- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bu akşam yanımdaydı.saçlarımı okşuyor ellerimi tutuyor gözlerime bakıyor . Ama konu oraya geldiğinde göğsümü bile açıp öpmüyor bazen çok nadir oda haftada 3 kere görüşüyorsak birinde öper . Göbeğimi öpmez mesela dudaklarımdan kalır başka bi şey olmuyor hep aynı standart şeyler bunun için tatmin etmiyor diyorum . Şimdi ne olur bilmiyorum bunu bana söylemedi söyleyemiyor belki sonra diyor ama söylemiyor .İnsanlar yıllardan sonra boşanıyorlar..çocukları olanlar dahil..siz evlenmemişsiniz 6 aylık bir işikiniz var.Adam size istediğinizi veremiyor, tatmin edemiyormuş.Yetmedi kumar oynuyor ve borcu var.Diyelimki evlendiniz yatakta huzur yok,kumarcı bir eş ve onun borçlarını ödemek için çabalayan siz?nasıl bir son bekliyor sunuz bu durumda
Ya yanlış anlamayında bişey soracağım bir erkek bir kadını nasıl tatmin edemiyor cinsel anlamda oda ayrı konu
Kadınları tatmin etmenin türlü türlü yolları var bunu başaramaması uğraşmak istememesinden mi,yada bencil olmasından mı kaynaklanıyor acaba bilemedim
Siz yol yakınken dönün üzülürsünüz
Sizi hakeden mutlu edebilecek biriyle birlikte olun.Değmez böyle insanlarla uğraşmaya
Görücü usulü tanıştığı kızın odasında kayganlaştırıcı kutusu ve prezervatif gören Orta Anadolu erkeğinden bahsediyoruzköyünde görücü usulü evlendi sanmıştım ama f.b siyle devam ediyormuş
Canim yaaa ne paylastiniz göbeğini bile opmemis adamÇok şeyler paylaştık . İşyerinden de ortak arkadaşız .. bi çok şeyi paylaştık
G.tünü öpüyor mu?Bu akşam yanımdaydı.saçlarımı okşuyor ellerimi tutuyor gözlerime bakıyor . Ama konu oraya geldiğinde göğsümü bile açıp öpmüyor bazen çok nadir oda haftada 3 kere görüşüyorsak birinde öper . Göbeğimi öpmez mesela dudaklarımdan kalır başka bi şey olmuyor hep aynı standart şeyler bunun için tatmin etmiyor diyorum . Şimdi ne olur bilmiyorum bunu bana söylemedi söyleyemiyor belki sonra diyor ama söylemiyor .
Ön sevisme yapmiyormu diyorsun dogrumu anladim.Bu akşam yanımdaydı.saçlarımı okşuyor ellerimi tutuyor gözlerime bakıyor . Ama konu oraya geldiğinde göğsümü bile açıp öpmüyor bazen çok nadir oda haftada 3 kere görüşüyorsak birinde öper . Göbeğimi öpmez mesela dudaklarımdan kalır başka bi şey olmuyor hep aynı standart şeyler bunun için tatmin etmiyor diyorum . Şimdi ne olur bilmiyorum bunu bana söylemedi söyleyemiyor belki sonra diyor ama söylemiyor .
Yani ortam var ama sizi sadece öpüyor ileri gitmiyor .Bence cinsel problemleride var aksi halde mutlaka ilişki isterdi bu kural şaşmazBu akşam yanımdaydı.saçlarımı okşuyor ellerimi tutuyor gözlerime bakıyor . Ama konu oraya geldiğinde göğsümü bile açıp öpmüyor bazen çok nadir oda haftada 3 kere görüşüyorsak birinde öper . Göbeğimi öpmez mesela dudaklarımdan kalır başka bi şey olmuyor hep aynı standart şeyler bunun için tatmin etmiyor diyorum . Şimdi ne olur bilmiyorum bunu bana söylemedi söyleyemiyor belki sonra diyor ama söylemiyor .
Çünkü her ikisininde ortak noktaları aynı zaman dilimlerinde burayı hortlatıyorlar ortalıktan kaybolup aylar sonra tekrar aynı kişilerle ilgili olan durumlarını sorgulamadan "haklısınız ,evet ben hatalıyım" kalıplarına sığınıp hiçbir zaman bu takıntılı hallerini yenemiyorlar . Adamı net hatırlıyorum kızın evine giriyor çıkıyor her manada kızı yiyiyor ki tek bir bir manada yiyemiyor ,başkasını sevdiğini söylüyor kıza ,iş yerinde ilişkileri yok vs vs ... Haziran ya da temmuzda anlatmıştı iyi aklımda kalmışValla konu sahibesi şu konuları göreceğime gözlerime mil çekseler dediğim 2 üye var biri sizsiniz, diğeri de kocası tarafından kandırılıp boşanan cankardeş.
Daha 25 yaşındasın, çok gençsin boşver bu adamı. Dışarı çık, gez toz eminim daha iyisinin bulursun. Bu adamı sil rehberinden hatta mümkünse iş değiştir ya da departman değiştir uzak dur artık.
yüzlerce kez yazdık yazdılar yazdın ama değişen hiçbirşey olmadı miss.eski tas eski hamammSon mesajımı yazıyorum, rica ederim bu aşağılamayı kendine layık görme artık. yanında başkasını seviyorum seni de kallanıyorum işte diyen adamdan nasıl soğumazsın? Hiç mi kendine saygın yok?Konularını okurken üzülüyorum senin için adam gibi bir terapiste görün gerekirse ama kendini şu iğrenç tipe aşağılatma artık.
Bu akşam yanımdaydı.saçlarımı okşuyor ellerimi tutuyor gözlerime bakıyor . Ama konu oraya geldiğinde göğsümü bile açıp öpmüyor bazen çok nadir oda haftada 3 kere görüşüyorsak birinde öper . Göbeğimi öpmez mesela dudaklarımdan kalır başka bi şey olmuyor hep aynı standart şeyler bunun için tatmin etmiyor diyorum . Şimdi ne olur bilmiyorum bunu bana söylemedi söyleyemiyor belki sonra diyor ama söylemiyor .
Hic bi zevisme yapmiyoÖn sevisme yapmiyormu diyorsun dogrumu anladim.
masaya bişey koyacakken böyle göğsnmü acippp eğiliyor en kotu göğüsle göz kavuşmuş oluyorDudaklarının olduğu hizaya memelerini getirsen hemen filan. Öyle de öpmez mi dersin?
Koltukta gözünü kapatmış öpecekken hemen ayağa kalkıversen?
Bence bi dene Zorunlu. Neresi denk gelirse öper o zaman gibime geliyor.
Ben masaya bişey koyacakken böyle göğsümü acippp eğiliyorum en kotu göğüsle göz kavuşmuş oluyor
Bu da bı yontem
Istersen direk dansi yap, kus yoksa yok yaniBen masaya bişey koyacakken böyle göğsümü acippp eğiliyorum en kotu göğüsle göz kavuşmuş oluyor
Bu da bı yontem
bu kuş konuları bu haftanın trend i galibaIstersen direk dansi yap, kus yoksa yok yani
Ne bileyim gelen olmuyo, giden olmuyo, sularda şap mi var ne var anlamadim ki benbu kuş konuları bu haftanın trend i galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?