5 yaşında olan bir insan, beş haftalık olan ise insan olmanın başlangıcı bi hücre topluluğu ve evet aynı şey değil. Aynı şey olsa kürtaj yasal bir hak olmazdıHa 5 yaşında ha 5 haftalık ?
5 yaşında olan can da diğeri kabak mi ?? O can taşımıyor mu ne kadar basit ya sizin için bi canı parça-pinçik edip bi kenara attirmak bravo..!
O hücre topluluğunun 5. Haftada kalbi atmaya başlıyor. Insan değil hücre topluluğu ama kalbi var ? Ne kadar enteresan...5 yaşında olan bir insan, beş haftalık olan ise insan olmanın başlangıcı bi hücre topluluğu ve evet aynı şey değil. Aynı şey olsa kürtaj yasal bir hak olmazdı
Cocukmu esinmi deseler ben cocugumu secerim. Ne guzel akil beriyorsunuz oyle paramparca edip bir cani yok etmek inanmiyorum size. Simdi diyeceksinizki o bebek degil anne ilk ogrendigi anda hisseder caninin bir parcasi oldugunu. Lutfen biraz vicdan lutfen![/
Kararınızda bu kadar netseniz burada yazacağınıza eşyanızı toplayıp boşanma davasını açarsınız hanımefendi. Hadi ben vicdansızım eşiniz vicdansız ayrıca üslupsuz hala neyi düşünüyorsunuz o zaman.
Rabbim çifter çifter nasip etsinSizin kararınızı bilemem. Ama ben 1 evlat sahibi olabilmek için 2 buçuk yıldır ağlıyor çırpınıyorum. Allah 5 verse 6. olmasın demem diyemem. Öyle hasretlik öyle yoksunluk...
Kadınlar kulübünde dehşetle izlediğim bi sürü insan var ama bana en korku veren sizin gibi kürtaj karşıtları. Yaptırırsınız yaptırmazsınuz bu sizin tercihiniz ama yasal olarak tanınan bir durumu cinayetle eş tutmak asıl enteresan olanO hücre topluluğunun 5. Haftada kalbi atmaya başlıyor. Insan değil hücre topluluğu ama kalbi var ? Ne kadar enteresan...
Hayır değilimAnnemisiniz cok merak ettim J janemarple
O zaman yatmasin kocasi aldiracak neden yatiyor. Biraz agir oldu amaKadınlar kulübünde dehşetle izlediğim bi sürü insan var ama bana en korku veren sizin gibi kürtaj karşıtları. Yaptırırsınız yaptırmazsınuz bu sizin tercihiniz ama yasal olarak tanınan bir durumu cinayetle eş tutmak asıl enteresan olan
Anne karnındaki bir can'a tümörlü bi et parcasiymis gibi kesip atılmasını söyleyecek kadar enteresan evet....Kadınlar kulübünde dehşetle izlediğim bi sürü insan var ama bana en korku veren sizin gibi kürtaj karşıtları. Yaptırırsınız yaptırmazsınuz bu sizin tercihiniz ama yasal olarak tanınan bir durumu cinayetle eş tutmak asıl enteresan olan
Allah nasip etsin insallah. Ama annesi onu istiyor. Onun karninda oldugunu biliyor. Bir anne icin cok zor bir durumHayır değilim
Anne olduğu halde arkadaş gibi düşünenler var karnındaki can'ı et parçası kan pıhtısı olarak gören...Annemisiniz cok merak ettim J janemarple
Kadınlar kulübünde kürtaj olmayı kadın özgürlüğü olarak algılayan bir kesim var. Zirilyon tane kürtaj konusunda zirilyon kez tartışılmış bir konu bu. Çocuğun varlığı kadının özgürlüğünü kısıtlıyor kadını zayıf kılıyor gibi düşünüyorlar. Oysa çocuk doğurabilmek onu büyütmek bir kadın mucizesidir, kadını kimlik ve karakter olarak güçlendirir.Anne karnındaki bir can'a tümörlü bi et parcasiymis gibi kesip atılmasını söyleyecek kadar enteresan evet....
Zamanında kendileri de çocuktu oysa nie varlar ??Kadınlar kulübünde kürtaj olmayı kadın özgürlüğü olarak algılayan bir kesim var. Zirilyon tane kürtaj konusunda zirilyon kez tartışılmış bir konu bu. Çocuğun varlığı kadının özgürlüğünü kısıtlıyor kadını zayıf kılıyor gibi düşünüyorlar. Oysa çocuk doğurabilmek onu büyütmek bir kadın mucizesidir, kadını kimlik ve karakter olarak güçlendirir.
Yasalar tartışılır onun yeri de burası değil.Kadınlar kulübünde dehşetle izlediğim bi sürü insan var ama bana en korku veren sizin gibi kürtaj karşıtları. Yaptırırsınız yaptırmazsınuz bu sizin tercihiniz ama yasal olarak tanınan bir durumu cinayetle eş tutmak asıl enteresan olan
Mesele kendi başınıza geldiğinde vicdanınızla hareket edersiniz tabi. Ama kamusal bi platformda şartları koşulları fikirleri sizle aynı olmayan insanları anlamaya ve fikir sunmaya çalışırken yasa gibi ortaklaştırıcı prensiplerle hareket edilir. Ayrıca yasada tanınmış bi hakkı savunan insanı tü kaka etmeye de hakkınız yok.Yasalar tartışılır onun yeri de burası değil.
Ben yasaya göre değil vicdan merhametime göre hareket ederim size de tavsiye ediyorum..
Canimmm Allah kolaylik versin zor bir durum gercekten. Esinin tutumu cok yanlis olmus. Dogursan başına kakar dogurmasan vicdanin sizlar ne diyeyim bilemedim. Insallah ikna olur esin. Allah guzel ghnler gostersinmerhaba kk
3 çocuğuma hamileyim, test yaptım net olmasada çizgi var.
10 yaşında ve 13 aylık erkek çoçuklarım var
planlı bir hamilelik değil bu ama olmamasını sağlayabilirdik.
akşam eşimle olasılık olarak paylaştım ve aldığım tepkiyle büyük hayal kırıklığı yaşadım,doktara git çaresini bul diyor.
bende asla böyle bişeyi kabul etmem dedim,küçük oğlumu göstererek onun olabileeceğini söyledim ama onun planlı olduğunu bir tutmamam gerektiğini söyledi
hç kimseyle paylaşamadım lütfen bana yol gösterin.
Kararınız nedir pekikorkmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?