nurulenva' da ceyizi resimli paylasiyor artık:)

samsuna gelin geliyorsun galiba canım hayırlı olsun. samsunda en cok alısveris yaptıgım yerler gül deko, aktif, kemal atesler, linens, yesilyurt alısveris merkezi ve samsun carsı

gül dekoda ev tekstilinden her markadan mutfak esyalarından herseyi bulabilirsin canım ürünleride cok guzel swett homenin ürünlerini satıyor.fiyatları kaliteye göre degisiyor tabi cok tuzlularıda var.

aktif 5 katlı bir alısveris merkezi kücük ev aletleri porselen ve her cesit mutfak banya ürünlerini bulabilirsin fiyatları cok asırı pahalı degil.
yesilyurt alıs veris merkezinde bir cok markayı ve ürünü bulabilirsin.samsun carsıda mutfak esyaları bakımından cok zengin. linensi biliyorsundur. örtülerimi kemal atesler mesfrusattan aldım.agırlıklı olarak gelin homenin ürünlerini satıyor. int siteleri var inceleye bilirsin canım.salon takımını 400 tl, fransız tülü nevresimide 300 küsüre almıstım. son olarakda fransız tulu 12 kişilik rannırlı ve peceteli masa örtüsü takımı almıstım henüz resmini cekmeye vaktim olmadı

hersey gönlünce olsun canım

Samsun'a önce ben gideceğim. Haftaya ya da sonraki hafta göreve başlayacağım inşallah sonra da müstakbel eşimi yanıma alacağım :) Bir aksilik olmazsa çeyiz hazırlıklarımı Samsun'da tamamlayacağım gibi gözüküyor. Daha büyük şehirlere arada kaçamazsam şayet :)
Dediğin yerleri not ettim, internetten adreslerine baktım. Hepsi de zaten Samsun'un en işlek yerlerindeymiş. Açıkçası çok sevindim, bulmakta zorlanmayacağım diye.
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Çok makbule geçecek inşallah.
Çeyinizi güzel günlerde, mutlulukla kullanırsınız inşallah :) Ben de böyle güzel şeyler bulabilirim ilaveten :)

Son düzenleme:
d180461b.jpg
masa örtüsü

cnm fotoların yarısı açılıo bende
göremedim pek ama örtüler hoşa benzio yrn iş yerinden bakıcam
güle güle kullan

çok güzelmiş miş canım havluların masa örtün masa örtünü nerden aldın acaba tatlım.

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık :)
Bir kaç örneğimiz aynı. Annem kimseye verme sen kullanacaksın bunları diyor da bakalım artık :)

Canım bunlar harika, yapanların ellerine sağlık, dert görmesinler inş. liflerinee bayıldım çok değişik modellerr:82:

Back
X