- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
aranızda asker yolu beklemiş bekleyen bekleyecek olan varsa bi el atın konuya 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel bir sarılalımkızlar moralim sıfır sıfır sıfır ..
çoğunuzunda bildiği gibi sevgilim askerde ve usta birliği için gitti .
Çok uzak ve sıkıntılı bi yere HAKKARİ çukurca
duyduğumdan beri inanılmaz unutkan oldum canım hiç bişe istemiyor canım skkn
dün teslim oldu aradı merkezden çok uzak olduğunu sıkıntılı biyer olduğunu söyledi .
bişeyde diyemedim ama aklım hep onda içimde korkular var kendini teskin edemiyorum .
kendimi geçtim ona iyi şeyler söylemem gerek biliyorum fakat aklıma tek iyi bi söz gelmiyor
napmam lazım ? aranızda asker yolu beklemiş bekleyen bekleyecek olan varsa bi el atın konuya![]()
ben bekledim asker yolu benim eşim evlendikten sonra gitti askere hatta yeni geldi sayılır askerden. inan evliyken daha çok zor oluyor günler geçmedi bi türlü benim için kafayı yicektim nerdeyse say say bitmedi ama çok şükür geldi sağsalim canını sıkma seni anlıyorum ayrılık zor oluyor ama bi de evliyken düşün daha zor olmuştu benim için bana geçmez gibi geliyordu inanki geçiyor neler geçmiyor ki sabretmek ve dua etmekten başka bi çözüm yolu yok askerlik eskisi gibi zor olmuyor artık kafan rahat olsun.kızlar moralim sıfır sıfır sıfır ..
dün teslim oldu aradı merkezden çok uzak olduğunu sıkıntılı biyer olduğunu söyledi .
bişeyde diyemedim ama aklım hep onda içimde korkular var kendini teskin edemiyorum .
kendimi geçtim ona iyi şeyler söylemem gerek biliyorum fakat aklıma tek iyi bi söz gelmiyor
napmam lazım ? aranızda asker yolu beklemiş bekleyen bekleyecek olan varsa bi el atın konuya![]()
Benim yakin akrabam orda yapti.sikintisiz yaptu geldi.Allah yardim eder.kızlar moralim sıfır sıfır sıfır ..