- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
Saygıyı her zaman her ortamda beklersin küfürü adam hayatında hiç etmemiş konu sahbi belirtmş zaten yani öfkesini kontrol edememiş bunalmş farklı bir skıntısı olablir bilemiyoruz.. ilk kez küfür eden adamdan boşanmak neyse bşey demiyorum siz boşanablirsinz ben bir yuvanın bu kdr kolay dağılmamasından yanayım her zaman ama terch tabi bazısıda boşanırİnsanın anasına , babasına , kendisine saygı beklemesi prenseslik sendromu imiş bak yeni öğrendim. :) Annemle babam herhalde 30 senelik evlilerdir ki bu insanlar yobaz denilen İç Anadolu insanları. Değil babamın küfür falan ettiğini sesini bile yükselttiğini hatırlamam.
Aynen çocuk için yuva bozmayanlar o cocugu mutsuz bir yuvada büyütmeyi tercih ediyor.Bence siz sorunlarınızı bize bir acik acik yazar misiniz. Cunku buna göre yorumlar cok farklılaşir. Bu tartışmadan once eşinizle araniz nasildi. Ne kadar surede bir tartisirdiniz size karşı tutumu nasıldı.
Kizlar kusura bakmayın. Ben bu konularda hassasım cunku bebegimi tek büyütüyorum 6 senedir. Mesleğim oldugu halde dünya zorluk yasadim.
Asla mutsuz bir evliliğin sürdürülmesi taraftari degilim, cocuk sağlıklı buyuyemez en basta
Neyse ki ben annemden oyle gormedim. Pislik kocasının kıçına tekmeyi bastı.Aaaa Kibariyeyi örnek alasana accuk
Annesinden öyle görmüş erkegi idare edecekmisiz biz kadinlar.
Hep biz kadinlar zaten ....
Kendine güvenen maddi gücü olan ailesi destek olan hiçbir kadin saygisiz sevgisiz agzi salya akitarak küfü eden hiç bir fazlaligi olan yaratigi cekmesin.
Zinayı ispatlamadan boşanamadığın ülkede o.ç dediğinü kanıtlaman 5 sene.. boşan demeniz kadar kolay değil boşanmak bunu bilinde“Erkeğin kadının ailesine ağza alınmayacak küfürler etmesi boşanma sebebi olup erkek tamamen kusurludur.”
Google'da birkaç kelime ile aratınca bile okuyabilirsiniz.
Ayrica herhangi birinin baska birine küfür etmesi de suçtur. Hukukta cezası vardır.
Cehaletinizi müsait bir yerde bırakın artık yeter!
“Erkeğin kadının ailesine ağza alınmayacak küfürler etmesi boşanma sebebi olup erkek tamamen kusurludur.”
Google'da birkaç kelime ile aratınca bile okuyabilirsiniz.
Ayrica herhangi birinin baska birine küfür etmesi de suçtur. Hukukta cezası vardır.
Cehaletinizi müsait bir yerde bırakın artık yeter!
AnnemZinayı ispatlamadan boşanamadığın ülkede o.ç dediğinü kanıtlaman 5 sene.. boşan demeniz kadar kolay değil boşanmak bunu bilinde
Helal olsun annene zehirli otlardan kurtulunca her bahçe yeserir cicek verir..Neyse ki ben annemden oyle gormedim. Pislik kocasının kıçına tekmeyi bastı.goren herkes imreniyor. Iyi ki bitirmiş, gençleşti resmen. Imkani olan herkese tavsiye ediyorum. Kibariye'yi örnek almayın, gelin annemi görün.
Ben tek bir kufurse affederdim ama anasından emdiği sutude burnundan getirirdim. Tekrar ederse o zaman ayrilirdimAynen çocuk için yuva bozmayanlar o cocugu mutsuz bir yuvada büyütmeyi tercih ediyor.
Birde ana avrat küfür sayan bir adamla aynı yataga girebilenleri düsünemiyorum bile .
Şuan anladım erkeklere karşı tavrınız ailenizden geliyor belliki kimse babasına pislik demez kolay kolay.. umarm gönlünüze göre hayat yaşarsınız :)Neyse ki ben annemden oyle gormedim. Pislik kocasının kıçına tekmeyi bastı.goren herkes imreniyor. Iyi ki bitirmiş, gençleşti resmen. Imkani olan herkese tavsiye ediyorum. Kibariye'yi örnek almayın, gelin annemi görün.
Ha onun için haa anladimm siz üseniyorsunuz ondan emann mahkemelerde sürüneceme kocamla sürünurum iyi sizin kendi fikriniz lütfen kendi yanlış fikirlerinizi topluma gosterip insanlari yanlış yönlendirmeyin.Zinayı ispatlamadan boşanamadığın ülkede o.ç dediğinü kanıtlaman 5 sene.. boşan demeniz kadar kolay değil boşanmak bunu bilinde
Zayifladi, yüzü parliyor, kimse yaşına inanmıyor, kızları oldugumuza inanmıyor. Bin kere masallahHelal olsun annene zehirli otlardan kurtulunca her bahçe yeserir cicek verir..
Bu kadar yorum attğm insanlar inş evlidir de bari evliliğin ne demel olduğunu biliyordur inşallahHa onun için haa anladimm siz üseniyorsunuz ondan emann mahkemelerde sürüneceme kocamla sürünurum iyi sizin kendi fikriniz lütfen kendi yanlış fikirlerinizi topluma gosterip insanlari yanlış yönlendirmeyin.
Bosanmayi felaket gibi gösterenlerede kapak olsun evlenmek normal bosanmak aman Allahim felaket yok ya saygizi sevgisiz bir adama neden bir ömür mario muyuz biz başka hayatlarimizmi olacak yokk ee ..Zayifladi, yüzü parliyor, kimse yaşına inanmıyor, kızları oldugumuza inanmıyor. Bin kere masallahDileyen herkes umarim bir gün bu mutluluga kavuşur.
Olay gezmek değil kiO değil de kv İstanbul da yaşamıyor mu bu zamana kadar hiç gezmemiș mi
Evliligin ne demek olduğunu bilmek için evlenmeye gerek yok .Bu kadar yorum attğm insanlar inş evlidir de bari evliliğin ne demel olduğunu biliyordur inşallah
Ustteki mesajlarda kocamı övdüm beŞuan anladım erkeklere karşı tavrınız ailenizden geliyor belliki kimse babasına pislik demez kolay kolay.. umarm gönlünüze göre hayat yaşarsınız :)
Öfff ne manyak bir kadın bu KV. Edepsiz, deli manyak bir tip
Yapılacak tek şey görüyorum eşinize, o.. da sensin kahpe de sensin diceksiniz. Uzak bir yere taşınıp kaçın yoksa bu KV evliliğini yıkar
Edilen küfür çok ağır. Konu sahibi de deli demiş onun ki de hakaret elbet ama bunun karşılığı kesinlikle bu küfür olmamalıydı. Ki boşanmayacaksa bile sert bir tepki vermeli yoksa bu adamın ağzına yapışır ve sürekli kullanır hiç çekinmez. Çiftlerde hep bir çizgi olmasından yanayım eğer yüzgöz olunursa bir daha hiç düzelmez.Saygıyı her zaman her ortamda beklersin küfürü adam hayatında hiç etmemiş konu sahbi belirtmş zaten yani öfkesini kontrol edememiş bunalmş farklı bir skıntısı olablir bilemiyoruz.. ilk kez küfür eden adamdan boşanmak neyse bşey demiyorum siz boşanablirsinz ben bir yuvanın bu kdr kolay dağılmamasından yanayım her zaman ama terch tabi bazısıda boşanır
İyi kötü algısı küfürlw ölçülmezUstteki mesajlarda kocamı övdüm beişine geleni okuyup işine geleni okumamak... babamin ne yaptığını bilseniz pislikten öte şeyler söylersiniz.
Siz erkekleri tek bir kaliba sokuyorsunuz. Oysa iyi erkek ve kötü erkek vardır. İyiler iyi koca, iyi baba, iyi evlat olurlar. Kötüsü ile kimse karşılaşmaz umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?