• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o askerde ben ondan beterim :(

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
aranızda asker yolu beklemiş bekleyen bekleyecek olan varsa bi el atın konuya :110:

Son düzenleme:
kızlar moralim sıfır sıfır sıfır ..
çoğunuzunda bildiği gibi sevgilim askerde ve usta birliği için gitti .
Çok uzak ve sıkıntılı bi yere HAKKARİ çukurca :KK43:
duyduğumdan beri inanılmaz unutkan oldum canım hiç bişe istemiyor canım skkn :KK43:
dün teslim oldu aradı merkezden çok uzak olduğunu sıkıntılı biyer olduğunu söyledi .
bişeyde diyemedim ama aklım hep onda içimde korkular var kendini teskin edemiyorum .
kendimi geçtim ona iyi şeyler söylemem gerek biliyorum fakat aklıma tek iyi bi söz gelmiyor :KK43:
napmam lazım ? aranızda asker yolu beklemiş bekleyen bekleyecek olan varsa bi el atın konuya :110:
gel bir sarılalım :(

Canımm
Kıyamam yaaaa.
Güçlü olmalısınnn

erkek arkadasimin kuzeni cukurcada yapmisti. pek bi sikinti yasamamisti. simdi benimki istanbulda, annesinden emdigi sut burnundan geldi.. sabir canim sabir.. gececek bu gunler de

güçlü olmalısın ki oda orda güçlü olsun

Doğu'da yapanlar daha rahat ediyorlar aslında. Biraz zaman geçsin her şey yoluna girer merak etmeyin. ;)

Allahin izniyle yapar gelir askerliğini sen sikma canini bu kadar. İyi düşün iyi olsun.

Amcamin oglu semdinlide. O kadar korktum ki ben bile, ama kaldi 40 gunu iste. Tam sinir karakolunda o da. Cok rahat diyor.
İnsallah hayirlisiyla alir tezkeresini seninki de.

Allah kazasiz belasiz donmeyi de nasip eder inşallah. Iyi düşün ki iyi olsun. .

duyduğumdan beri inanılmaz unutkan oldum canım hiç bişe istemiyor canım skkn :KK43:
dün teslim oldu aradı merkezden çok uzak olduğunu sıkıntılı biyer olduğunu söyledi .
bişeyde diyemedim ama aklım hep onda içimde korkular var kendini teskin edemiyorum .
kendimi geçtim ona iyi şeyler söylemem gerek biliyorum fakat aklıma tek iyi bi söz gelmiyor :KK43:
napmam lazım ? aranızda asker yolu beklemiş bekleyen bekleyecek olan varsa bi el atın konuya :110:
ben bekledim asker yolu benim eşim evlendikten sonra gitti askere hatta yeni geldi sayılır askerden. inan evliyken daha çok zor oluyor günler geçmedi bi türlü benim için kafayı yicektim nerdeyse say say bitmedi ama çok şükür geldi sağsalim canını sıkma seni anlıyorum ayrılık zor oluyor ama bi de evliyken düşün daha zor olmuştu benim için bana geçmez gibi geliyordu inanki geçiyor neler geçmiyor ki sabretmek ve dua etmekten başka bi çözüm yolu yok askerlik eskisi gibi zor olmuyor artık kafan rahat olsun.

Benim yakin akrabam orda yapti.sikintisiz yaptu geldi.Allah yardim eder.

Benim esim şırnakta yapti askerligini. Irak sinirinda komando olarak. Hemde terör donemindeydi... Her gun sehit haberleri... Offf ne zordu. 2 hafta haber alamadigim olurdu internette sehit isimleri arasinda esimin adini arardim :KK61: 15 kilo vermistim. Surekli ağlıyordum ama ona hic yansitmadim. hediyeler gönderdim, mektuplar yazdim. Hic yalniz birakmadim. Sende ona destek olmalisin. En azindan artik terör yok.

canım benim eşim askerliğini mardin savurda yaptı rezillik diz boyu idi. psikolojim bozulmuştu felaket bir şekilde. hatırlamak bile istemiyorum geçirdiğimiz 15 ayı gerçekten. ama doğunun her yeri aynı değil. yeni gitti biraz zaman geçsin daha iyi anlarsınız kötü olup olmadığını hem belki iyidir. yapacak bişi yok sabredip dua ediceksin zor ama Allah için dayanacaksın

benim eşimde çukurcada yaptı ve batıya göre daha rahat oldugunu soyluyordu hep, sıkm canını canım terör bitti zaten eşim geleli 4 ay oldu, çukurcanın neresi acaba, benim ki merkez jandarma komando taburydu .

eşimle o dönemler sevgiliydik 15 ay bekledim canım.izne geldiğinde nişanlanmıştık.ne kadar zor zamanlar olduğunu,ne üzüntüler,özlemler çektiğimizi bi biz biliriz bi Allah..çok zordu ama günler ilerledikce bakıyorsunki geçiyor zaman.bol bol dua et,sabırlı ol ve en önemlisi tartışmamaya çalışın.tartışınca günler dahada bi zor geçiyor ;)

Bende asker yolu bekliyorum ama sansliyiz biz İzmirde asker. Allah sabir versin. Sürekli moral ver sorun cikartsada alttan al. Kafaya takacagi buyutecegi şeyleri anlatma. Sağ salim gelir umarim kavusursunuz.

Back
X