o.çocuğu dedi eşim

Şunu ayıramıyorsunuz sindirmek tepki vermek ayrı boşanmak ayrı burda herkes küfür etmş boşa adamı dedği için eğer küfür etti diye herkes boşanma türkiyede evlilik kalmaz anlatabliyor muyum ön arabadakine o.ç dedim diye onun anası öyle olmalı mesela gibi gibi boşanma sebebi değil bunlar tartışırsın hatasını gösterirsin ama gidip boşanmazsn yani komik

Küfr etti snde aynısını eder çeker gidersin herkes sakinleşince emin ol hatasını eş te anlayacak küfür ettin hadi tallah mahkeme açyorm desen boşanman 4 sene sürer bu sebepten
Emin ol diyor bi de ya delircem.

Babam hatasini hicbir zaman anlamayan bir adamdi. Ustelik annem de küfürle karşılık vermezdi. Çekişmeli boşandılar ve sadece 3 duruşma sürdü.

Hayata baktığınız pencereyi umarim bir gün siler, çiçeklerle süslersiniz. Bu kafayla yetiştirdiğiniz çocukların, benim çocuklarımı bulmasını asla istemem.

Sizin çevrenizde çok vardır size normal geliyordur
Herkesin yaşadığı çevreyle alakalı algısı açıkçası

araç sürerken küfretmek ayrı eşine,sevgiline.... küfretmek ayrı
Cevabını vermek yeterli olur aynen kesin daha yapmaz

50 sene öncesini biz de mi yaşayalım yani? Koca ağzımıza etsin. Çok şükür elhamdülillah, ya başimda kocam olmasa mıydı diyelim?
Aaaa Kibariyeyi örnek alasana accuk

Annesinden öyle görmüş erkegi idare edecekmisiz biz kadinlar.

Hep biz kadinlar zaten ....

Kendine güvenen maddi gücü olan ailesi destek olan hiçbir kadin saygisiz sevgisiz agzi salya akitarak küfü eden hiç bir fazlaligi olan yaratigi cekmesin.

Boşansın o zaman :) en mantıklısı

Hangi dünya orası söyleyin oraya gidelim yada hangi yalı da büyümek gerek bırakın biraz gerçekçi olun Allah aşkına neyse
Hiç küfrün olmadığı, salak bile denilmeyen sadece sevgi saygı ve mutluluk olan evlilikler var hanımefendi. Gerçek dışı gibi genelleme yapmayın. Anne babam 30 senelik evli bir salak dememiş bir kez ses yükselmemiştir evimizde. 5 senelik evliyim daha bir kez sesimiz yükselmedi. Konuşarak halledebiliyoruz çok şükür.. Küfür etmeden, bağırıp çağırıp eşya kırmadan.

Konu sahibi size de çok üzüldüm bebeğiniz de varmış. Boşanıp boşanmamak sizin tercihiniz ama küfür boşanma sebebidir hukuken. Tayin olduğunuz yerde denemek istiyorsunuz anladığım, İnşallah tayin olup uzaklaşınca düzelir

Boşansın o zaman :) en mantıklısı
Bence böyle saygısızla evli kalmasın
En mantıklısı şu çocuk yapacağınız,evleneceğiniz adamı çok iyi seçmek
Ben mecbur muyum ya annem saçma bir adamla evlendi diye onun kahrını çekmeye...
Özellikle imkanı olanlar

iyi tanıyın evleneceğiniz adamları
Küfür eden adamla aynı yatağa girip seks yapabilmek mide gerektirir

Amin Kendine saygisi olan insanlari seviyorum.

Bence siz sorunlarınızı bize bir acik acik yazar misiniz. Cunku buna göre yorumlar cok farklılaşir. Bu tartışmadan once eşinizle araniz nasildi. Ne kadar surede bir tartisirdiniz size karşı tutumu nasıldı.
Kizlar kusura bakmayın. Ben bu konularda hassasım cunku bebegimi tek büyütüyorum 6 senedir. Mesleğim oldugu halde dünya zorluk yasadim.

Asla mutsuz bir evliliğin sürdürülmesi taraftari degilim, cocuk sağlıklı buyuyemez en basta

Kadinin zaten yedi duvelde adi deliymis,bu kizcagiz soylemis cok mu?Hem deli demekle o...u demek ayni seymi.O onun annesine deli demis, adam onun annesine o..u demis.yok efendim boyle bir durumun izahi olamaz.Bana gore deli cok cok masum kaliyor soyledigi kelimenin yaninda.Terbiyesiz adam.

Eşim oyun oynarken Gaza gelip haa s.ktir diyince bile sinirim tepeme cikiyor.

Kücükken böyle bir ailede büyümüş anne baba takmamissa o cocuklarda büyüyunce bunu normal görür ya küfür eden saygisiz bir eş baba olur yada bunu sindiren umursamayan cocuklarinin önunde onlarca hakarete ugrayan ezik bir eş ve anne olur onun yetistirdigide nesli sürdürur.

Eşiniz size 10 defa deli dengesiz dese.ağzınızın altına girip gözünü bereltse sorun annesi yüzünden çıksa zannetmiyorum ki gülüp geçesiniz
Ben gülüp geçerim demedim ki. Ama bana böyle davranan adamdan çocuk yapmam ben mesela. Çocuk olunca eşiniz bu sefer hiç gık diyemeyecek annesine. Farkındasınız değil mi ?

Evlendiğimizden beri eşimle kendi adımıza tek kavgamız oldu sanırım.eşimin kendisi başlı sorun da .sürekli kv yüzünden ettik

Göz göre göre annesiyle eşi arasında denge kuramayıp, basit olaylar bile olsa eşini ezen bir adamı baba yapmayı tercih etmişsiniz. Mesele sadece küfür değil sizde sorunların farkındasınız. Madem tayin olduğu yerde görmek istiyorsunuz görün ama kendinizi sağlama alın. Mesleğiniz var mı bilmiyorum ama kendinizi sonrası için hazırlayın, zira yolun sonu gayet net görünüyor.

“Erkeğin kadının ailesine ağza alınmayacak küfürler etmesi boşanma sebebi olup erkek tamamen kusurludur.”

Google'da birkaç kelime ile aratınca bile okuyabilirsiniz.

Ayrica herhangi birinin baska birine küfür etmesi de suçtur. Hukukta cezası vardır.

Cehaletinizi müsait bir yerde bırakın artık yeter!

Bekara karı boşamak kolaydır tatlım haklısın çok çarşıdaki hesapta pazara uymaz kimse sevgiliykenki olduğu gibi evliykende olmuyor. Kadın mutsuzum dememiş kocamdan ilk defa küfür duydum demiş herkesin çocuğu herkese özeldir.. evlililikte saygıda çok önemlidir. Emin ol herkes birbirinin ailesine saygılı olmak zorunda sadece sen evlenmiyorsun bu süreçte ailelerde evleniyor oh ya olaya gel kocam küfretti boşanayım kaynanm bunu dedi boşanayım. Bu benim fikrim kimse kimseyi çekmek zorunda değil evet fakat boşanmaktan önce problemleri çözmeye çalışmak gerek alıp karşısına konuşması gerek yada aile terapisti vs en sonki aşama boşanma olmalı evet hiç bi çocuk mutsuz ailede yaşamak zorunda değil ve o kişiden emin olmadan çocuk yapmakda ayrı bir konu…

Ben o kişiyi haklı bulmadım ki. Ama benim anneme 100 kişi deli dese bile eşimin demesini kaldıramam. Ben suç kadında demedim ama başlatan kendisi dedim. Böyle bir adamdan çocuk yapmam ben mesela. Siz yapar mısınız ? Annesinin sözünden çıkamıyor adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…