O adamla hala görüşmeye devam ediyorum. Benden derdini sürekli saklıyordu. En sonunda buldum ? Sizce bu borçtan kurtulabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ileri gidiyor ama benim durumdan dolayı belli bi yere kadar gidiyoruz diğer türlü sonra o rahatlayınca bitiyor zaten

Ayyy ayni benim eski kocam. Uzanir gözünü kapatir oral yap derdi. Allah bilir o esnada neyi kimi düsünüyordu. Isi bitince hadi git derdi. Karinindami ihtiyaclari var? Odami insan umrumda degil. Birgün dedim ki iliskiyi unuttun iyice hep bu sekilde isini hallediyorsun artik yapmicam. Sonra yillarca cinsel muhabbetimiz olmamisti.

Okurken bile tahammül etmesi zor. Sevecekseniz hicbir konuda bencil olmayan Adamlari sevin. Kendisi zevk aliyorsa birsekilde sizede zevk aldirmanin derdine düssün. Sizi mutlu etmek icin ugrassin. Sömürmesin.

Hayatınızı mahvetmek için neden bu kadar uğraşıyorsunuz. Bu yaşına kadar değişmemiş bundan sonrada değişmez.

Gözümüz yollarda kaldı. Sen yokken buralarda entrika ihtiras temalı konular açılmadı. Heyecan atraksiyon sıfırdı. En son aile evine götürdüğün için olay çıkan görücü usulü tanıştığın iyi aile çocuğu saf dışı kaldı galiba çünkü yine başkasına aşık olup, seni maddi, manevi, ruhsal, bedensel her türlü sömüren ama sana bişey katmayan o hanzodan konu açmışsın da..

Son düzenleme:
Değmecek insanlar için kendimizi yıpratmayı ne kadar seviyorsunuz ister ödesin borcunu isterse ödemesiniz sizene başka adammı kalmadı kendini başkasının problemi için kasıyorsun hem zamanından hem geleceğinden çalıyorsun.
Kumar bağımlılıktır kurtuluşu çok zordur artı kumarın namusu olmaz borcu ödemediğinde sizinde hayatınız tehlikeye girer.

kendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı
Evlen!!! Bir kaç ay sonra evimize haciz geldi diye konu açarsın artık...

kendimden 9 yaş büyük yani o 33 yaşında biri ile görüşmeye devam ediyorum. 6 ay oldu görüşüyoruz konuşuyoruz .. evime geliyor bir şeyler paylaşıyoruz . Hoş beni tatmin edemiyor ama ortak olarak Film izliyoruz . Kendisinde Alkol sigara yok . Ama sürekli bana söylemediği bi derdim var diyordu . Bende bi gün bunun son arama sekmelerini görünce bu derdin ne olduğunu çözdüm . Meğer kumar borcuymuş . Bu adam bu borçtan kurtulabilir mi . Ben onunla mutlu olabilir miyim ? Ama şöyle de bir durum var hiç para harcamıyor . Öğlen yemeklerinde başka zamanlarda hiç harcamıyor. Şimdi ben napmalıyım kumar borcu olan biri sürekli oynar mı
Harcayacak parası kalmamış. Ama evlenin mutlu olursunuz. Siz çalışırsiniz. Adam kumara harcar. Hoş seni tatmin de etmiyor ama. Kumar alkolden daha beter bişey. Alkol alıp tövbe eden vardır. Ama kumara alışıp normale donen duymadım. Bu mükemmel adamla ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamadim

O kadar üzüldüm ki .. acaba hiç mi şansımız yok . Bi iki seneye düzelir dedi durumlarını . Acaba nolucak böyle aklım almıyor bi insan neden bulaşır kumara
Senden 9 yaş büyük adamın derdine niye düştün ya, annesi misin? Göz göre göre lades de o zaman 😅 sonra buraya yazarsın eve icra geldi diye

geldi yine:olamaz:...

Ama bir şeyler değişti sanmıştım . Artık anlatmıyor o şekilde . Benim gözüm senden başkasını görmez diyor .. tamam hala diğer hatalarını yapmaya devam ediyor ama. Düzeldi sanki bazı konularda . Kendi de diyor . Sürekli bana bi derdim var diyordu . Sonra söyleyecegım diyordu . Belki de buydu derdi .
Yaw bacım ne yasarsan kendi içinde yasa sal su kk'yi kurban olim

Saçmalamazmisiniz

Screenshot_20211120-111556_Twitter.webp

9 yaş çok büyük bir yaş farkı değil ama kızım deli misin ne uğraşacan elin kumarcı adamıyla ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X