- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
Tabiki tepki verecek en ağır şeklde ama tepki diyorum git boşan diyemiyorum yaniEdilen küfür çok ağır. Konu sahibi de deli demiş onun ki de hakaret elbet ama bunun karşılığı kesinlikle bu küfür olmamalıydı. Ki boşanmayacaksa bile sert bir tepki vermeli yoksa bu adamın ağzına yapışır ve sürekli kullanır hiç çekinmez. Çiftlerde hep bir çizgi olmasından yanayım eğer yüzgöz olunursa bir daha hiç düzelmez.
Çok şükür boşan demeyen birini buldum.. burdakiler hayatında sıfır küfür bellki önüne gelen boşan demş.. zırt pırt korna basanlara şahsen o küfürü ediyorum napym gidip onlarıda öldüreyim o zman ne saçma böyle küfrden öfkeyle söylenen sözlerden evlilik yıkılmaz ne kompleks dolu insanlar var kimsenin evliliği olmasın herkes boşansın
Ben diyorum işte. Anneme bu küfürü layık gören birini koca diye taşımam yanımda. Herkesin kendi fikri.Tabiki tepki verecek en ağır şeklde ama tepki diyorum git boşan diyemiyorum yani
Bırakın nişanı ben sevgilimi duydular diye nişanlanmak zorunda kalmıştım öyle bağnaz saçma ailelerimiz varAileniz tarafindan izin verilmedi sanirim. Bir kısım insan kız çocuklarını ne kadar değersiz görüyor. Aman falancanın kızı nişan atmış demesinler de ne yaşarsa yaşasın onemli degil.
Kendi mesleginiz varsa boşanın bence. Size bunu reva goren ailenizin yanina gitmeyin. Araniza mesafe koyun derim.
Siz cidden iflah olmaz bir bilgisizsiniz. Pesss bin kere pesss!İyi kötü algısı küfürlw ölçülmez
Bende onun annesine iade eder basar giderim o evden zatn pişman olması 1 saati almaz eğer aklı başında bir insansaSiz annenize oros... dedirtebilirsiniz
Ben dedirtmem mesela
Ve evet diyen adamı da parçalarım
Her evlat aynı değil demek ki..
Henüz ilk kez yorum yaptığınız birine tatlım diye hitap ederek ikili ilişkilerde ne kadar dengeli olduğunuzu farkettim zaten. :)Bekara karı boşamak kolaydır tatlım haklısın çok çarşıdaki hesapta pazara uymaz kimse sevgiliykenki olduğu gibi evliykende olmuyor. Kadın mutsuzum dememiş kocamdan ilk defa küfür duydum demiş herkesin çocuğu herkese özeldir.. evlililikte saygıda çok önemlidir. Emin ol herkes birbirinin ailesine saygılı olmak zorunda sadece sen evlenmiyorsun bu süreçte ailelerde evleniyor oh ya olaya gel kocam küfretti boşanayım kaynanm bunu dedi boşanayım. Bu benim fikrim kimse kimseyi çekmek zorunda değil evet fakat boşanmaktan önce problemleri çözmeye çalışmak gerek alıp karşısına konuşması gerek yada aile terapisti vs en sonki aşama boşanma olmalı evet hiç bi çocuk mutsuz ailede yaşamak zorunda değil ve o kişiden emin olmadan çocuk yapmakda ayrı bir konu…
Bazı düşünceleri yikmak cok zormuş. Simdi ne durumdasiniz? Evlendiniz mi mutlu musunuz?Bırakın nişanı ben sevgilimi duydular diye nişanlanmak zorunda kalmıştım öyle bağnaz saçma ailelerimiz var
Tabi biliyorum bunu da ben olsam derdim kaç senedir buradasın hiç gezmek aklına gelmemişti diyeOlay gezmek değil ki
Huzursuzluk çıkarmak
Şunu anlayamıyprsunuz birine salak dediginizde salak olmuyor öfke anında söylenmş bazı sözler vardır sonrasnda pişmanlk yaratır belki bidha asla ağzna almaz o lafı bilemeyiz kimse kmseye küfür etti diye öyle olmuyor adam hayatnda hiç küfür etmeyen biriymş zatenBen diyorum işte. Anneme bu küfürü layık gören birini koca diye taşımam yanımda. Herkesin kendi fikri.
3 kere boş ol demeden ayrılık kararını geçerli saymıyorlardır emin olun.Siz cidden iflah olmaz bir bilgisizsiniz. Pesss bin kere pesss!
Hukuk diyor ki, kocan sana küfür ederse, aileni aşağılayacak şeyler söylerse boşanma hakkına sahipsin.
Siz de diyorsunuz ki olsun kocamdir, bu onu kötü yapmaz. Anneme orospu da dese sevişmeye devam ederim, nolcak?
Sizin gibilere boşanma hakkı veren atamın kemikleri sızlıyor yazık.
Hangi dünya orası söyleyin oraya gidelim yada hangi yalı da büyümek gerek bırakın biraz gerçekçi olun Allah aşkına neyse
Bunu deyince kocası kadına parlıyorTabi biliyorum bunu da ben olsam derdim kaç senedir buradasın hiç gezmek aklına gelmemişti diye
Hangi dünya orası söyleyin oraya gidelim yada hangi yalı da büyümek gerek bırakın biraz gerçekçi olun Allah aşkına neyse
Bu dusuncelerle sosyal hayatta nasil var olunabiliyor? Ben anlayamıyorum hiç. Biri yanimda boyle konussa bir daha asla ahbaplil etmem. Hiç mi kimse uyarmıyor? Uyaran yoksa da ayni kafa yapisina sahip bu kadar insan nasil denk geliyor?3 kere boş ol demeden ayrılık kararını geçerli saymıyorlardır emin olun.
Kv günlük iki öğün arıyor eşimi bu da diğerleri gibi kestirip atmıyor evde tekim sıkılıyorum acıtıyor kendini.Eşimi çağırıyor günlük gidiyor şunu gözlemledim ama aramadığı gün eşim gitmiyor 32 yaşında adam çıkamıyor bu baskıdan
Yok herkes prenses burda hayatlarında hiç küfr duymamşlar baksanız anne evlerinde kimblr ne olaylar yaşanmıştır ama buraya gelince boşan boşa yolla yallah bırakne kolay geliyo herşey tek başna 1 kadın çalışsa kira verse neyle geçinecek çocğuna kim bakacak bin tane şey var devamnda onu düşünrn yok hemen boşa hey yavrm hey
Kaynana yüzünden küfür ediyorsa saygısızlıktır, kaynana değildir ana sebep, ve hayat küfür edilerek ezilecek biriyle yaşanacak kadar basit değildir bence, size saygısı olmayan biriyle çocuk nasıl büyüteceksiniz?Kaynanam yüzünden ben evliliğimi bitirecem hamile halimle oldu yani bunun kendine değer vermekle alakası yok evliliği ayakta tutmayı becerememek oluyo binlercesini yaşıyoruz bahsettğinz gibi olsa türkiyede evli çift kalmaz:)
Yani zaten kocamdır döver diyenlerin sonu vah ki ne vah, böylelere medeniyet çok fazla gerçekten gereksiz detaylar düşünülmüş ya …Siz cidden iflah olmaz bir bilgisizsiniz. Pesss bin kere pesss!
Hukuk diyor ki, kocan sana küfür ederse, aileni aşağılayacak şeyler söylerse boşanma hakkına sahipsin.
Siz de diyorsunuz ki olsun kocamdir, bu onu kötü yapmaz. Anneme orospu da dese sevişmeye devam ederim, nolcak?
Sizin gibilere boşanma hakkı veren atamın kemikleri sızlıyor yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?