- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi bjcaksontr
-
Saglik calisanlarina aylardir vurulan asi varda. Denendi yuzde 90 denendi hatta yuzde yuz basarili bunlar yok tvlerde de duyamazsiniz. Hala arastirma ve deneme fazindalar asilar.TV de anlatıyorlar kaynak da araştıramayacağım ilk sağlık çalışanlarına da vuruluyor şuanda istemeyen yaptırmasın kardeşim TV de profesörler yalan mı konuşuyor
Herkesin türlü türlü derdi var işteuzaktan eğitim güzel mi gdiiyor
gardaşım benim ağzımı açtırmayın gardaşımHerkesin türlü türlü derdi var işte
Bilim kurulu aylardir tam kapatma istiyor. Nerden takip ettiniz merak ettim.
Tam kapatma istedgini bilmiyorsunuz herhalde.
Çalişkan öğrencide olmak zor bu hayatta gardaşım sen gibigardaşım benim ağzımı açtırmayın gardaşım
Siz vurdurmayın efenim kaynak araştıracak değilim gelecek olan Çin aşısı dışındaki aşılara ılımlı bakıyorum siz araştırırsınız aşı vurduranlara bişey oluyor mu diye iyice gözlemlersiniz öyle vurunursunuz bu kadar basitSaglik calisanlarina aylardir vurulan asi varda. Denendi yuzde 90 denendi hatta yuzde yuz basarili bunlar yok tvlerde de duyamazsiniz. Hala arastirma ve deneme fazindalar asilar.
Kaynak istemek cok normal degil mi? Kesin bilgi verince?
ekonomiye katkilari var tabi ama demek ki bir avm kadar buyuk market kadar kâr ettirmiyorlar.Niye küçük esnafa kasıt ne. Onların ekonomiye katkısı yokmu
acil durum aşısı olarak kullanıyorlar.Bir aşının piyasaya sürülmeden önce 5 yıl test edilmesi lazım diye okumuştum ama her yerde yakın zamanda yapılacak veya yapılmış olan aşılardan bahsediliyor. Bu durumda ne kadar güvenilir olabilir ki.
Siyasete bu tarz konu açılamıyor galiba ama zaten haber buda sonuçta, haber paylasılıp acılabilirdi de burda görüldüğü gibi görünmüyor orda oda varUmarım bu konu bdv'de olduğu için kapanmaz, rahat bir şekilde tartışırız.
Çalişkan öğrencide olmak zor bu hayatta gardaşım sen gibiben ben online bekliyorum bi yata yata gecende ben olaydım ne olurdu liseliyiz diye mi
reis kim ?Reis bunu tek basina yapmadi
Bilim.kurulundaki profosor lere danisilarak 6 saate yakin bir sürede verildi bu kararlar
Demiş miydim hayatta ki şansım
kanka kıyamet kopsa da o sınava gideceksiniz lami cimi yok
Birinci istek bu yondeyken birlikte karar alindi neden diyorsunuz o zaman?Bilim kurulu uyeleri her defasında tam kapatma olsa olur fakat bunun ekonomik sosyal boyutuna biz tek basimiza karar veremeyiz dediler hep...bu kurulda sadece saglik proflari yok...her alandan uzmanlar var...tek bir uyenin tam kapanalim demesiyle olmaz...
Okuldan kaynaklı olabilir..ilk ve orta okullar genelde eksiksiz giriyorlar ancak liseye hele de meslek liselerine gelince 1 belki 2 kisi...bugun 1 saat bekledim tek ogrenci gelmediOğlumun sınıfı 30 kişi ve her gün hepsi derse katılıyor .
Şehirden mi kaynaklı böyle olması , siz hangi şehirdesiniz ?
Simdi yani soylenecek cok sey var ama korkuyoruz artik... son gunlerde cikan haberlerle zaten ulkenin ne durumda oldugunu,halki kendi haline terkettiklerini gorebilirsiniz...
Tamam da alt tarafi kaynak sorduk yahu. Boyle tepki verilecek ne var ?Siz vurdurmayın efenim kaynak araştıracak değilim gelecek olan Çin aşısı dışındaki aşılara ılımlı bakıyorum siz araştırırsınız aşı vurduranlara bişey oluyor mu diye iyice gözlemlersiniz öyle vurunursunuz bu kadar basit
Daha kötü sonuçlar da doğurabilir ama. Ben en iyisi kendi çapımda önlem almaya devam edeyim.acil durum aşısı olarak kullanıyorlar.
yani sanirim demek istiyorlarki 5 yıl bekeleyebilecek durumda degiliz hepimiz ayvayi yemek uzereyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?