o çok masum,suçlu biziz

Yalnız ne hikmetse her işte "caresini bulması gerekenler kadinlar.oh ne ala

Kabul eder canım bekle biraz alissin

Ha 5 yaşında ha 5 haftalık ?
5 yaşında olan can da diğeri kabak mi ?? O can taşımıyor mu ne kadar basit ya sizin için bi canı parça-pinçik edip bi kenara attirmak bravo..!
5 yaşında olan bir insan, beş haftalık olan ise insan olmanın başlangıcı bi hücre topluluğu ve evet aynı şey değil. Aynı şey olsa kürtaj yasal bir hak olmazdı

5 yaşında olan bir insan, beş haftalık olan ise insan olmanın başlangıcı bi hücre topluluğu ve evet aynı şey değil. Aynı şey olsa kürtaj yasal bir hak olmazdı
O hücre topluluğunun 5. Haftada kalbi atmaya başlıyor. Insan değil hücre topluluğu ama kalbi var ? Ne kadar enteresan...

O hücre topluluğunun 5. Haftada kalbi atmaya başlıyor. Insan değil hücre topluluğu ama kalbi var ? Ne kadar enteresan...
Kadınlar kulübünde dehşetle izlediğim bi sürü insan var ama bana en korku veren sizin gibi kürtaj karşıtları. Yaptırırsınız yaptırmazsınuz bu sizin tercihiniz ama yasal olarak tanınan bir durumu cinayetle eş tutmak asıl enteresan olan

O zaman yatmasin kocasi aldiracak neden yatiyor. Biraz agir oldu ama

Anne karnındaki bir can'a tümörlü bi et parcasiymis gibi kesip atılmasını söyleyecek kadar enteresan evet....

Anne karnındaki bir can'a tümörlü bi et parcasiymis gibi kesip atılmasını söyleyecek kadar enteresan evet....
Kadınlar kulübünde kürtaj olmayı kadın özgürlüğü olarak algılayan bir kesim var. Zirilyon tane kürtaj konusunda zirilyon kez tartışılmış bir konu bu. Çocuğun varlığı kadının özgürlüğünü kısıtlıyor kadını zayıf kılıyor gibi düşünüyorlar. Oysa çocuk doğurabilmek onu büyütmek bir kadın mucizesidir, kadını kimlik ve karakter olarak güçlendirir.

Zamanında kendileri de çocuktu oysa nie varlar ??
Değil mi birde burdan düşünmek gerek

Yasalar tartışılır onun yeri de burası değil.
Ben yasaya göre değil vicdan merhametime göre hareket ederim size de tavsiye ediyorum..

Yasalar tartışılır onun yeri de burası değil.
Ben yasaya göre değil vicdan merhametime göre hareket ederim size de tavsiye ediyorum..
Mesele kendi başınıza geldiğinde vicdanınızla hareket edersiniz tabi. Ama kamusal bi platformda şartları koşulları fikirleri sizle aynı olmayan insanları anlamaya ve fikir sunmaya çalışırken yasa gibi ortaklaştırıcı prensiplerle hareket edilir. Ayrıca yasada tanınmış bi hakkı savunan insanı tü kaka etmeye de hakkınız yok.

Canimmm Allah kolaylik versin zor bir durum gercekten. Esinin tutumu cok yanlis olmus. Dogursan başına kakar dogurmasan vicdanin sizlar ne diyeyim bilemedim. Insallah ikna olur esin. Allah guzel ghnler gostersin

Kucuk oglum karnimdayken kanamam oldu 2 aylik ya vardi yada yoktu. Ilk ogrendigimde insallah kizim olur bir oglum var demistim. O kanama oldugu anda icim paramparca oldu. Annemler bir tane var ne olacak diye bana kiziyorlar. Ben hungur hungur agliyorum. Cunku o cift cizgiyi ben gordum. Bebegim vardi ama tutunamiyordu galiba. Acile gittim hala agliyorum. Lutfen benle olsun diye dr muayene edip kalp atisini gosterdiginde gormeliydiniz. Demem o ki kac tane olursa olsun bir anne icin kolay degil olmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…