- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
Şunu ayıramıyorsunuz sindirmek tepki vermek ayrı boşanmak ayrı burda herkes küfür etmş boşa adamı dedği için eğer küfür etti diye herkes boşanma türkiyede evlilik kalmaz anlatabliyor muyum ön arabadakine o.ç dedim diye onun anası öyle olmalı mesela gibi gibi boşanma sebebi değil bunlar tartışırsın hatasını gösterirsin ama gidip boşanmazsn yani komikNe sacma ya kocam kim ki anneme o. Der bunu nasıl normallestirirsiniz küfür etmisligim olmustur onunda ama anneler kirmizi cizgimizdir. Oha yani bizi doguranada saygiyi kaldiralim oldu olacak .
Siz bence özelestirinizi yapin yahu herkes küfüre tepki gosterirken ben neden sindiriyorum diye öyle bir izlenim yaratiniz çünkü.
Emin ol diyor bi de ya delircem.Küfr etti snde aynısını eder çeker gidersin herkes sakinleşince emin ol hatasını eş te anlayacak küfür ettin hadi tallah mahkeme açyorm desen boşanman 4 sene sürer bu sebepten
Sizin çevrenizde çok vardır size normal geliyordurCevabını verirsin koşa koşa mahkemeye gidip bu adam bana küfretti dıye adamı kapıya koymazsın inanın bu böyle olsa evli çift kalmaz araç sürerken bile küfreden milletiz bu kdar prenses tavır takınmak anlamsız
Aaaa Kibariyeyi örnek alasana accuk50 sene öncesini biz de mi yaşayalım yani? Koca ağzımıza etsin. Çok şükür elhamdülillah, ya başimda kocam olmasa mıydı diyelim?
Boşansın o zaman :) en mantıklısıSizin çevrenizde çok vardır size normal geliyordur
Herkesin yaşadığı çevreyle alakalı algısı açıkçası
araç sürerken küfretmek ayrı eşine,sevgiline.... küfretmek ayrı
Cevabını vermek yeterli olur aynen kesin daha yapmaz
Hiç küfrün olmadığı, salak bile denilmeyen sadece sevgi saygı ve mutluluk olan evlilikler var hanımefendi. Gerçek dışı gibi genelleme yapmayın. Anne babam 30 senelik evli bir salak dememiş bir kez ses yükselmemiştir evimizde. 5 senelik evliyim daha bir kez sesimiz yükselmedi. Konuşarak halledebiliyoruz çok şükür.. Küfür etmeden, bağırıp çağırıp eşya kırmadan.Hangi dünya orası söyleyin oraya gidelim yada hangi yalı da büyümek gerek bırakın biraz gerçekçi olun Allah aşkına neyse
Bence böyle saygısızla evli kalmasınBoşansın o zaman :) en mantıklısı
AminEmin ol diyor bi de ya delircem.
Babam hatasini hicbir zaman anlamayan bir adamdi. Ustelik annem de küfürle karşılık vermezdi. Çekişmeli boşandılar ve sadece 3 duruşma sürdü.
Hayata baktığınız pencereyi umarim bir gün siler, çiçeklerle süslersiniz. Bu kafayla yetiştirdiğiniz çocukların, benim çocuklarımı bulmasını asla istemem.
Bence siz sorunlarınızı bize bir acik acik yazar misiniz. Cunku buna göre yorumlar cok farklılaşir. Bu tartışmadan once eşinizle araniz nasildi. Ne kadar surede bir tartisirdiniz size karşı tutumu nasıldı.Uzun zaman asgari ücrete çalıştım sigorta teknikeriyim elimi kolumu bağlayan da bu asgari ücretten fazlasını vermiyor bu sektör yeni çıktım işten zaten ama çocukla bu para yetmez de yine de boş durmicam atıcam arkama gücüm olsun buna karşı
Kadinin zaten yedi duvelde adi deliymis,bu kizcagiz soylemis cok mu?Hem deli demekle o...u demek ayni seymi.O onun annesine deli demis, adam onun annesine o..u demis.yok efendim boyle bir durumun izahi olamaz.Bana gore deli cok cok masum kaliyor soyledigi kelimenin yaninda.Terbiyesiz adam.Deli diyerek siz başlatmışsınız bence kavgayı. Aranızda zerre kadar saygı yok. Ayrıca annesine dur diyemeyen bir adamla neden evlendiniz ? Deli de olsa , üstün zeka da olsa kimse kimsenin annesine laf söylememeli. Ben sizi de kusurlu buldum.
Eşim oyun oynarken Gaza gelip haa s.ktir diyince bile sinirim tepeme cikiyor.Hiç küfrün olmadığı, salak bile denilmeyen sadece sevgi saygı ve mutluluk olan evlilikler var hanımefendi. Gerçek dışı gibi genelleme yapmayın. Anne babam 30 senelik evli bir salak dememiş bir kez ses yükselmemiştir evimizde. 5 senelik evliyim daha bir kez sesimiz yükselmedi. Konuşarak halledebiliyoruz çok şükür.. Küfür etmeden, bağırıp çağırıp eşya kırmadan.
Konu sahibi size de çok üzüldüm bebeğiniz de varmış. Boşanıp boşanmamak sizin tercihiniz ama küfür boşanma sebebidir hukuken. Tayin olduğunuz yerde denemek istiyorsunuz anladığım, İnşallah tayin olup uzaklaşınca düzelir
Ben gülüp geçerim demedim ki. Ama bana böyle davranan adamdan çocuk yapmam ben mesela. Çocuk olunca eşiniz bu sefer hiç gık diyemeyecek annesine. Farkındasınız değil mi ?Eşiniz size 10 defa deli dengesiz dese.ağzınızın altına girip gözünü bereltse sorun annesi yüzünden çıksa zannetmiyorum ki gülüp geçesiniz
Evlendiğimizden beri eşimle kendi adımıza tek kavgamız oldu sanırım.eşimin kendisi başlı sorun da .sürekli kv yüzünden ettik
“Erkeğin kadının ailesine ağza alınmayacak küfürler etmesi boşanma sebebi olup erkek tamamen kusurludur.”Şunu ayıramıyorsunuz sindirmek tepki vermek ayrı boşanmak ayrı burda herkes küfür etmş boşa adamı dedği için eğer küfür etti diye herkes boşanma türkiyede evlilik kalmaz anlatabliyor muyum ön arabadakine o.ç dedim diye onun anası öyle olmalı mesela gibi gibi boşanma sebebi değil bunlar tartışırsın hatasını gösterirsin ama gidip boşanmazsn yani komik
Bekara karı boşamak kolaydır tatlım haklısın çok çarşıdaki hesapta pazara uymaz kimse sevgiliykenki olduğu gibi evliykende olmuyor. Kadın mutsuzum dememiş kocamdan ilk defa küfür duydum demiş herkesin çocuğu herkese özeldir.. evlililikte saygıda çok önemlidir. Emin ol herkes birbirinin ailesine saygılı olmak zorunda sadece sen evlenmiyorsun bu süreçte ailelerde evleniyor oh ya olaya gel kocam küfretti boşanayım kaynanm bunu dedi boşanayım. Bu benim fikrim kimse kimseyi çekmek zorunda değil evet fakat boşanmaktan önce problemleri çözmeye çalışmak gerek alıp karşısına konuşması gerek yada aile terapisti vs en sonki aşama boşanma olmalı evet hiç bi çocuk mutsuz ailede yaşamak zorunda değil ve o kişiden emin olmadan çocuk yapmakda ayrı bir konu…Mutsuz bir evlilik sürdürmek zorunda kalmasını mı tercih ediyorsunuz.
Hiç evlenmedim ve dolayısıyla çocuğum da yok. Ama şuan sevgilimin ailesini o kadar inceliyorum ki. Bana nasıl davranırlar, garsona nasıl davranırlar, birbirlerine nasıl davranırlar, aile dinamikleri nelerdir diye. Biraz bunları hesap edip evlenmek gerekiyor. Bi supriz de cikabilir. Ama ben elimden geldigi kadar temkinli yaklaşıyorum
Ben o kişiyi haklı bulmadım ki. Ama benim anneme 100 kişi deli dese bile eşimin demesini kaldıramam. Ben suç kadında demedim ama başlatan kendisi dedim. Böyle bir adamdan çocuk yapmam ben mesela. Siz yapar mısınız ? Annesinin sözünden çıkamıyor adam.Kadinin zaten yedi duvelde adi deliymis,bu kizcagiz soylemis cok mu?Hem deli demekle o...u demek ayni seymi.O onun annesine deli demis, adam onun annesine o..u demis.yok efendim boyle bir durumun izahi olamaz.Bana gore deli cok cok masum kaliyor soyledigi kelimenin yaninda.Terbiyesiz adam.
“Erkeğin kadının ailesine ağza alınmayacak küfürler etmesi boşanma sebebi olup erkek tamamen kusurludur.”
Google'da birkaç kelime ile aratınca bile okuyabilirsiniz.
Ayrica herhangi birinin baska birine küfür etmesi de suçtur. Hukukta cezası vardır.
Cehaletinizi müsait bir yerde bırakın artık yeter!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?