Nur topu gibi yasaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TV de anlatıyorlar kaynak da araştıramayacağım ilk sağlık çalışanlarına da vuruluyor şuanda istemeyen yaptırmasın kardeşim TV de profesörler yalan mı konuşuyor
Saglik calisanlarina aylardir vurulan asi varda. Denendi yuzde 90 denendi hatta yuzde yuz basarili bunlar yok tvlerde de duyamazsiniz. Hala arastirma ve deneme fazindalar asilar.
Kaynak istemek cok normal degil mi? Kesin bilgi verince?
Kaynak sorunca begenmedim yapmazsin ya

Bilim kurulu aylardir tam kapatma istiyor. Nerden takip ettiniz merak ettim.
Tam kapatma istedgini bilmiyorsunuz herhalde.

Bilim kurulu uyeleri her defasında tam kapatma olsa olur fakat bunun ekonomik sosyal boyutuna biz tek basimiza karar veremeyiz dediler hep...bu kurulda sadece saglik proflari yok...her alandan uzmanlar var...tek bir uyenin tam kapanalim demesiyle olmaz...

Saglik calisanlarina aylardir vurulan asi varda. Denendi yuzde 90 denendi hatta yuzde yuz basarili bunlar yok tvlerde de duyamazsiniz. Hala arastirma ve deneme fazindalar asilar.
Kaynak istemek cok normal degil mi? Kesin bilgi verince?
Siz vurdurmayın efenim kaynak araştıracak değilim gelecek olan Çin aşısı dışındaki aşılara ılımlı bakıyorum siz araştırırsınız aşı vurduranlara bişey oluyor mu diye iyice gözlemlersiniz öyle vurunursunuz bu kadar basit

Niye küçük esnafa kasıt ne. Onların ekonomiye katkısı yokmu
ekonomiye katkilari var tabi ama demek ki bir avm kadar buyuk market kadar kâr ettirmiyorlar.
fiş kesme olayi basit usül dükkan acabilme imkanlari emekli uzerine dukkan acip vergiden muaf olma sanslari var sanirim o yüzden gibi geliyor bana

Umarım bu konu bdv'de olduğu için kapanmaz, rahat bir şekilde tartışırız.

acil durum aşısı olarak kullanıyorlar.
yani sanirim demek istiyorlarki 5 yıl bekeleyebilecek durumda degiliz hepimiz ayvayi yemek uzereyiz

Birinci istek bu yondeyken birlikte karar alindi neden diyorsunuz o zaman?

Ikincisi sanirim siz bilim kurulu denince bir saglikci var saniyorsunuz. Tek bir uye demesiyle olmaz demissiniz.

Her alandan uzmanlar var derken?
Kuzum sen biliyor musun gercekten bu üyelerin hangi bolumlerinden oldugunu ?

Gercekten bir tane -- iyi karar-- diyen biri açıksız ve net olarak neden iyi oldugunu anlatsin ayakta alkislayacgim. Böyle olmuyor.

Oğlumun sınıfı 30 kişi ve her gün hepsi derse katılıyor .
Şehirden mi kaynaklı böyle olması , siz hangi şehirdesiniz ?
Okuldan kaynaklı olabilir..ilk ve orta okullar genelde eksiksiz giriyorlar ancak liseye hele de meslek liselerine gelince 1 belki 2 kisi...bugun 1 saat bekledim tek ogrenci gelmedi çıraklık eğitim merkezi ve cpl de çalışıyorum malesef bizde boyle

Simdi yani soylenecek cok sey var ama korkuyoruz artik... son gunlerde cikan haberlerle zaten ulkenin ne durumda oldugunu,halki kendi haline terkettiklerini gorebilirsiniz...

Halkini tek başına mi birakti devlet...
Hanimefendi biz ayri ulkelerde mi yasiyoruz acaba?virus ilk çıktığından beri hangi ulkede tedaviler ucretsizdi allah askina...avrupa daki kokmus cesetleri ne cabuk unuttunuz...hastaneler patlamis millet isyandaydi,cocuguna bez bulamadigi icin amerikali kadın NaSıl agliyordu,sokaklar ceset kayniyordu kopekler parcaliyordu...bu sirada o begenmediginiz tc hukumeti yeni yeni hastaneleri aciyordu ard arkaya...birileride adanada sahra hastanesi actik demisti 3/4cafirdan olusan pazar meydsni.gibi biryer dalga geçercesine...yani eger su an ki hukumet idare ettigi kadar diğerleri nadil idare ederdi bilemiyorum...isimiz sahra hastanesine kaldiysa vay halimize asil

Ömrümüzün en güzel yıllarından birini virüsle bitirdik. Ne bahtsız bir nesilmişiz meğer

Tamam da alt tarafi kaynak sorduk yahu. Boyle tepki verilecek ne var ?

Bir şeyleri -kesin- soylerseniz bu istenebilir cok normal. Sakin olun.

acil durum aşısı olarak kullanıyorlar.
yani sanirim demek istiyorlarki 5 yıl bekeleyebilecek durumda degiliz hepimiz ayvayi yemek uzereyiz
Daha kötü sonuçlar da doğurabilir ama. Ben en iyisi kendi çapımda önlem almaya devam edeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…