nutkum tutuldu

yuhh yani ne demek bu ya bu iş biter..seninle para için mi evlenmiş bu adam 4000 tl alıyo dıyosun..millet asgari ücretle ev geçindiriyor zor da olsa ne dmek annemlerle birlikte otururuz madem...aa çok kızdım şuan ne dıcem bılemedım ya madem bi yerlerine güvenmiyordu evlenmeseydi o halde..kadın eve bakmak zorunda değil ki tmm çalışmak güzel ama bayan çalışmak istemeyebilirde bu gayet normal..benım esım benım calışmamı istemiyor mesela işten cık benmle evımızle daha cok ılgılen diyor ama ben suan cıkmayı dusunmuyorum..erkek ya evıne mecbur bakacak bakamayacaksa bır ev arkadaşı bulsun kendine

butun sayfalari okumadim ama benim fikrim, gencjen elin ayagin tutuyorken birde cok guzel bir isin varen bence calis, esinde olsa kimseye guvenme yada once kendine guven kendi ayaklarinin uzerinde dur hayat bugunden ibatet degil ileride yani yaslaninca en axindan bir sosyl guvencen olur esin dahil kimseden para istemek zorunda kalmazsin veya hadta oldugunda falan esim para versinde doktora gideyim ilac alayim vs.demesin yada Allah gostermesin ama esine bisey olsa ayrilsaniz falan tekrar bir duzen kurmaya calismadan hayatina devam edersin

asla pısman degıldır olmaz da,,,
cunku kendını yuzde yuz haklı goruyor
asla gerı adım atmıcak
ben de bu yaptıgını boyle dusunen bır adamı hazmedemıcem

gerçekten kötü bi durum ((
ben evlenmeden önce eşime bilerek sormuştum
ben evlendikten sonra çalışmak istemem demiştim
sen nasıl istersen dedi ama rahat geçinemeyiz dedi
o sırada başka işyerindeydi iş değiştirdi
allaha şükür daha iyi kazancı var
iyi kazanırsam bende çalışmanı istemem demişti
şimdide ben istemiorum çıkmayı evde oturamam allah korusun
senin tüm kırgınlığın eşinin üslubunda biliorum
ah bu erkekler dan dun konuşmayı çok seviolar işte

bende çalışmk için can atıyorum inanınn koca eline bakmk daha zorrr heleki böle katı düşünceli bi eşiniz varsa sizi çok ezer emin olun
bnm eşim çalışmamı istemio saolsn ben çalışır bakarım dio

ondan ıgrenıyorum artık
acız mahluk
bunları unutamaz ınsan
en ufak bsyde aklına gelır
bıtırmek en dogrusu

çok haklısın... kadın eşine güvenmek ister yanında huzur bulmak ister bencede maneviyat daha önemli emek veren aile beklenti içine girmezken elin oğlu büyük beklentilerle dikiliyor karşına nasıl bir zihniyet ki kadını eve para getirmeye mecbur görüyor ben anlamıyorum böyle erkekleri Allah hidayete erdirsin kocanı üzülme bir gün hatasını anlar elbet:26:

kendısının bı gomlegı utusuz kalsın ya da pantolonu
bana dedıgı,
utuluceksın takıp edıceksın yanı kadının gorevı mevhumunu o kadar ıyı bılıyor kı
bı de defalarca yaptıgım bı ev ısı olsun mesela daha bır defa yaptın demesi
yapılan ev ısı asla gozune gorunmez nedense

bıtmesı en dogrusu evet
cunku bu sıradan bı olay degıl
bu olay kapanır evet nasıl kapanır
o erkeklıgıne b,, surdurmez cok afedersınız
ben calısırım falan
bır de yutarım bu olayı sıneye cekerım asla unutmam unutmus gıbı yaparım yanı tepeme cıkarırıım ha ıste o zaman bu olay kapanır kapanmıs gıbı olur ama ben asla unutmam
o da dedıgını yaptırmıs olur
bu aksam dısarı cıkıcam bıraz kafam dagılır belkı
ve yarın adlıyeye gıdıcem yanı bu haftaıcı

Çok yanlış düşünüyorsun mecanım.O imkansız dediğin cevabı verebilen o kadar çok erkek var ki tanıdığım.
Eşine değer veren, kıyamayan, o yorulmasın, streste kalmasın, üzülmesin isteyen o kadar çok erkek var ki..
Sırf eşi evinde rahat olsun, istediğinde çıksın dolaşsın, stressiz bi hayat yaşasın diye iki kat fazla çalışmayı görev edinmiş erkekler tanıyorum.
Bunların başında benim eşim geliyor.Aylık kazancı 3,000 lira ama kiramız var borçlarımız var.
Çalıştığım iş yerimle evim arasında 3 vesait (2 saat) olduğu için eşim çalışmama müsaade etmiyor.
Sırf otobüslerde heder oluyorum diye.
Ama ben çalışıyorum, evet çok zorlanıyorum ama eşimin gönlnü alıp çalışmayı tercih ediyorum.

Sana gelince konu sahibi arkadaşım, ben senin yerinde olsam eşimi sınamak için hemen boşanmayı düşünmez, istifamı verdim deyip ücretsiz izne çıkardım.
Boşanma kararımı eşimin bu radikal kararım karşısında vereceği tepkiye göre seçerdim.
Belki işini bırakmaman için blöf yapıyorda olabilir.
Gerçi yaptıkları hakkaten çok iğrenç, asla savunulacak bi tarafı yok.
Benim gözümde zavallı, eşinin parasından medet uman aciz bi adam maalesef.
Konuşmaları bunu gösteriyor ama gerçekten böyle biri olup olmadığını ancak ona ufak bi oyun oynayarak anlayabilirsin.

devletteki isinizi neden birakiyorsunuz
esiniz hakli
evlenmeden önce memursunuz
simdi ev hanimi olmanizi istemez
öyle istese ev hanimi biirni bulurdu
tek sorun cok kaba konusmus
ama bence hakli

size deseydi ki bak ne güzel ekonomik özgürlüğün var çalış bırakma işini,daha çok yatırım yaparız v.s
ama öyle değil ki ne kadar kötü konuşmuş çok korkunç inanamıyorum ya..demek ki sizi düşündüğü için değil kendi menfaati için böyle konuşmuş
bu nasıl para düşkünlüğü,insan eşini başının üstünde taşır çok üzüldüm adınıza,inş anlar hatasını

devletteki isinizi neden birakiyorsunuz
esiniz hakli
evlenmeden önce memursunuz
simdi ev hanimi olmanizi istemez
öyle istese ev hanimi biirni bulurdu
tek sorun cok kaba konusmus
ama bence hakli

eşinin konuşma şekli ve tavrı çok çirkin onun dışında özünde haksız değil sanki

evdeki işleri ortaklaşa yapmıyorsanız herşey sizin üstünüze yıkılıyorsa çalışmak istememekle haklısınız. veya haftada bir temizlikçi vs ile yardım alabilirsiniz. eşim birikim yapamıyor demişsiniz, askere gitmemek için 30000 verdi ev araba yokken, o zaman bu çalışmak için daha çok neden. kendi maaşınızdan artırıp birikim yapın onun eline güvenmeyin ilerde nolcağı belli olmaz.
birde önceki dediğimi tekrar edicem, ev sahibi olmadan iş bırakmayın en azından

o kadar tutarsız kı konusmaları bana bıkac defa zaten eve bı katkın yok demıstı kı eve yaptıgım alısverıs kendı masrafarımı tamamen karsılamam ve uzerıne bırıktırmem sayılmıyor onun gozunde
madem eve bıkatkım yoksa calısmamam fıkrı onu nıye delırttı ne kadar ıcı bos konustugunu ıspatlıyor ıste ben de bunları soyleyınce kendı tezatlıklarını ıyıce delırdı kırayı onun yatırmasından heralde katkım yok

benim de okurken nutkum tutuldu arkadaşım
bunlar nasıl cümleler böyle senin parana güvenerek mi evlenmiş seninle
kendine güvenmiyorsa evlenmeseymiş ,annesiyle yaşamaya devam etseymiş
madem bu kadar meraklı annesiyle yaşamaya
millet asgari ücretle çalıştığı halde , eşinin söylediklerini söylemiyor
ben de şuan çalışıyorum eşime para vermiyorum çünkü vermemi istemiyor
5 aylık hamileyim doğumdan sonra da çalışmamı istemiyor
evi kendisi geçindirebileceğini benim çocuğumla ilgilenmemi istiyor

tabiki kibar,anlayışlı eşler vardır.bak benim eşimde anlayışlıdır şimdi allah var.

konu sahibinin bir cümlesine takılarak yazdım bu mesajı..

misal ben eşime işten çıkıcam desem,ben istemem ama sen bilirsin gibi kibar konuşmaz,ha arkadaşın eşi gibi öküzcede konuşmaz o ayrı.

en fazla ne der,saçmalama gül gibi işin var,onu bulamayanlarda var unutma,sen bilirsin felan der.

ben tek vesaitle gidip geliyorum.borcumuz çok daha ev alıp kredi ödüycez,ölme eşşeğim ölme yani.ikinci çocuğu deli gibi istediğimiz halde ev sahibi olmak için erteleyip duruyoruz.

işim zor yani..

konu sahibi arkadaş kırılmakta son derece haklı,eşi bi öküzlük yapmış ama boşanmayı düşünmek için acele etme derim ben..

tatlım üzgünüm ama bir gerçek var, eşin ne yazık ki maddiyata aşırı önem veren ve seni değil eş olarak bir kazanç kapısı olarak görüyor,
üstelik 3,5 aylık evlisiniz, yarın birgün çocuk olsa maması bezi şu bu kim bilir neler der, üstelik kadınsın yeri gelcek hastalancaksın, yeri
gelcek doğurcaksın, yeri gelcek çalışmak istemiceksin. Eşin evlilik sorumluluğunda olan biri değil,

sakın çocuk yapayım deme, bu sözlerini kendi anne ve babanla paylaşman mantıklı olucaktır, bunun şakası bile olmaz.
Vakit kaybetmeden yol ayrımına girsen iyi olur, bu karakterlerle evlilik yapılmaz. Ya da kabul edip ömrünü çalışmakla
ve mutsuz olarak yaşayacaksın. Karar senin.

soyledıklerıne harfıyen katılıyorum
aıleme soyleyemem kahrolurlar uzuntulerınden cunku akıllarının ucundan gecmezdı onun boyle bırı oldugu tabıı benım de

pekı boyle bı durumda bosanmanın alternatıfı bır yol var mı bence yok
ucretsız ızne ayrıl onu dene dıyenler olmus ama 5 yılımı doldurmam lazım benım suan 4 yıl oldu yanı onu da deneyemem

benim eşim özelde çalışıyor.benim paramın bir gün bile hesabını sormadı.ama ben ayrılıyorum desem ben özeldeyim hiç bir şeyin garantisi yok.sen devlette kal bir güvencemiz olsun der ve böyle düşünmekle de çok haklı.

yani bilmiyorum yeni evli biri insan böyle lafları nasıl düşünebilir ve söyleyebilir.daha önceden öyle düşüncelere sahipmiş demek ki.

ben şahsen bazı tipleri biliyorum özellikle çalışan kariyerli kadın arayan.hep kadınlar zengin koca arar gibi düşünür insan ama ben erkeklere daha çok rastladım.

aynen ben de o tarz erkekler gordum ama nısanlıyken fılan bole bsyını gormedım ben o lafları o zamandeseydı
o zamanlar bu konudan bahsederdım bazen sen bılırsın derdı
bu kadar kabalasacagı kendını kaybedecegı ınanamıyorum ne kadar karaktersızmıs yarabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…