• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O beni bıraktı

Lütfen hic hic üzülme. Şimdi aldatmış konuşmuş evlenince neler yapar. Ben de öğretmenim benim eşim de lise mezunuydu. Dediğin gibi ben de çok yakaladım sözler verdi intihar ederim dedi bilmem ne yaptı evlendik. Değişti mi hayır hersey cok daha kötü oldu. Üstelik iki küçük çocukla basimda bir sürü sıkıntıyla tek basima kaldim. Hiç üzülme ve uzak dur ondan inanki değişmez kurtulduğuna sevin
Cok üzüldüm :( Allah yardımcınız olsun. Cok sükür ki daha ötesi olmadı

Gezmek yeni yerler görmek gayet insani bir durum yani ama aldatma öyle mi asıl özür dilemesi gereken bir eylem yapan karşı tarafmış.Kırılmayın ama iyi ki kurtulmuşsunuz bence

Gezmek yeni yerler görmek gayet insani bir durum yani ama aldatma öyle mi asıl özür dilemesi gereken bir eylem yapan karşı tarafmış.Kırılmayın ama iyi ki kurtulmuşsunuz bence
Yok kırılmak değil sonuçta bir paylaşmıslığımız vardı sadece içimde bir bosluk var

daha önce de konu açmıştım. Ben öğretmenim sevgilim lise mezunu . Ailemin kabul etmiceğini bile bile onla birlikteydim. Beni bi kızla iki defa aldattı internet üzerinde konuşarak. Yine de affettim bütün bunlarca ragmen. Her gittiğim yere karısırdı gitme etme diye telefonu olmadığı icin Mardin gezisine gittiğimi söyleyemedim ve bi sekilde öğrendi bunu. Bunun icin beni bıraktı. Güveni kalmamıs bana. Ondan habersiz gittiğim icin. 4 yıldır birlikteydik böyle bisey icin beni bırakması beni cok kötü etkiledi. Bi yandan bitişine seviniyorum bi yandan cok üzülüyorum. Cok da ÖZür diledim ve hata yaptım biliyorum. Kardeşlerimin telefonlarından aradım acmadı ya Da engelledi beni her yerden engellemis telefon da dahil ne yapacam bilmiyorum
Kültür farkını geçtim,seni aldatmış,herşeyine karışıyor,bir de yetişkin bir insansın icazet mi alman gerekiyor.Özür dilemişsin bir de.Devam et belki affeder

Ne diyeyim.Meslek sahibi yetişkin bir insansın.Kasrşındaki insan seni aldatıyor affediyorsun.Nereye gidip gitmeyeceğine o karar veriyor kabul ediyorsun.Gittiğin yeri haber vermedin diye ayrılıyor özür diliyorsun.Gerçekten söyle ne diyeyim.Şu hayatta bir duruşu olmayan insanlar,erkeklerin elinde oyuncak olur

Evet aldatıldım ve bu konuda beni sucladı. Benim yüzümden olmus onun cok üstüne gidiyormusum ona cok hata yapmısım o yüzden aldatmış beni o aldatma konusunu açsam dahi senin yüZündendi diyor

sevmeyin şöyle akıl fukarası pişkinleri, özrü kabahatinden büyük.
yakalanınca aldatmalarının hep bir bahaneleri vardır zaten. hiç cibiliyetsizim o yüzden aldattım demezler

Beni iki kere aldatacak ben geziye gittim diye bana guveni kalmayacak oyle mi! Birde ozur dileyecegim kusura bakmayinda bu kisiyi cok mu aradiniz yerinizde olsam kurtuldum diye dua ederdim aramak yerine... Bazi insanlari da anlamiyorum goz gore gore hala illa da mutsuz olayim diye ugrasiyorlar...

sevmeyin şöyle akıl fukarası pişkinleri, özrü kabahatinden büyük.
yakalanınca aldatmalarının hep bir bahaneleri vardır zaten. hiç cibiliyetsizim o yüzden aldattım demezler
Zaten öyle cibilliyetsiz olmasaydı bana bunları yapmazdı suan kendisi sütten cıkmıs ak kasık. O beni aldatmadı ben Mardin’e gittim diye aldatmış oldum onu öyle diyor

Ne diyeyim.Meslek sahibi yetişkin bir insansın.Kasrşındaki insan seni aldatıyor affediyorsun.Nereye gidip gitmeyeceğine o karar veriyor kabul ediyorsun.Gittiğin yeri haber vermedin diye ayrılıyor özür diliyorsun.Gerçekten söyle ne diyeyim.Şu hayatta bir duruşu olmayan insanlar,erkeklerin elinde oyuncak olur
Ben onu unutAmamaktan korktuğum icin hep geri döndüm ona sebebi buydu

Aldatma mı daha ağır basar yoksa izinsiz geziye gitmek mi? Aldatıldığın an terk etmen gerekirdi. Üstelik 2 kez aldatılmışsın...

Aldatma mı daha ağır basar yoksa izinsiz geziye gitmek mi? Aldatıldığın an terk etmen gerekirdi. Üstelik 2 kez aldatılmışsın...
İlkinde benim onun üstüne gittiğimi ifade etti beni kıskandırmak içinmiş amacı. İkincisini de af diledi cok af ettim. Hata yaptım biliyorum suan pismanım keske o zaman terk etseydim. Suan belki unutmuş olurdum

Back
X