- 9 Aralık 2009
- 17.182
- 54.764
- 1.123
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Çok şeyler paylaştık . İşyerinden de ortak arkadaşız .. bi çok şeyi paylaştıkSizi tatmin edemeyen artı kumar oynayan birinde neden bu kadar ısrarcısınız
Vov çok olgun diye görüşüyor diye düşünüyorum başka neden bulamadım. Olgun da değil de konu sahibine öyle gelmiş olabilirSizi tatmin edemeyen artı kumar oynayan birinde neden bu kadar ısrarcısınız
Bundan sonrasi buyuk oranda yokluk, sikinti, yalan yere verilmis sozleri paylasmakla gecer, ama senin hayatin, diledigin gibi yasarsinÇok şeyler paylaştık . İşyerinden de ortak arkadaşız .. bi çok şeyi paylaştık
Anan baban yok mu çocum seninBundan sonrasi buyuk oranda yokluk, sikinti, yalan yere verilmis sozleri paylasmakla gecer, ama senin hayatin, diledigin gibi yasarsin
Bosver ve kacarak uzaklasÇok şeyler paylaştık . İşyerinden de ortak arkadaşız .. bi çok şeyi paylaştık
İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
Fakfirendolupfakfaklamayan nedir ya hu biri beni aydinlatsinZorunlucum, hangisi bu?
Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?
İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben...www.kadinlarkulubu.com
Görücü usulü ile tanıştığım çocuk ile görüntülü konuşurken çok uygunsuz aldığım bir şeyi yanlışlıkla gördü ? Mesaj bile yazmadı üzerine ?sizce napmalı
Hani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de...www.kadinlarkulubu.com
He şimdi okudum, işyeri filan demişsin, bu şu fakfirendolupfakfaklamayan arkadaş. Taam.
Ee anlat sen sonra nooldu?
Fakfirendolupfakfaklamayan nedir ya hu biri beni aydinlatsin
Strobe valla sen gelip olayi aydinlatmadan konulara yazmasam mi diye dusunur hale geldim bshshsZorunlucum, hangisi bu?
Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?
İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben...www.kadinlarkulubu.com
Görücü usulü ile tanıştığım çocuk ile görüntülü konuşurken çok uygunsuz aldığım bir şeyi yanlışlıkla gördü ? Mesaj bile yazmadı üzerine ?sizce napmalı
Hani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de...www.kadinlarkulubu.com
He şimdi okudum, işyeri filan demişsin, bu şu fakfirendolupfakfaklamayan arkadaş. Taam.
Ee anlat sen sonra nooldu?
Fakfirendolupfakfaklamayan nedir ya hu biri beni aydinlatsin
İnsanlar yıllardan sonra boşanıyorlar..çocukları olanlar dahil..siz evlenmemişsiniz 6 aylık bir işikiniz var.Adam size istediğinizi veremiyor, tatmin edemiyormuş.Yetmedi kumar oynuyor ve borcu var.Diyelimki evlendiniz yatakta huzur yok,kumarcı bir eş ve onun borçlarını ödemek için çabalayan siz?nasıl bir son bekliyor sunuz bu durumdaÇok şeyler paylaştık . İşyerinden de ortak arkadaşız .. bi çok şeyi paylaştık
Kumar borcunu ödemelisin. O borç yapsın sen öde.ideal ilişkikendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı
kendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı
sevişirken giyerim diye alınan ama siftahsız dolapta çürüyen don gibi bir şeyFakfirendolupfakfaklamayan nedir ya hu biri beni aydinlatsin
Gerçekten haklısınız gerçekten çok haklısınız attık bende kendimi tokatlamak istiyorumBu adam hangi adam, sizi bedenen ve manen sömüren arkadaş mı? Bir de üstüne para verin tam olsun???
Metafor değil cidden soruyorum başka adam yok mu? Yok mu? Yok mu??? Bundan daha kötüsünü arasan bulamazsın. hem seni kullanıyor, hem 5 parasız hem kumarbaz.
köyünde görücü usulü evlendi sanmıştım ama f.b siyle devam ediyormuşGene mi sen ya
Gerçekten haklısınız gerçekten çok haklısınız attık bende kendimi tokatlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?