o.çocuğu dedi eşim

Saygıyı her zaman her ortamda beklersin küfürü adam hayatında hiç etmemiş konu sahbi belirtmş zaten yani öfkesini kontrol edememiş bunalmş farklı bir skıntısı olablir bilemiyoruz.. ilk kez küfür eden adamdan boşanmak neyse bşey demiyorum siz boşanablirsinz ben bir yuvanın bu kdr kolay dağılmamasından yanayım her zaman ama terch tabi bazısıda boşanır

Aynen çocuk için yuva bozmayanlar o cocugu mutsuz bir yuvada büyütmeyi tercih ediyor.

Birde ana avrat küfür sayan bir adamla aynı yataga girebilenleri düsünemiyorum bile .

Neyse ki ben annemden oyle gormedim. Pislik kocasının kıçına tekmeyi bastı. goren herkes imreniyor. Iyi ki bitirmiş, gençleşti resmen. Imkani olan herkese tavsiye ediyorum. Kibariye'yi örnek almayın, gelin annemi görün.

Zinayı ispatlamadan boşanamadığın ülkede o.ç dediğinü kanıtlaman 5 sene.. boşan demeniz kadar kolay değil boşanmak bunu bilinde

Helal olsun annene zehirli otlardan kurtulunca her bahçe yeserir cicek verir..

Aynen çocuk için yuva bozmayanlar o cocugu mutsuz bir yuvada büyütmeyi tercih ediyor.

Birde ana avrat küfür sayan bir adamla aynı yataga girebilenleri düsünemiyorum bile .

Ben tek bir kufurse affederdim ama anasından emdiği sutude burnundan getirirdim. Tekrar ederse o zaman ayrilirdim

Şuan anladım erkeklere karşı tavrınız ailenizden geliyor belliki kimse babasına pislik demez kolay kolay.. umarm gönlünüze göre hayat yaşarsınız :)

Zinayı ispatlamadan boşanamadığın ülkede o.ç dediğinü kanıtlaman 5 sene.. boşan demeniz kadar kolay değil boşanmak bunu bilinde
Ha onun için haa anladimm siz üseniyorsunuz ondan emann mahkemelerde sürüneceme kocamla sürünurum iyi sizin kendi fikriniz lütfen kendi yanlış fikirlerinizi topluma gosterip insanlari yanlış yönlendirmeyin.

Helal olsun annene zehirli otlardan kurtulunca her bahçe yeserir cicek verir..
Zayifladi, yüzü parliyor, kimse yaşına inanmıyor, kızları oldugumuza inanmıyor. Bin kere masallah Dileyen herkes umarim bir gün bu mutluluga kavuşur.

O değil de kv İstanbul da yaşamıyor mu bu zamana kadar hiç gezmemiș mi

Ha onun için haa anladimm siz üseniyorsunuz ondan emann mahkemelerde sürüneceme kocamla sürünurum iyi sizin kendi fikriniz lütfen kendi yanlış fikirlerinizi topluma gosterip insanlari yanlış yönlendirmeyin.
Bu kadar yorum attğm insanlar inş evlidir de bari evliliğin ne demel olduğunu biliyordur inşallah

Zayifladi, yüzü parliyor, kimse yaşına inanmıyor, kızları oldugumuza inanmıyor. Bin kere masallah Dileyen herkes umarim bir gün bu mutluluga kavuşur.
Bosanmayi felaket gibi gösterenlerede kapak olsun evlenmek normal bosanmak aman Allahim felaket yok ya saygizi sevgisiz bir adama neden bir ömür mario muyuz biz başka hayatlarimizmi olacak yokk ee ..

Umarim hayatta daha iyi yerlere gelirler annen ve annen gibi cesur kadınlar.

Bu kadar yorum attğm insanlar inş evlidir de bari evliliğin ne demel olduğunu biliyordur inşallah
Evliligin ne demek olduğunu bilmek için evlenmeye gerek yok .

Evlilik karsilikli saygidir saygı yoksa sevgi hiç yoktur bunlar yoksa o evlilik degildir kadının caresiz yada korkak oldugudur

Şuan anladım erkeklere karşı tavrınız ailenizden geliyor belliki kimse babasına pislik demez kolay kolay.. umarm gönlünüze göre hayat yaşarsınız :)
Ustteki mesajlarda kocamı övdüm be işine geleni okuyup işine geleni okumamak... babamin ne yaptığını bilseniz pislikten öte şeyler söylersiniz.

Siz erkekleri tek bir kaliba sokuyorsunuz. Oysa iyi erkek ve kötü erkek vardır. İyiler iyi koca, iyi baba, iyi evlat olurlar. Kötüsü ile kimse karşılaşmaz umarim.

Öfff ne manyak bir kadın bu KV. Edepsiz, deli manyak bir tip

Yapılacak tek şey görüyorum eşinize, o.. da sensin kahpe de sensin diceksiniz. Uzak bir yere taşınıp kaçın yoksa bu KV evliliğini yıkar

Katılıyorum. O küfrün dik alası senin sülalendir demeniz lazım.
Erkeklik yapmak için etrafı yıkıp dökmüş
Yedirin o erkekliği ona.

Edilen küfür çok ağır. Konu sahibi de deli demiş onun ki de hakaret elbet ama bunun karşılığı kesinlikle bu küfür olmamalıydı. Ki boşanmayacaksa bile sert bir tepki vermeli yoksa bu adamın ağzına yapışır ve sürekli kullanır hiç çekinmez. Çiftlerde hep bir çizgi olmasından yanayım eğer yüzgöz olunursa bir daha hiç düzelmez.

İyi kötü algısı küfürlw ölçülmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…