nutkum tutuldu

ne kadar kırılsan haklısın lafları çok duygusuzca olmuş
yani evlilik sadece banka hesaplarını ve yatakları birleştirmek mi
kaldı ki işten çıkmanı istemese bile bunu daha güzel bir şekilde gerekçelerini sunarak anlatabilirdi
iş yerinde boğuluyor gibi oluyorsan tayin isteme gibi durumun olamaz mı
işten çıkmak iyi bir fikir değil çünkü
senin de dediğin gibi bu dünyada allahtan başkasına güvenilmez
bir de siz ne kadar süre çıkma flört etme aşaması yaşadınız
böyle höt höt olduğunun sinyallerini vermedi mi

1 yıl flort oldu ama ınan asla boyle bsyını gormedım kesınlıkle
o kadar ınce duygusal merhametlı kı bırıydı kı asla het hut bırı degıldı evlenmemın en buyuk sebeplerınden bırı de buydu

pekı boyle bı durumda bosanmanın alternatıfı bır yol var mı bence yok
ucretsız ızne ayrıl onu dene dıyenler olmus ama 5 yılımı doldurmam lazım benım suan 4 yıl oldu yanı onu da deneyemem

tabikide var,belli bir süre ayrı kalmak mesela,

eşinle ilişkin nasıl,onu seviyormusun,bu konu dışında seni aşağlıyacak sözler sarfettimi peki..

yani ben aldatma ve şiddet yoksa,tüm yollar denendikten sonra boşanma olması gerektiğini düşünüyorum.

misal 5 gün izinliyim dediniz.pazara kadar ailenizden birinin yanına gidip kalsanız..kafanızı daha rahat toparlarsınız.

peki boşanma kararını aile söylesen ne tepki verir.annen aaa kocası kızıma hakaret etmiş hemen boşanmalımı,yoksa kızım delimisiniz siz her kavgada boşanılırmı der.bunları iyice bir düşün bence..

bence bu konuşmadan ailene hiç bahsetme.bize çok kötü gelen bu konuşma, anne ve babanda şok etkisi yaratabilir.biraz ayrı kal.özlüyor musun, seviyor musun değerlendir.kimse dört dörtlük olmaz.

valla şimdi belki arkadaşlar bana kızıcak sayfaların hepsinide okumadım ama ben olsam bu adamı hemen boşardım.bu ne ya evlilik bumu.ozaman siz hastalansanız çalışamıcak durumda olsanız sizi bi yük gibi görecek yada bırakıp gidecek.böyle evlilikmi olur.siz o adama bu şekilde nasıl güvenip bu evliliği yürüteceksiniz.belkide o adamın gerçek yüzünü görmeniz için Allah size böle bi konuşma yaptırdı ki ben böyle şeylere inanırım.benim kocam üç kuruş maaş alır tabiri caizse bi gün bile çalışmadığım için bunu başıma kakmadı.canım istediğinde çalıştığım dönemlerde oldu ama paramı istersem verdim.offf çok sinirlendim ben ya.

bence bu konuşmadan ailene hiç bahsetme.bize çok kötü gelen bu konuşma, anne ve babanda şok etkisi yaratabilir.biraz ayrı kal.özlüyor musun, seviyor musun değerlendir.kimse dört dörtlük olmaz.

evet anlatamam o yuzden sok gecırırler
evet ınsanlar dort dortluk olmuyor ama bence bu durum evlılıgı derınden sarsan temelını yıkan bı olay

yuhh ne erkekler var yarabbim
Allah düşmanımın başına vermesin
çok onur kırıcı
sana para makinası muamelesi yapmış
çok üzüldüm arkadaşım
Allah sabır versin

Arkadasım ısını bırakma fikrin cok yanlis ama kocan ne dediğini bilmeyen bi adam Allah yardımcın olsun ama sakın sakın sakın ısını bırakma nolursun gerekirse bosan ama işini bırakma

boşanma olması için illede aldatma yada şiddetmi olması gerekiyor sizce.yanlış anlamayın merak ettiğimden soruyorum.sizce şuan bu arkadaşın uğradığıda bi tür psikolojik şiddet deilmidir.

dogru soyluyorsun, ben de suan sadece bunu dusunuyorum ben bu adama artık nasıl guvenebılırım
buradakı arkadaslar yapıcı davranmaya calısıyorlar farkındayım cok tesekkur edıyorum onlara,, ama malesef olayın gercek yuzu degısmıyor,
ben de dıyorum Allah acaba bır sebep mı verıyor aksam dızı ızlerken bu konuya geldı olay konusmanın nasıl basladıgını hatırlamıyorum bıle
tepkısı oyle boyle degıl kı yerde bez duruyordu ıslak bez halıyı sılmıstım onu falan aldı duvarlara fırlattı anlatamam ya

boşanma olması için illede aldatma yada şiddetmi olması gerekiyor sizce.yanlış anlamayın merak ettiğimden soruyorum.sizce şuan bu arkadaşın uğradığıda bi tür psikolojik şiddet deilmidir.

aslında boşanmadan bahseden kocası ve böylelerine öyle boşanılmaz böyle boşanılır demek lazım.yani şeytan böyle diyor.
bazen bu şeytanı seviyorum

evlenirken hepimiz bi hayallerle beklentilerle evleniyoruz, eşimiz ve ailesinin kendi ailemiz gibi bizi karşılıksız sevecek düşüncesine kapılıyoruz sonuç kocaman bir hüsran olabiliyor ne yazık ki. (istisnalar elbet var) Eşinizin geliri maşallah tek başınada evi idare edecek kadar var, ailesiyle oturmak zorunda değilsiniz, kusura bakma ama eşin sevgiden çok gelir odaklı bir mantık evliliği yapmış.

Yaklaşımı şöyle olsaydı; yıllarca emek verdin okudun memur oldun, herkes bunlara ulaşmak için çırpınıyor ihtiyacımız yok ama ben bu yüzden çalışmanı istiyorum, kendini çok yorgun hissediyorsan bir süre ücretsiz izin al kafanı dinle, benim fikrim bu ama son karar senin"
demeyi becerebilseydi eminmki sonsuz destek olurdun.

Eşinin tavrı çok ama çok çirkin.
İşte bu yüzden işinin kıymetini bilmelisin. Hayatta kimseye muhtaç olamadan yaşabilmek için.

Sana mı guvenmıs evlenırken ?
Terbıyesız ...
Benım param olmadan sevecek koca ısterım bende deseydın

Çocuk olayını da eger dusunuyorsanız erteleyın derım ben

şimdi düşündümde aklıma bir olay geldi geçtiğimiz senelerde kirayı öderken zorlanmıştık biraz bende eve yakın biyerde iş bulup çalışmaya başladım kirayı ödemek için.eve yorgun geldiğim bi gece uyurken inlemişim ertesi gün ben işteyken kocam arayıp aşkım seni çalışmak zorunda bıraktığım için çok özür dilerim beni affet demişti.ayyy canım kocam yaaaaaa.4 ay olmadanda ev alındı çıkarttı beni işten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…