O adamla hala görüşmeye devam ediyorum. Benden derdini sürekli saklıyordu. En sonunda buldum ? Sizce bu borçtan kurtulabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii. Seksi olmakla ilgili bir şey bu anacım. Demek Zorunluda işve cilve seksilik yok.
Ben memelerim elimde gezerim, hop kocam elimi tutacakken mememi tutar. Yani bu işler böyledir. Seksi olmayı bilmek lazım.
Oda birşey mi ben herifim uyurken eline tutuşturmuşluğum var kokuyla bi uyandı noluyor diye :70:

kendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı
Akil var mı?

Screenshot_20211120-072241_Samsung Internet.webp

kendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı
Kumar büyük sorun, hemen kurtul bu adamdan.
Bir süre sonra seni de ortak eder borcuna. Asla düzelmesini bekleme..

Yani ortam var ama sizi sadece öpüyor ileri gitmiyor .Bence cinsel problemleride var aksi halde mutlaka ilişki isterdi bu kural şaşmaz
Yok ileri gidiyor ama benim durumdan dolayı belli bi yere kadar gidiyoruz diğer türlü sonra o rahatlayınca bitiyor zaten

Size burada herkes önceki konularınızda akıl vermişti. Adamın yemek parasına kadar ödüyor ve bedava konaklama artı bonus hizmet olarak onu her şekilde tatmin etme ödülü veriyordunuz. Adam bencildi, kendini tatmin edip, çekiliyordu. Adam bencildi, siz onu tatmin ederken kral edasıyla uzanıp bekliyordu. Adam eve bir lokma bir şey getirmiyordu. Oyle diyordunuz. Adamin aklı eski sevgilisindeydi. Yinede sizden besleniyor ve her turlu ihtiyacı sizin tarafınızdan karşılanıyordu. Sizi sevmediğini de açık açık söylüyordu. Siz ne hikmetse bir de bu adamı seviyordunuz.

Yorumlardan sonra btirmeye çalışıyordunuz güya. Yeni ufuklara yelken açıyordunuz. Ama devam etmişsiniz. Bu saatten sonra tek söyleyeceğim, devam edin. Kumar borcunu da ödeyin. yemesi içmesi için yaptığınız borç yetmemiş demek ki.

Ama bir şeyler değişti sanmıştım . Artık anlatmıyor o şekilde . Benim gözüm senden başkasını görmez diyor .. tamam hala diğer hatalarını yapmaya devam ediyor ama. Düzeldi sanki bazı konularda . Kendi de diyor . Sürekli bana bi derdim var diyordu . Sonra söyleyecegım diyordu . Belki de buydu derdi .

Kumar bağımlılığından öyle söz verdim bi daha yapmam diyerek kurtulunmaz. Aç karnını doyurduğun yetmiyor bi de borçlarını ödersin. Nasılsa ödeyen var diye yenilerini yapar.

O kadar üzüldüm ki .. acaba hiç mi şansımız yok . Bi iki seneye düzelir dedi durumlarını . Acaba nolucak böyle aklım almıyor bi insan neden bulaşır kumara
Senden isteyecek, ne olacak? Sen ödedikçe yenilerini yapacak onu da senden isteyecek.

Arkadaş bende şans olsa erkek olarak dünyay gelirdim. TC kadınlarına akılsızlık vergi, adam hem konu sahibesini bedenen sömürüyor, üstüne para tırtıklıyor. Bu kadar akılsız kadın oldukça bu adamların sırtı yere gelmez.
Hem tatmin de edemiyor. Gel erkek olalım biz. 🤣

Ama bir şeyler değişti sanmıştım . Artık anlatmıyor o şekilde . Benim gözüm senden başkasını görmez diyor .. tamam hala diğer hatalarını yapmaya devam ediyor ama. Düzeldi sanki bazı konularda . Kendi de diyor . Sürekli bana bi derdim var diyordu . Sonra söyleyecegım diyordu . Belki de buydu derdi .
Tabi o kızda onun kumar borcunu ödeyecek göz yok.

Senin ne karışık bir özel hayatın var 6 aydır birlikteyim diyorsun 🙄görücü usulüyle tanıştım dedigin biriyle görüntülü konusuyordun,hatta prerazatif gördü evde 🤔 bide dizine yattığın biri vardı🤔 hatta biri daha vardı önceden şevhetle sevistigin son zamanlarda aynı zevki almadığın 🤭bu adam hep varmiydi bütün diğer sevgililer varken ???

Sende aslında kumar oynuyorsun bilmem farkında mısın ne adam kumardan vazgeçer ki öyle söz vermekle hiç geçilmez bu illetten nede sen aynı anda biri varken biriyle tanışmaktan vazgeçmezsin

Yanı hayatınız kumar be zorunlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X