• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O bana fazla mı sizce?

kültürü ben söyledim zaten, fiziksel olarak sorduğunu anlatmak amaçlı.

valla ben de az çok anlarım ama bence bu kız tamamen saf olduğundan paylaştı. yazık kıza kendisini nasıl kötü hissettirdiyse artık. siler inş fotoğrafı. :d

edit: üstteki mesajı okuyunca bu yazdığımı kommmple yiyorum şekerim ben jfmxjdkjd
Bende tam kendi fotoğrafın değil dimi yazacaktım sizin yorumu gördüm:)

Fiziksel özellik olarak birini yermeyi istemem ama kuzum göz var yani, özgüven problemini bir an önce aşmanı diliyorum; nitekim sen bu çocuğa fazlasın. Çocuğun olayı sakal, o sakalı tıraş etse iki kuruşluk havası da sönecek. Yakışıklı görmesek yiyeceğiz.
:KK70::KK70:Aynen

Yok valla duygusal yorum yapmadım ben.
Gerçekten yakışıklı herifi b.k içinde olsa tanırım :KK70:

Ortalama, eli yüzü düzgün bir oğlan hepsi bu..
Ama kızımız ortalama üstünde kalır.
Terazi gibi hatunum ne ölçtüm be :KK70:
Evet iyi ölçtün ama kendi fotoğrafı değilmiş:)

Buraya fotoğrafınızı koyup böyle bir soru soracak kadar kötü ne yaşamış olabilirsiniz ya?

Kızın egosu zedelenmiş terkedildiği için. Okşanmasını istediğinden fotoğraf paylaşmış kadınlar da çok güzelsin diye alkış tutmuş.

Biz ne bilelim ilişkinizin içeriğini, niye terkedildiğinizi. Madem size fazla olduğunu düşünüyordunuz ilişkiye başlamasaydınız.

Tanrım yaratmışsın çeşit çeşit, ne diyebilirim ki...

Ps; izinsiz fotoğraf kullanmak suçtur, söylenmiş ancak bir kez daha dile getirmek istedim.

Katılıyorum.

Ego tatmini için paylaşılmış 2 fotoğraf dışında ne var ortada? Hani konu?

Yok valla duygusal yorum yapmadım ben.
Gerçekten yakışıklı herifi b.k içinde olsa tanırım :KK70:

Ortalama, eli yüzü düzgün bir oğlan hepsi bu..
Ama kızımız ortalama üstünde kalır.
Terazi gibi hatunum ne ölçtüm be :KK70:

ben cocugu ortalamanin altinda görüyorum--yani 10 üstünden 4 aldi benden :)
iki gidim sakal (delikli desikli), 60 kiloluk kalipsiz ciliz bir erkek sonucda.
kiz güzel ve sempatik.

Resmi başka yerlerde de paylaşmış arkadaş daha önce. İşin içinde başka iş mi var acaba:KK53:

Back
X