Nur topu gibi yasaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Testlerin güvenilirliğide şaibeli sanırım

Bir kurumda hala klima ile ısınıyorlar isitma sistemi yapilmiyor atesli hastalar geliyor pozitif cikiyor temaslilar listeden sildirilip hastahanelik olana kdr teste izin verilmiyor yuksek atesli vatandasa hizmet veriliyor bunlari gordukten sonra butun yasaklar bos geliyor sigara katrani cigeri koruyomus yaaa bilmemkim dedi yatan hasta da yokmus ztn diyen bir milletle neyin savasini veriyoruz

Kesinlikle yanlış anlamayın . Elbette herkes kendi işinin başında olmak , kendine patron olmak ister . Ancak 2 kez iş kurmuşsunuz ve ikisinde de batmışsınız . Bu size birşeyler anlatmalı

Oğlumun sınıfı 30 kişi ve her gün hepsi derse katılıyor .
Şehirden mi kaynaklı böyle olması , siz hangi şehirdesiniz ?

şimdi bir cevap yazardim buna ama beni taşlarlar
Ama çok saçma yahu küçük esnaf dükkanları kapat ama avm ler açık olsun olacak iş mi bu?
Ya hepsini kapat yada Hepsi bi aç yani.
Sanki avm' ler virüsten muaf..Ay çok pahalı ben hiç girmeyeyim diyor.
Halbuki öncelikle avm ler kapatilmaloydi malum bizim millet çok meraklı ucuzluk günlerine alışverişe filan birde kapalı alan yani daha da riskli
Anlayamadim ben bu işi cidden

Aynı şeyi düşünüyorum hafta sonu gördük haberlerde millet birbirinin üstündeydi resmen yazık çok yazık bir bu gün haberlerde kuaförden çıkan kadına soruyor muhabir yasaklar hakkında ne düşünüyorsunuz diye kadın saçı bi sağ sol savurdu
Ayyy kapansın her yer her kez dışarda 15 günde ölmeyiz açlıktan diyip kahkaha atıp gitti

alışveris yapmasada hala vitriz gezmek icin avm ye giden bir tayfa var onlarida atlamayalim

Tabi saçlar yapılmış alışverişler bitmiş kapansın heryer 15 gün dayanır Sonuç ta..bıyıklar uzayınca bitsin karantina sonra gider kuaförüne yine kapanır açılır vs..herkesin gönlüne göre olsun.tek derdimiz o saç baş filan..açlıktan ölenler varsa da kimin umrunda ki hem

Olay zaten küçük esnafı bitirmek ve sadece avm ve sanal alışverişe dönmek bunları biz farketmiyor muyuz acaba görmek istemeyen gözünû kapamaya devam edebilir

Tam olarak öfkelendiğim olay bu işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…