o.çocuğu dedi eşim

Salak dediğinde salak anlamında kullanmadıgını düşünen sizsiniz. Ben birine öfke anımda salak diyorsam normal de söylemeye dilimin varmadigi bir terimi öfke ile kendimi kaybedip söylüyorum çünkü. Ve gerçekten de salak manasında kullanıyorum. Çoğu kişi de bu şekilde. Pişmanlık yaratabilir o onun sorunu. Döven insanlarda çok pişmanım diyorlar mesela. Ki kullanılan küfür çok çok ağır. Az etmiş çok etmiş ben bilmem orasını. Bu zamana kadar etmemiş bundan güç alıp etmeye devam eder tıpkı şiddet gibi.

Deli diyerek baslatan konu sahibesi evet ama kim bilir onu o raddeye getirecek ne yapti adam.Bazilarini yazmis iste,daha anlatamadigi kimbilir neler var.hic sesini cikamarmayip olanlari sineye cekip tek laf etmeden nasil dursun yazik degil mi?Sanırım bekarsiniz,maalesef evliliklerde zaman zaman puruzler cikabilir git geller olabilir ve bu tek tarafin sesini cikarmayip kabullenmesi anlamina gelmez bi yerden sonra maalesefki karsilikli atismalar baslayabiliyor.Cocuk meselesi cok farkli bi olay,cevremde kedi kopek gibi olup ama cocuk yapan bi dunya insan var.Nasil olur bende bilmiyorum.

Bu dusuncelerle sosyal hayatta nasil var olunabiliyor? Ben anlayamıyorum hiç. Biri yanimda boyle konussa bir daha asla ahbaplil etmem. Hiç mi kimse uyarmıyor? Uyaran yoksa da ayni kafa yapisina sahip bu kadar insan nasil denk geliyor?
Siz burjuva olduğunuz için sosyal hayatta denk gelmiyorsunuzdur :)
Şaka bir yana gerçekten üzücü bir durum. Resmen bu normal olarak kodlanmış. Sorunlu bir ailede büyüdüm, küfür şiddet vs hepsine küçükken şahit oldum ama hayat bana bunların yanlış olduğunu öğretti. Şimdi küfür etmiyor muyum ediyorum tabiki ama sevdiğim insanlara karşı asla etmem. Bunun insani ne kadar değersizleştirdiğini biliyorum.
Ailemde bunu gördüm diye yaşadığım zaman aklayamam. Dilerim çocuklarını bu şekilde yetistirmezler.

Bu kadınlar o atayı hak ediyor mu acaba? O medeni kanun birçok ülkeden önce bize gelmiş benim düşününce minnetten gözlerim doluyor hakkını nasıl öderiz bilmiyorum. Ama bazıları hak etmiyor işte.

Sevgili arkadaşım burda bir konuyu tam okumamışsınız kızda annen deli dedim diyor karşılıklı yapılan bir durum bu o zaman birbirlerinden şikayetçi olsunlar hukuk diyor ya kanlı bıçaklı olsunlar değilmi herşeyi herkes ne çok biliyor maşallah yaaaa bravooo

Bazı düşünceleri yikmak cok zormuş. Simdi ne durumdasiniz? Evlendiniz mi mutlu musunuz?
Çok şükür ki evlenmedim, nişanlım bir hafta sonra başkasıyla nişanlandi yeni nisanlisina o kadar saygili o kadar nahif ki ben bir seyler katmisim ona cok sukur

Boşanmayalım ama birbirimizin annesinin namusuna laflar sayarak saygı çerçevesinde evliliğimizi sürdürelim diyorsun yani?
Ağzının payını aldığında Bir daha yapmayacagını düşünüyorum bu kişi küfürbaz degilmş çünkü

Eski kayınvalide bana ve aileme hitaben o. Çocukları dedi. Bunu söylediği zaman annemi kaybedeli sanırım 3 4 ay olmuştu, kriz gecrdim resmen. Tabiki benim evliliğimde çok ciddi sıkıntılarım vardı ama kafam çok gidio geliyordu boşanıp boşanma ma konusunda. Hep derim k.v ne zaman bna o küfürü etti, oturduğum koltuktan" bolanıyorum ben "" diye kalktım. Bardağı tasıran son damla bu küfür olmustu. Ben ailemde küfür de hakaret te görmedim, duymadım. Kimine garip gelebilir ama böyle şeylerin olmadıgı aileler var. Çok şükür kendim de araç kullanırken de böle küfürler sarfetmem.

Ağzının payını aldığında Bir daha yapmayacagını düşünüyorum bu kişi küfürbaz degilmş çünkü

Valla sizin ağzınız bozuk olduğu için annenize edilen küfrü normalleştirebilirsiniz. (Trafikte küfrettiğiniz için dedim)
Bizler karakterimiz gereği normal karşılamıyoruz diye prenses değiliz

İyi kötü algısı küfürlw ölçülmez
Evet küfür eden insan kötüdür denilemez
Ama ben bunu akılsızlıkla ölçüyorum karşında değer verdiğin biri varsa ve çok sinirliysen evden çıkıp gidersin anında sakinleşirsin konuşursun

ben cidden çok üzgünsem çok sinirli oluyorum direkt kendimi kapatıyorum
Ha bunu yapamıyorsa akılsızdır bence

Boşanmayalım ama birbirimizin annesinin namusuna laflar sayarak saygı çerçevesinde evliliğimizi sürdürelim diyorsun yani?
Bu dedigini hic kimse söylemiyor. Suanda sende hamilesin farzet ki tek hatası bir küfür. Çocuğunu babasiz mi büyütürsun bu yuzden. Tekrarlıyorsa boşalsın, ettiği küfürude asla yanina bırakmasın, burnundan getirsin. Bir daha edemesin

Riskli gebeliğiniz varsa niye o kadar gezdiniz..dana kesti et vermedi diyorsunuz bir annenin kurban kesip gram et vermeyeceğini sanmıyorum alt tarafı yemek yiyip kalkardınız gidene kadar gezdirmek hoş tutmak zor değil size bir lafı yok tartışma sizinle başlamış eşinizin dediği affedilir değil o ayrı

Ben şuraya eski mesajlarınızı birde benim mesajımı bırakayım.
Hadi evlendiniz bu adam düzelmeden hamile kalmasaydınız keşke..
ağzınız özür dilemeye alışır bir süre sonra.
iki lafla dolduruşa gelip ya özür dilersin diye yüzüğü elinize koyan evlenince daha beterini yapar.
kuklalar düzeltilemez boşuna umutlanmayın.

Ben de sizinle benzer seyler gordum yasadim. Ama Annem hicbir zaman dogru budur demedi. Kabul etmedi. Hoş kabul etseydi de biz bunu ölene kadar dogru mu saymaliyiz? Okuduk, egitim aldik, ufkumuzu genişlettik. Fikrimiz dogdugumuz evdeki ile ayni kalabilir mi? Yani ben kalamaz diyorum ama görüyorum ki malum üyenin kalmış. Ustelik degistirmeye de hic niyeti yok. Yazık gerçekten.

Akılsız olduğu belli annesine olan bağımlılığından kopamamış o ayrı konu ki anladğm kadaryla kv den uzaklacaklar tayin çıktı demiş yani anneye olan hastalığıda mecbur azalacak uzaklaşnca.. akıllı adam zaten karısını annesini ayrı yerlerde tutar

Yoo,
İzmirli üye gayet bunu söyledi
Boşanmam ama bende onun anasına oro... derim dedi.
Ben zaten ona yorum yaptım

Yo gayette defalarca sülalesine kadar küfür etmiş. Konu sahibesinin burada boşan yazıldı diye koşa koşa adileyede soluğu almacağı aşikar.

Akılsız adamla evlenmeseydi o zaman ha bu arada bu duruma göre demedim genel anlamda akılsızdır
Boşansın yani ne yapsın akılsız adam seçtim zaten boşanmak çok zor çocuğumla ben çekeriz mi desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…