O adamla hala görüşmeye devam ediyorum. Benden derdini sürekli saklıyordu. En sonunda buldum ? Sizce bu borçtan kurtulabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu akşam yanımdaydı.saçlarımı okşuyor ellerimi tutuyor gözlerime bakıyor . Ama konu oraya geldiğinde göğsümü bile açıp öpmüyor bazen çok nadir oda haftada 3 kere görüşüyorsak birinde öper . Göbeğimi öpmez mesela dudaklarımdan kalır başka bi şey olmuyor hep aynı standart şeyler bunun için tatmin etmiyor diyorum . Şimdi ne olur bilmiyorum bunu bana söylemedi söyleyemiyor belki sonra diyor ama söylemiyor .

köyünde görücü usulü evlendi sanmıştım ama f.b siyle devam ediyormuş
Görücü usulü tanıştığı kızın odasında kayganlaştırıcı kutusu ve prezervatif gören Orta Anadolu erkeğinden bahsediyoruz

Hiç derdiniz yokken dert edinmek falan mı istiyorsunuz
Birde tatmin etmiyormus

G.tünü öpüyor mu?

Ön sevisme yapmiyormu diyorsun dogrumu anladim.

Yani ortam var ama sizi sadece öpüyor ileri gitmiyor .Bence cinsel problemleride var aksi halde mutlaka ilişki isterdi bu kural şaşmaz

Çünkü her ikisininde ortak noktaları aynı zaman dilimlerinde burayı hortlatıyorlar ortalıktan kaybolup aylar sonra tekrar aynı kişilerle ilgili olan durumlarını sorgulamadan "haklısınız ,evet ben hatalıyım" kalıplarına sığınıp hiçbir zaman bu takıntılı hallerini yenemiyorlar . Adamı net hatırlıyorum kızın evine giriyor çıkıyor her manada kızı yiyiyor ki tek bir bir manada yiyemiyor ,başkasını sevdiğini söylüyor kıza ,iş yerinde ilişkileri yok vs vs ... Haziran ya da temmuzda anlatmıştı iyi aklımda kalmış

Son mesajımı yazıyorum, rica ederim bu aşağılamayı kendine layık görme artık. yanında başkasını seviyorum seni de kallanıyorum işte diyen adamdan nasıl soğumazsın? Hiç mi kendine saygın yok?Konularını okurken üzülüyorum senin için adam gibi bir terapiste görün gerekirse ama kendini şu iğrenç tipe aşağılatma artık.

yüzlerce kez yazdık yazdılar yazdın ama değişen hiçbirşey olmadı miss.eski tas eski hamamm

Dudaklarının olduğu hizaya memelerini getirsen hemen filan. Öyle de öpmez mi dersin?
Koltukta gözünü kapatmış öpecekken hemen ayağa kalkıversen?
Bence bi dene Zorunlu. Neresi denk gelirse öper o zaman gibime geliyor.

masaya bişey koyacakken böyle göğsnmü acippp eğiliyor en kotu göğüsle göz kavuşmuş oluyor
Bu da bı yontem

Ben masaya bişey koyacakken böyle göğsümü acippp eğiliyorum en kotu göğüsle göz kavuşmuş oluyor
Bu da bı yontem

Tabii. Seksi olmakla ilgili bir şey bu anacım. Demek Zorunluda işve cilve seksilik yok.
Ben memelerim elimde gezerim, hop kocam elimi tutacakken mememi tutar. Yani bu işler böyledir. Seksi olmayı bilmek lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…