2 3 gün çalıştık. Test verdi öyle yolladılar evesağlıkçılar hasta olunca bir hafta kadar karantinaya alınıyor sonra pozitif çıksalar bile çalışmaları bekleniyor.benim bir arkadaşımın babası fenalaştı ve şuan durumu kritik.sağlıkçılar istesede karantinada kalamıyor galiba.
benim arkadaşın babasını yolladılar 1 hafta sonra pozitif çıksa bile çalışacaksınız dediler adam ikinci haftada fenalaştı.zaten evdeki herkese bulaşmış karı koca sağlıkçılar.benim ailemde iki kişi pozitif çıktı ama ekip geldi evde kalan 3.kişiye test bile yapılmamış.1 kişiden ailedeki şuan 7 kişi hasta.Kendisi pozitifden sonra zaten bir hafta gitti. Ondan önce eşi pozitif çıkmış. Karantinaya almadılar. Belli yani oda çıkacak. 2 3 gün çalıştık. Test verdi öyle yolladılar eve
Eğitim öğretim nasıl öne alınsın anne babalar sağ olsun sağlıklı olsunlar da evlatların başında virüs bittikten sonra eğitim öğretim devam ederHer yer acik, okullar kapali. Egitim asla telafi edilemeyecek bir darbe aldi. Beni ilgilendiren kisim bu diye yazmiyorum, sagliktan sonraki en buyuk derdimizin bu olmasi gerektigi icin yaziyorum. Eyvallah ekonomi çok onemli, cark donmeli vs ama uzaktan egitim falan yapilamiyor arkadas. 25 mevcutlu bir siniftan 4 kisi derse katilsa sukredecek durumdayiz. Oturup konusulmasi gereken asil buyuk mesele bu. Okula gelmeyen cocuk avmde geziyor, sonra da kisitlama yaptik deniyor. Beynimiz yandi yemin ediyorum su yasaklari anlayabilmek icin
Bide o var. Arkadaşın babası potif çıktı kıza test yapmadılar. Fenalaşırsan gel demişler. Nasıl geleyim araç yok demiş. Taksi ye bin demişler. Arkadaş da vicdanlı biri. E peki adama bulaşmayacakmı yada benden sonra binenlere diye. Heralde 2 saatlik yolu yürüyerek gidip geldi. Ve o da pozitifbenim arkadaşın babasını yolladılar 1 hafta sonra pozitif çıksa bile çalışacaksınız dediler adam ikinci haftada fenalaştı.zaten evdeki herkese bulaşmış karı koca sağlıkçılar.benim ailemde iki kişi pozitif çıktı ama ekip geldi evde kalan 3.kişiye test bile yapılmamış.1 kişiden ailedeki şuan 7 kişi hasta.
şimdi bir cevap yazardim buna ama beni taşlarlarAvm ler açıkmı gerçekten? Sebep?
benimde içimden bu gecti valla siyaset bolumune açsaydi da içimiz soğusaydıKeşke siyaset kismina acsaydın. Daha iyi olurdu. Şimdi her an söylediklerimiz yuzunden uçabiliriz bdv ye acmissin.
pozitif insandan çalışmasını beklemeleri bana tuhaf geliyor açıkcası hem kendisine yazık dinlenmesi gerekiyor sonuçta hemde çevresindeki insanlar için tehlikeli.Bide o var. Arkadaşın babası potif çıktı kıza test yapmadılar. Fenalaşırsan gel demişler. Nasıl geleyim araç yok demiş. Taksi ye bin demişler. Arkadaş da vicdanlı biri. E peki adama bulaşmayacakmı yada benden sonra binenlere diye. Heralde 2 saatlik yolu yürüyerek gidip geldi. Ve o da pozitif
Duyuyoruz zaman zaman böyle olaylar ama tabi birinci ağızdan duyunca çok daha fazla etkiliyorSağlık çalışanıyım covid oldum 1 hafta izin verip sonrasında çalıştırdılar ve İşterinde temasta bulunduğum kim varsa hiçbiri karantinaya alınmadı çalıştırıldı .. kreşler kapandı çocuğum ortada kaldı bakan eden yok ama aynı zamanda sağlıkçılara izin de yok gelde çık işin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?