o.çocuğu dedi eşim

Tabiki tepki verecek en ağır şeklde ama tepki diyorum git boşan diyemiyorum yani

Genelde cidden insan çevresinde gördüğünü normalize ediyor normal olmasa bile
Sonra bu birikerek nesillere taşınıyor bu zincirdeki biri daha akıllıysa farklı fikirlere açıksa aydınlanmışsa onun da kafası ezilmeye çalışılıyor

Sonra herkesin çocuğu ebeveyn seçimleri yüzünden saçma insanlara maruz kalmak zorunda bırakılıyor

Siz annenize oros... dedirtebilirsiniz
Ben dedirtmem mesela
Ve evet diyen adamı da parçalarım
Her evlat aynı değil demek ki..

Bırakın nişanı ben sevgilimi duydular diye nişanlanmak zorunda kalmıştım öyle bağnaz saçma ailelerimiz var

İyi kötü algısı küfürlw ölçülmez
Siz cidden iflah olmaz bir bilgisizsiniz. Pesss bin kere pesss!

Hukuk diyor ki, kocan sana küfür ederse, aileni aşağılayacak şeyler söylerse boşanma hakkına sahipsin.

Siz de diyorsunuz ki olsun kocamdir, bu onu kötü yapmaz. Anneme orospu da dese sevişmeye devam ederim, nolcak?

Sizin gibilere boşanma hakkı veren atamın kemikleri sızlıyor yazık.

Siz annenize oros... dedirtebilirsiniz
Ben dedirtmem mesela
Ve evet diyen adamı da parçalarım
Her evlat aynı değil demek ki..
Bende onun annesine iade eder basar giderim o evden zatn pişman olması 1 saati almaz eğer aklı başında bir insansa

Henüz ilk kez yorum yaptığınız birine tatlım diye hitap ederek ikili ilişkilerde ne kadar dengeli olduğunuzu farkettim zaten. :)
Ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım da kaçarsa elimden geleni yaptım derim. Hesap çarşıya uymazsa da yapabilecek birşeyim yok. Herkesin sınırları olması gerekiyor

Eğer eşinizin saygısızlığı gerçekten sadece bu olayda sıkışıp kalmaktansa atlatabilirsiniz, ana bunu adet edinirse ve annesi profesyonelce devam ederse keşke ilkinde ayrılsaydım dersiniz keske nişanlıyken ayrılsaydık der gibi bir durum olmaz insallah

Ben diyorum işte. Anneme bu küfürü layık gören birini koca diye taşımam yanımda. Herkesin kendi fikri.
Şunu anlayamıyprsunuz birine salak dediginizde salak olmuyor öfke anında söylenmş bazı sözler vardır sonrasnda pişmanlk yaratır belki bidha asla ağzna almaz o lafı bilemeyiz kimse kmseye küfür etti diye öyle olmuyor adam hayatnda hiç küfür etmeyen biriymş zaten

3 kere boş ol demeden ayrılık kararını geçerli saymıyorlardır emin olun.

Hangi dünya orası söyleyin oraya gidelim yada hangi yalı da büyümek gerek bırakın biraz gerçekçi olun Allah aşkına neyse

Mesela benim dünyam. Eşimle birbirimize salak bile demedik 10 yıldır birlikteyiz. Bırakın küfrü buna benzer şeyler de çıkamaz ağzımızdan.
Sevgi hiçbirşeyi düzeltmez ama saygı her şeyden önce de kendine saygı ayakta tutar insanı.
Evlilik de öyle çok kutsal bir şey değil katlanılması sürdürülmesi gereken bir çile değil ama madem siz öyle düşünüyorsunuz öyle yapın. Bunu da öyle bir dünya yok diye normalleştirmeyin ama o sizin küçük dünyanız çünkü

Hangi dünya orası söyleyin oraya gidelim yada hangi yalı da büyümek gerek bırakın biraz gerçekçi olun Allah aşkına neyse

Size üzüldüm
3 yıllık evliyim. Toplamda 7 yıldır beraberiz
Bir kez bile bırakın küfrü hakaret veya incitici söz bile söylemedik birbirimize.
Herkesin kocası annesine or... demiyor yani

3 kere boş ol demeden ayrılık kararını geçerli saymıyorlardır emin olun.
Bu dusuncelerle sosyal hayatta nasil var olunabiliyor? Ben anlayamıyorum hiç. Biri yanimda boyle konussa bir daha asla ahbaplil etmem. Hiç mi kimse uyarmıyor? Uyaran yoksa da ayni kafa yapisina sahip bu kadar insan nasil denk geliyor?

O zaman siz daha fazla acıtacaksınız kendinizi. Gitmeyeceksiniz eşinizle. Mesela kötüyüm falan demişsiniz. Daha fazla acındıracaksınız kendinizi, iki büklüm olacksınız, gerekirse sahte ağlayıp "canım çok acıyor, bebeğimize ya bi şey olursa, ben hiç iyi değilim, sadece yatmak istiyorum" falan diye duygu sömürüsü yapacaksınız. Israr edeceksiniz ben gidemem bu halde diye ama isyan ederek değil, tatlı tatlı acındıracaksınız kendinizi. Gitsin ana oğul takılsınlar. İsyan ederek yaptığınızda erkekler analarına karşı korumacı oluyor. Ama mutsuz, üzgün davrandığınızda sizi koruyabilir.

Üstüne gitmeyin, hep gebeliğinizi kullanın. Midem çok bulanıyor, ay çok halsizim bayılacağım galiba falan diyin. Dinlen, bekleriz demişler ya. Tamam biraz kestiriyim falan deyip saatlerce uyuyun. Uyandırırlarsa hemen yine rol ay her yerim ağrıyor gibi... Bi de öyle deneyin... Bebek doğacak yanınıza gelirse yine duygu sömürüsü, çok yoruluyorum hayatım diye ağlayın, bebeğimize bakamıyorum.... Annesiyle yarışın acındırmada siz kazanırsınız belki:)

Kendi adima konusayim, şahsıma orospu çocuğu denmesini sindirmeyip boşanıyorsam prenses sendromuna kapıldığım için değil, hayatta bir duruşum karakterim olduğu içindir.

Kursağıma kocadan gelecek iki lokma fazla girecek diye onursuzca yaşayamam. Gerekirse zorluk çekerim yine de mücadale ederim.

Siz sindirebiliyorsanız ne mutlu. :) Ama anladığım kadarıyla ayrısınız ve sebebin anneye orospu denmesinden bile ağır birşey olmasına ayriyeten üzüldüm..

Kaynana yüzünden küfür ediyorsa saygısızlıktır, kaynana değildir ana sebep, ve hayat küfür edilerek ezilecek biriyle yaşanacak kadar basit değildir bence, size saygısı olmayan biriyle çocuk nasıl büyüteceksiniz?
Yani zaten kocamdır döver diyenlerin sonu vah ki ne vah, böylelere medeniyet çok fazla gerçekten gereksiz detaylar düşünülmüş ya …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…