Hayır onlayken de çok mutsuzdumNiye bulunmaz hint kumaşı mı?Çok mutlu etti seni.Çok mu değer verdi.Başının üstünde mi taşıdı.Yere göğe mi sığdıramadı.İnsan 20 yıllık kocasını boşuyor da yeniden evleniyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır onlayken de çok mutsuzdumNiye bulunmaz hint kumaşı mı?Çok mutlu etti seni.Çok mu değer verdi.Başının üstünde mi taşıdı.Yere göğe mi sığdıramadı.İnsan 20 yıllık kocasını boşuyor da yeniden evleniyor.
öğretmenin vizyonuna bak.
hayır onla olmak gibi bir düsüncem yok artık.senı aldatmıs ve sen affetmıssın bırak gıtsın bence. gerı donerse de lutfen onunla konusma hatta engelle.
Ya ben hep bitti diyordum kendime ama biraz zaman geçince onsuz yapamam diye korkuyordum bir daha sevemem diye. Yazıp hatta yalvardığım cok oluyordu. Onun da bana etmediği küfür kalmıyordu. Normal bir durum olmadığının farkındaydım ama kopamıyordum ondan. O da bunun farkındaydı. Her zaman tartışma cıkarırdı durup dururken. Hic bisey olmamıs gibi yazardı sonra bana. Cok acı cektım ama kaldım, en sonunda bana bunu yaptı. Hak ettim bunlarıBence akıl tutulması yaşiyorsun
Ya ben hep bitti diyordum kendime ama biraz zaman geçince onsuz yapamam diye korkuyordum bir daha sevemem diye. Yazıp hatta yalvardığım cok oluyordu. Onun da bana etmediği küfür kalmıyordu. Normal bir durum olmadığının farkındaydım ama kopamıyordum ondan. O da bunun farkındaydı. Her zaman tartışma cıkarırdı durup dururken. Hic bisey olmamıs gibi yazardı sonra bana. Cok acı cektım ama kaldım, en sonunda bana bunu yaptı. Hak ettim bunları
daha önce de konu açmıştım. Ben öğretmenim sevgilim lise mezunu . Ailemin kabul etmiceğini bile bile onla birlikteydim. Beni bi kızla iki defa aldattı internet üzerinde konuşarak. Yine de affettim bütün bunlarca ragmen. Her gittiğim yere karısırdı gitme etme diye telefonu olmadığı icin Mardin gezisine gittiğimi söyleyemedim ve bi sekilde öğrendi bunu. Bunun icin beni bıraktı. Güveni kalmamıs bana. Ondan habersiz gittiğim icin. 4 yıldır birlikteydik böyle bisey icin beni bırakması beni cok kötü etkiledi. Bi yandan bitişine seviniyorum bi yandan cok üzülüyorum. Cok da ÖZür diledim ve hata yaptım biliyorum. Kardeşlerimin telefonlarından aradım acmadı ya Da engelledi beni her yerden engellemis telefon da dahil ne yapacam bilmiyorum
O beni engelledi zaten her yerden sildirdğim kızları bile takip etmeye başlamış. O beni affetmezdi bu kadar basit biseyde bana güveni bitmiş dediğine göreKimse böyle birşeyi hak etmez sizin hataniz onu iki kere affetmek olmuş aynı şeyi siz ona yapsaniz sizi affedermiydi acaba alışmış sürekli sizin onu pohpohlamaniza tabi dönüp bakmaz şimdi yerinizde olsam her yerden engeli başarım ulasamasin aynı hareketleri sizde ona yapın bu kadar da guvensiz olmayın yahu sanki dünyada son kalan erkek o...
Hem de kac farklı numaradan aradım bi kere kendimi anlatayım diye. Suan cok pişmanım öyle davrandığımaSenin çoktan yapman gerekeni yapmış, aldatan adamı affedip üstüne lütuf yapıyormuş gibi her şeyine karıştırıp başına amir edersen olacağı bu, kişilikten ödün vermekle ilişki yürümez bu da sana ders olsun. Birazcık gurur lütfen, elin üç kuruşluk adamlarına kendinize bu kadar hakaret ettirmeyin, bir de aramaya çalışıyorsun yok artık![]()
Bi de onu unutAmamaktan korktum cekeceğim acıdan korkup bırakamadımKimse böyle birşeyi hak etmez sizin hataniz onu iki kere affetmek olmuş aynı şeyi siz ona yapsaniz sizi affedermiydi acaba alışmış sürekli sizin onu pohpohlamaniza tabi dönüp bakmaz şimdi yerinizde olsam her yerden engeli başarım ulasamasin aynı hareketleri sizde ona yapın bu kadar da guvensiz olmayın yahu sanki dünyada son kalan erkek o...
Bi de onu unutAmamaktan korktum cekeceğim acıdan korkup bırakamadım
Alışkanlık ve saplantı haline getirdim onu ben de farkındayım. Geri gelsin İstemiyorum. İçim acıyor ama düşününce değecek biri değil diyorum ben de. Çünkü aldattı defalarca bi sürü yalan söyledi. Küfürbaz bi de sürekli borç isteyen biri. Cok zor zamanlar yaşattı bana. Onlayken De mutsuzdum simdi de mutsuzum. Simdi en azından unutur kurtulurum diyorum ama o zamanlar öyle ne olacak sonumuz dşye de üzülüyordumSizinki aşk olmaktan çıkmış alışkanlık haline gelmiş ve hiç sağlıklı bir ilişki değil karşı taraf zaten normal değil onun için uğraşmaya değmeyecek bir ilişki ugrasmayin bırakın geri dönerse de eğer kabul etmeyin
Bu geziyi öğrenmeden önce seviyorum deyip telefonu kapattı 5 dk sonra tartıstık engelledi beni yine de sevmiyormuymusSevgi dilenmek bunun adı.
Sevmiyor sizi işte ne uzatıyorsunuz ki.