- Konu Sahibi bjcaksontr
-
Testlerin güvenilirliğide şaibeli sanırımTanıdıklarımdan biri aşçı, çalıştığı otel aylardır kapalı, dolayısıyla o da işsiz, zor durumda kaldılar. Bir diğeri özel sektörde çalışıyor, iş arkadaşlarından bir kaç kişi pozitif çıkmış, temaslı yani kendisi de ama işyeri "çalışacaksın" diyor, ee şimdi bugüne kadar olan yasakların kime ne faydası oldu? Test de ha deyince yapılmıyor. Tam bi kaos içindeyiz ALLAH yardımcımız olsun.
Sadece okullari kapatarak bu virusun onlenebilecegine inaniyor musunuz?Eğitim öğretim nasıl öne alınsın anne babalar sağ olsun sağlıklı olsunlar da evlatların başında virüs bittikten sonra eğitim öğretim devam eder
Çok komiksiniz... heee yargılanamaz kesin öyledir... (ironi)Tepkiden çekinmeyin. Dusunceler yargılanamaz!
Aaaaa ya kopya çekerde liseden mezun olursa insanlarŞimdi birşey daha öğrendim açık öğretim lisesi sınavları inatla online olmuyor girecekler yasaktan muaf sayılacakmışiçinde olmasan komik ülke aslında hep derim
Üniler daha önemsiz tabiAaaaa ya kopya çekerde liseden mezun olursa insanlaraynı sistemle doktorlar avukatlar yetiştirmiyormuş gibi tövbe yaaa
Eşimle ben Aşçıyız ve Esnaftık battık, Kimseye el açmayalım diye Çiftçilik yaptık Sebzecilik 2 senedir toplam 80 bin TL Zarar yani Gene battık. Dükkan dan kalan borc ları öderiz dedik çiftçilik ten gene battık. Daha ne yapalım Hırsızlık mı yapalım?
Her yer acik, okullar kapali. Egitim asla telafi edilemeyecek bir darbe aldi. Beni ilgilendiren kisim bu diye yazmiyorum, sagliktan sonraki en buyuk derdimizin bu olmasi gerektigi icin yaziyorum. Eyvallah ekonomi çok onemli, cark donmeli vs ama uzaktan egitim falan yapilamiyor arkadas. 25 mevcutlu bir siniftan 4 kisi derse katilsa sukredecek durumdayiz. Oturup konusulmasi gereken asil buyuk mesele bu. Okula gelmeyen cocuk avmde geziyor, sonra da kisitlama yaptik deniyor. Beynimiz yandi yemin ediyorum su yasaklari anlayabilmek icin
Ama çok saçma yahu küçük esnaf dükkanları kapat ama avm ler açık olsun olacak iş mi bu?şimdi bir cevap yazardim buna ama beni taşlarlar
Aynı şeyi düşünüyorum hafta sonu gördük haberlerde millet birbirinin üstündeydi resmen yazık çok yazıkAma çok saçma yahu küçük esnaf dükkanları kapat ama avm ler açık olsun olacak iş mi bu?
Ya hepsini kapat yada Hepsi bi aç yani.
Sanki avm' ler virüsten muaf..Ay çok pahalı ben hiç girmeyeyim diyor.
Halbuki öncelikle avm ler kapatilmaloydi malum bizim millet çok meraklı ucuzluk günlerine alışverişe filan birde kapalı alan yani daha da riskli
Anlayamadim ben bu işi cidden
İş arkadaşımın eşi pozitif çıktı. Adam akşama kadar bizimle çalıştı tam 3 kişiye bulaştırmış. Bulaşan arkadaş evde eşine çocuğuna bulsştırdırdı. Kızı kronik hasta. Neymiş biz sağlıkçıyız karantinaya giremeyiz
alışveris yapmasada hala vitriz gezmek icin avm ye giden bir tayfa var onlarida atlamayalimAma çok saçma yahu küçük esnaf dükkanları kapat ama avm ler açık olsun olacak iş mi bu?
Halbuki öncelikle avm ler kapatilmaloydi malum bizim millet çok meraklı ucuzluk günlerine alışverişe filan birde kapalı alan yani daha da riskli
Tabi saçlar yapılmış alışverişler bitmiş kapansın heryer 15 gün dayanır Sonuç ta..bıyıklar uzayınca bitsin karantina sonra gider kuaförüne yine kapanır açılır vs..herkesin gönlüne göre olsun.tek derdimiz o saç baş filan..açlıktan ölenler varsa da kimin umrunda ki hemAynı şeyi düşünüyorum hafta sonu gördük haberlerde millet birbirinin üstündeydi resmen yazık çok yazıkbir bu gün haberlerde kuaförden çıkan kadına soruyor muhabir yasaklar hakkında ne düşünüyorsunuz diye kadın saçı bi sağ sol savurdu
Ayyy kapansın her yer her kez dışarda 15 günde ölmeyiz açlıktan diyip kahkaha atıp gitti
Olay zaten küçük esnafı bitirmek ve sadece avm ve sanal alışverişe dönmek bunları biz farketmiyor muyuz acabaAma çok saçma yahu küçük esnaf dükkanları kapat ama avm ler açık olsun olacak iş mi bu?
Tam olarak öfkelendiğim olay bu işteTabi saçlar yapılmış alışverişler bitmiş kapansın heryer 15 gün dayanır Sonuç ta..bıyıklar uzayınca bitsin karantina sonra gider kuaförüne yine kapanır açılır vs..herkesin gönlüne göre olsun.tek derdimiz o saç baş filan..açlıktan ölenler varsa da kimin umrunda ki hem
Gitmişken keşke bir kaç vitrin camı yalayipta gelseler öyle bakmakla olmaz yaalışveris yapmasada hala vitriz gezmek icin avm ye giden bir tayfa var onlarida atlamayalim
Niye küçük esnafa kasıt ne. Onların ekonomiye katkısı yokmuOlay zaten küçük esnafı bitirmek ve sadece avm ve sanal alışverişe dönmek bunları biz farketmiyor muyuz acabagörmek istemeyen gözünû kapamaya devam edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?