O bana aşık mı yoksa ben ona mı?

bkaraodul

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
11
0
16
Almanya
Benim babamın teyemzesinin torunu bundan 7 sene önce benimle çıkmak istediğini söylemişti ben kabul etmedim yaşımız küçüktü bide akrabayız diye. Şimdi 7 sene sonra gördüm onu. Onlara gitmeden önce çok heyecanlıydım sanki kalbim çıkacak gibiydi. Onu gördükten sonra geçti.
Onun benden hoşlandığını bilmiyorum. Yer varken kalkıp benim yanıma oturuyor. Sonra enseme gıdıklıyor. Bana bakıyor ben bakınca ona, gözlerini kaçırıyor. Ailemi ikna edip onlara gitmemiz istedi ama ailemi ikna edemedim. Bana sordu ki ben onu seviyor muyum diye. 2 sefer sordu. Bende dedim ki bana iyi davranan herkesi seviyorum. Bende sordum evet desem nolacak diye. O soruya cevap gelmedi.
Yakışıklı falan değil. Ben esasında dış görünüşe çok önem veririm ama bu öyle değil!

7 sene once çıkma teklıf etti..

7 sene sonra yanına oturup,enseni gıdıkladı..

onumuzdekı 7.sene kudaga gırıp beşik kertmen olabılır anca..

genelde çok abes olmadıkça kırmamaya çalışırım ama yazmadan edemeyeceğim.Ne anlattığın belli değil.Cümleler bir tuhaf.Yaşanılanlar çocukça.Arkadaşın yazdığı gibi lise öğrencisisin sanırım.Açıklık da yok.Yani biz ne bilelim kim kime aşık

7 sene önce teklif etti 7 sene sonra gıdıkladı ee bi 7 sene sonrada gadasını yidiğim diyip gıdını tutar kaç sen ondan kaç

Kusura bakmayın ama gıdıklama olayına çok güldüm
Şimdi bile şu davranışlar 10 yaşındasınız izlenimini verirken bu çocuk size 3 yaşında mı teklif etti?

o sana aşık mı bilemem de sen değilsin, kaç yaşında ne ense gıdıklaması bu arada küçük kız kardeşini mi seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…